Nie jesteś zalogowany.
Sorka za spoiler.. taa.. wez usun go albo zaznacz ze jest lepiej. A co do epka to fakt- troche nudny. Juz sie nie moge doczekac az pokaza tego nowego goscia ktory jest w openingu i endingu (juz nie bede zdradzac jego imienia
)
No teraz bedzie dosc ciekawy watek aczkolwiek bardziej czekam na nastepny
Ciekawsze od ostatnich odc Shippuden'a były zapychacze z pierwszej serii (przeciwnik + uzumaki naruto rendan + rasengan= filler). Przynajmniej coś sie działo. Mogliby iść szybciej z mangą i najwyżej walnąć ze 10 zapychaczy za 2 miechy. A tak to beznadziejnie sie ogląda... :/
W dodatku twórca mangi też nas za bardzo nie rozpieszcza, bo co to jest 17 stron mangi, przy których zanim się obejrzysz już jest ostatnia strona. Taki stan rzeczy, raczej nie gwarantuje szybkiego rozwoju akcji. Na miejscu twórców anime zrobiłbym krótki fillerowy wątek.
P.S.
Wie ktoś może skąd oprócz realitylapse można pobrać naruto shippuuden ep 31 ? Wyskakuje mi not found i nie mogę pobrać nowego odcinka
Ostatnio edytowany przez Achajka (2007-10-19 18:48:43)
http://www.dattebayo.com/- z angielskimi napisami.
http://bt.saiyaman.info/details.php?id=5471&hit=1 - tzw RAW, czyli odcinek taki, jaki był puszczany w japońskiej telewizji(m.in z reklamami).
Wie ktoś może skąd oprócz realitylapse można pobrać naruto shippuuden ep 31 ? Wyskakuje mi not found i nie mogę pobrać nowego odcinka
Wiesz może co to są torrenty i jak się ich używa???
z realitylapse jest taki problem że czasami trzeba zmienić w linku z alfa, beta, bądź delta na gamma (np: http://delta.realitylapse.com/dl/ac96d2 … en031.rmvb
na:
http://gamma.realitylapse.com/dl/ac96d2 … en031.rmvb
tak właśnie dzisiaj pobrałem i wiele razy musiałem tak właśnie robić.
Dzięki bardzo mi pomogłeś[respekt] w końcu się naciesze nowym odcinkiem
kai20 nie wszystkim torrenty dobrze chodzą...
Obejrzałam ten nowiutki odcineczek i muszę przyznać, ze był taki sobie. Nic ciekawego, Naruto jak zwykle źle odebrał informacje, nie zropzumiał o co chodzi w nowej technice, jakiś nudny wydawał mi się ten odcineczek...mam nadzieję, ze następny będzie lepszy...
Odcinek mial zapewne wzruszyc, a tak naprawde byl nudny. Jak porownuje z jakim tempem rozwija sie akcja w mandze, a z jaka w anime, to mam nieodparte wrazenie ,ze potrwa to wszystko jeszcze latami... :/
Dawno mnie tu nie było... :]
Odcinek mial zapewne wzruszyc, a tak naprawde byl nudny. Jak porownuje z jakim tempem rozwija sie akcja w mandze, a z jaka w anime, to mam nieodparte wrazenie ,ze potrwa to wszystko jeszcze latami... :/
mylisz się zupełnie! 31 to świetny odcinek; najlepszy od mniejwięcej roku. po 29-30 myślałem, że przestane oglądać anime i poprzestanę wyłącznie na mandze (jirayra, ostatnio poprostu wymiata), ale ten odcinek jest tak dobry, jak naruto sprzed filerów. gdybym miał oceniać, to dałbym pełne 7/10.
moze rzeczywiscie troche przesadzilem z opinia ale jesli chodzi o anime to strasznie irytuje mnie rozciaganie akcji. Jesli mowimy o mandze ,to nic zlego na jej temat nie powiem ,ba z tygodnia na tydzien wyczekuje na nowy epek. A co do Jirayi ,to rzeczywiscie wymiata
Ostatnio edytowany przez Paulus (2007-10-20 21:19:20)
Dawno mnie tu nie było... :]
Aj, ja juz dawno porzuciłam Shippuudena na rzecz mangi, a tu brat podsuwa mi 31 odcinek i... całkiem niezły. Nowy opening nie najgorzej, a ending... Fangirlsy zboczenca Sai'a wariuja A sam odcinek... Mimo masy retrospekcji i przewlekłosci - trzyma całkiem lepszy poziom, wyzszy niz poprzednie epki z pewnoscia.
To ja powiem tak ogólnie o anime Shippuudena - baaardzo irytujące "rozwlekanie akcji" ;/ Weźmy np. walkę Sakury...wrr...jak sobie przypomnę to jestem zła...jak można tak rozciągać akcję?! W jednym odcinku np. Sakura ma 3 minuty na pokonanie przeciwnika ze względu na truciznę, a raczej antidotum, którego działanie trwa 3 min...Przez cały odcinek trwają te 3 minuty i na dodatek nic się nie dzieje godnego uwagi ;| Przegięcie...
Zachęcam do czytania mangi
31 odcinek dla mnie był fajny Wzruszyłem się oglądając go
Opening nowy też mi się podobał. Nie mogę się doczekać następnych odcinków xD
Mi sie podobał, niezły był no i nowy opening, oraz ending- nienajgorsze.
...Zachęcam do czytania mangi
Czytam tylko że z JPF a tam są daleko z tyłuuuu
A co do odcinka to niezły niezły Lubie takie wczówalne momenty jak z ta modlitwą
Ale szkoda mi babci
W sumie 31 odcinek tez byl troche przeciagniety, ale przynajmniej tym razem to nie bylo nudne, mialo jakis klimat...
W sumie 31 odcinek tez byl troche przeciagniety, ale przynajmniej tym razem to nie bylo nudne, mialo jakis klimat...