Nie jesteś zalogowany.
CO sadzicie o Goshuushou-sama Ninomiya-kun?
Mayu jedna z glownych bohaterek jest troche podobna do Miharu z Girls Bravo oraz dla mnie zapowiada sie ta seria nawet ciekawie
Rental Magic - anime kompletnie nie przypadło mi do gustu słabe graficznie i brak ciekawej akcji, przynajmniej w pierwszym odcinku, może jeszcze zobaczę jeden góra dwa odcinki i chyba na tym się skończy przygoda z tym anime
Kimikiss Pure - chyba jedyne anime w tym sezonie, które mi się spodobało, bardzo przyjemna animacja, postacie są normalne bez żadnych jakiś dziwnych perypetii i mocy , będzie to pewnie dobra komedia, romans szkolny, który będę oglądał z przyjemnością.
ef - a tale of memories. - po pierwszym odcinku mam mieszane uczucia, jedynie ujęcia kamery są dość ciekawe... no nic, się zobaczy co będzie dalej...
Moyashimon - Tales of Agriculture AniDB
Wyczesane i ciekawe.
Opis/zajawka 1 ep'a: http://azunime.net/anime/idanm,400,s,mo … jawka.html
http://www.youtube.com/results?search_q … rch=Search
Dzięki
Z niecierpliwością czekam na kilka pozycji....:)
no i znalazłem czas na:
Bamboo Blade - zdążyłem obejrzeć tylko pierwszego epa... ale chyba skusze się na dalsze...
Ghost Hound - po pierwszym epie ciężko coś powiedzieć... jednak mam nadzieję, że będzie to coś ciekawego...
Bamboo Blade - zdążyłem obejrzeć tylko pierwszego epa... ale chyba skusze się na dalsze...
dlaczego?
Mayu jedna z glownych bohaterek jest troche podobna do Miharu z Girls Bravo oraz dla mnie zapowiada sie ta seria nawet ciekawie
jak dla mnie w tym przedziale rodzajowym wypasne lubię produkcje tego typu;]akcja, grafika na przyzwoitym poziomie jak na razie do 4 epa nic mnie nie zraziło
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
Mayu jest za bardzo podobna do Miharu, przez co początkowo nie wiedziałem czy się w ogóle zabierać za tą serię (Girls Bravo to jedna z najgorszych serii jakie w życiu widziałem), całe szczęście moje obawy nie sprawdziły się: seria może jakaś wybitna nie jest, ale ogląda się bardzo sympatycznie:D.
w tym miechu tylko same OVA - w tym, jak na razie, tylko dwa hentaje...
Anime 11.07[cytuj]Ryuusei no Rockman Tribe
Yes! Precure 5: Kagami no Kuni no Miracle Daibouken! - w kinach
Kindaichi Shounen no Jikenbo Special - brak tłumaczenia
Tsubasa Tokyo Revelations
Candy Boy
{{Tokubetsu Byoutou}}
Yumedamaya Kidan
Strait Jacket
{{Soukou ki onna Iris}} - brak tłumaczenia[/quote]
btw. ciekawe kiedy będzie 'Macross F', bo nawet na oficjalnej stronie nic o tym nie piszą...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2008-02-09 12:23:10)
Wangan Midnight i Shion no Ou to kolejne pozycje które mozna polecić
Pierwsze to bardzo fajne anime "samochodowe", chociaz nie wiem jak stoi w stosunku do Initial D (jako że tego ostatiego nie ogladałem), ja po 3 epkach mam odczucia pozytywne.
Drugie to sport (shogi) mieszane z kryminałem -> dość ciekawe
Soukou Kihei Votoms: Pailsen Files zapowiada się coraz ciekawiej mam nadzieję że to przetłumaczą... przy okazji odkryłem serię o mechach o której nie wiedziałem... tyle że trudno znaleść wszystkie odcinki
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Przyjemnie sie ogląda dla fanów komedyjek i haremów akcja rozwija sie w szybkim tempie i są nawet śmieszne gagi, END przypadł mi do gustu czekam na pełną jego wersje <i tu pytanie czy jest pełna wersja końcowej piosenki i gdzie ją znajdę?>
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Anime 12.07[cytuj]Kara no Kyoukai - w kinach
Ayakashi
{{Yakata Jukujo}} - brak tłumaczenia
AA! Megami-sama: Tatakau Tsubasa
Tokyo Marble Chocolate
{{Ikoku Irokoi Romantan}}
Kimi ga Nozomu Eien: Next Season
Hoshi no Umi no Amuri - brak tłumaczenia
{{Grope: Yami no naka no Kotoritachi}} - brak tłumaczenia
Bleach: The DiamondDust Rebellion Mouhitotsu no Hyourinmaru - w kinach
{{Ikusa Suvia}} - brak tłumaczenia
Nezumi Monogatari: George to Gerald no Bouken - w kinach
Cinnamon the Movie - Nezumi Monogatari - w kinach
Macross F - przed premiera - emisja serii w kwietniu 2008
{{Resort BOIN}} - brak tłumaczenia
Yawaraka Sangokushi Tsukisase!! Ryofuko-chan
Haruka Naru Toki no Naka de 3: Kurenai no Tsuki
Kara no Kyoukai: Dai ni Shou Satsujin Kousatsu - w kinach - druga część Kara no Kyoukai[/quote]
Ostatnio edytowany przez FAiM (2008-02-09 12:31:18)
A będzie ktoś może tłumaczył Persona -Trinity Soul-? Może być fajne, zwłaszcza że gram obecnie w Persona 3 na PS2 i gierka jest świetna:D.
A będzie ktoś może tłumaczył Persona -Trinity Soul-? Może być fajne, zwłaszcza że gram obecnie w Persona 3 na PS2 i gierka jest świetna:D.
widziałem trailer i nie zapowiada się, że będzie w klimacie gry, a szkoda[placze]
Zanim pójdę do szkoły:)
Z Mbellem szykujemy się na Tokyo Marble Chocolate, fajna kreska i w ogóle:)
Jasmine z AG.
Co do nowych serii to czekam na Druaga no To: the Aegis of Uruk. Dopiero w kwietniu, ale może być naprawdę ciekawo.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-12-20 14:34:23)
Zanim pójdę do szkoły:)
Z Mbellem szykujemy się na Tokyo Marble Chocolate, fajna kreska i w ogóle:)
To dobrze, to bardzo dobrze
W sumie jak co sezon już odparulat - prawie same gnioty. Nic ambitniejszego.
Czekam na "The five killers", a z tych co były i tego co będzie to "KimiKiss Pure" od biedy ujdzie oraz własnie "Tokyo Marble Chocolate", który mnie znacznie bardziej zainteresował (kreską).
Co do nowych serii to czekam na Druaga no To: the Aegis of Uruk. Dopiero w kwietniu, ale może być naprawdę ciekawo.
![]()
Studio GONZO. I wszystko jasne Kreska zaiste całkiem ciekawa.
Ktoś może coś więcej wie na temat Rosario to vampire? Była z pół roku zapowiedź oraz trailer, ale oprócz daty że w styczniu ma wyjść nic więcej nie znalazłem. A anime zapowiada się całkiem nieźle