Nie jesteś zalogowany.
Nie che was pospieszać ale powie mi ktoś jeszcze jaka jakość jest w rawach od l33t Ze względy na szybkość mojego netu chcę być poinformowany
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-10-12 21:31:31)
A mi nie, zwłaszcza, że nowy opening będzie imo dużo lepszy:D (muzycznie na pewno, graficznie jeszcze nie wiem, do posłouchania tutaj).
No opening fajowy podoba mi się tylko czy nie jest trochę za wesoły?;) Zapowiada się ciężka walka i nie zły sezon wiec opening powinien być mroczny a nie wesoły , ale co tam... Muzyka mi się podoba wpada w ucho i takie tam
I can't wait xD cholercia te przerwy nas wykończą , BTW pewnie w OP będą vaizardy xD
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-10-15 13:46:18)
Walić anime:D Manga RZĄDZI!! A tak poza tym ta akcja z Nell troszkę mnie zdziwiła bo wiedziałam ,że to jakieś podejrzane ale bardziej mnie dziwi to ,że broni "Truskawkę".
Najnowszy opening: Asian Kung-fu Generation - After Dark
Jest NUDNY. W huh. Wolałem poprzedni, animacja była ciekawsza.
Za to ending nadrabia, IMO dużo lepszy niż poprzedni.
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2007-10-17 22:24:05)
mi także się podoba szczególnie jak wbijają się członkowie espady na posiedzenie rady nadzorczej lol hehe xD ale OP udany tylko ending zdeczka przy słaby a asian kungfu generation niezłe kawałki robia
Muzycznie op jest świetny, jednak pod względem animacji jest imo mało dynamiczny i po prostu nudny, tak jak powiedział ~Tarnum (choć ma parę fajnych momentów). Ed też jest taki sobie.
Ta Orihime i sposób w jaki przedstawione są credits to istne zapychacze openingu. Mimo tego i tak mi się podoba, ma taki smętny klimat i w ogóle.
BLEACH - Opening 07 - z karaoke od Dattebayo
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-10-18 20:03:26)
Czy mi sie zdaje czy znowu pojawil sie watek ktorego w madze nie bylo ?
Mam do Was pytanie
Skąd Byakuya wiedział, że Rukii i Renjiemu przydadzą się takie płaszcze ???
Z tego co wiem to nikt przed Aizenem nie był w Hueco Mundo.
Sam Aizen powiedział, że nikt wcześniej tam nie stanął.
Skąd on, więc mógł wiedzieć, że jest tam taka pustynia i owe płaszcze się przydadzą ???
myślę, że w soul society, mają pewno jakieś informacji, jak wygląda hueco mundo:) od tego mają ten 12 oddział, który się zajmuje badaniami:)
Mam tylko nadzieje że obejdzie się bez spoilerów ale to raczej w Bleachu nie możliwe
Ale jak na razie zapowiada się całkiem sympatycznie
Ciekawe ile będzie trwał nowy zapychaczzowy wątek
Muszą robić zapychacze, bo jest za mały dystans między anime a mangą.Pewnie potrwa to z 3-4 odcinki. Bynajmniej nie taki zły ten filler. Przynajmniej nie zrobili coś tak dennego jak pomaganie w pieczeniu tortu, albo walki z niższej klasy Arrancarami i wpychanie Rangiku i Toushirou gdzie tylko się da.
Co do nowego OPa to już mi się wkręcił tak bardzo, że w kółko leci na mojej mp3 . IMO opening bardzo dobry.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-11-08 16:53:08)
Zapewne ogladał ktoś wersję RAW odcinka 147.
Mam pytanie do tego co było PO napisach końcowych. Była to reklama lub jakiś zwiastun no właśnie... czego... ? Czy to niby ma być film, czy jakiś odcinek specjalny?
Bleach: The DiamondDust Rebelion... i to chyb data 12/22 i tam Ichigo coś krzyczy o przyjaciołach. a później starcie mieczy z Toushirou... wie ktoś co to jest?
Bleach movie 2.
Wiadomo o nim conajmniej od 3 - miesiący.
Na youtube wpisz Bleach movie 2, na 100% wyskoczą trailery filmu.
Po jakim odcinku Bleacha zabrać się za pierwszy film kinowy o Bleachu. Tak żeby nic nie stracić w stosunku do anime. Jestem na 117 odcinku. Mam małe pytanie czy film pełnometrażowy jest połączony z fabułą z anime?
Możesz się zabrać kiedy chcesz Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że film był gdzieś w granicach odc. 108-112.
A czy jest połączony z fabułą? Powiem tak: wydarzenia w filmie nie mają wpływu na anime