Nie jesteś zalogowany.
troche sie z tym schodzi, bo odc są nad wyraz przegadane, jak narazie napisy do 215-216 są u korektora, więc niedługo powinny się pojawić
2-3 DNI?? Czyś ty sie za przeprszoniem z dupy urwał?? znajdź mi kogoś kto jest w stanie zrobić w takim czasie tyle napisów[bzdura]
może jak byś sprawdził poprzedni post był napisany 11.09
wiec minęło trochę wiec może jakieś były by gotowe !!!!
poza tym o co ty sie tak stresujesz wyluzuj
Witam
Właśnie ukończyłem tłumaczenie Openingu "Crazy Rainbow" który pojawia się od odcinka 284.
Chętnie udostępnię go osobom tłumaczącym One Piece.
Informuję też, że chętnie udostępnię tłumaczenia innych openingów :
# Bon Voyage! - Bon-Bon Blanco (odcinki 169-206)
# Kokoro no Chizu - Boystyle (odcinki 207-263)
# Brand New World - D-51 (odcinki 264-278)
# We Are - Straw Hat Pirates (odcinki 279-283)
# Crazy Rainbow - Tackey & Tsubasa (odcinki 284-)
Oferuję też pomoc w tłumaczeniu Endingów.
Pozdrawiam
mbell
Ostatnio edytowany przez mbell (2007-09-19 20:05:03)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
RAW'y - nie wiem.
Relki od KF to hardki!
Rawy sa dostępne na torrentach , patrz isohunt.com , natomiast K-F wydaje hardsuby.
Co prawda Rawy 1-101 w akcji AzaF to tzw "uteldivix' i to dość rzadki rarytas. Te odcinki na isohunt są słabsze.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
jak dobrze pójdzie to rawy beda dostepne na p2m, od uteldivix.
Widzę że jakiś zastój się zrobił w kwestii tłumaczenia One Piece. Ale w sumie jesień, szkoła , nic dziwnego
Jak można zobaczyć, tłumaczę na bieżąco to co wychodzi. Poza tym zaczynam tłumaczyć odcinki od 285 w górę tak aby nie ładować się w paradę innym tłumaczom.
Pozdrawiam
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
odc 217 powinien się pojawic już wkrótce, ponieaż jest już przetłumaczony i wysłany do Przemka3, który go wrzuci. pozdrawiam
Wszyscy z niecierpliwością czekamy na ten episod:)
to jeszcze chwilę poczekacie:P odcinek coś mi sie schrzanił muszę od nowa go ściągnąć:P
dzisiaj napisy powinny ujrzeć światło dzienne
A kliedy można się spodziewać napisów 218 i 219?
Oraz napisów 276+?
nie wiem, hipo mi powiedziała, że się nimi zajmie, ja jak na razie robię sobie przerwę od tłumaczeń:P
co do 276+ to pytania kierować do harza, ja za niego nie mogę nic obiecywać, skoro ledwo ze swoich obietnic się wywiązuję:P
Ja tam nic nie obiecywałem:P Przetłumaczę 276-278, później są te wspomnienia(279-283) -.-, które sobie oszczędzę, a reszta jest tłumaczona przez mbella.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
ech... wystarczy poszukac. na pewno jest tego sporo. np. (znalazłam na forum ansi) www.one-piece.pl
pozdro
Mały offtop. Hipo wiesz może kiedy bedzie ep 219 przetłumaczony ?
~shilok, raczej nie w tym tygodniu, już prędzej w przyszłym. Pozdrawiam
a ja zacząłem oglądać one piece jakiś miesiąc temu i uważam że to anime będzie zawsze u mnie w pierwszej trójce, a tym którzy jeszcze nie oglądali tego anime polecam je serdecznie,a tu 3 stronki z odcinkami http://www.narutofob.com/one-piece.html, http://www.onepiecehq.com/, http://onepieceline.com/one,piece,episodes,download.php
Ty czytasz co ja pisze? Aktualne a tam ostatnia aktualka z lipca... czekam na trochę bystrzejszych ludzi z odpowiedzią
Przesadziłeś, chcesz nam pomóc to napisz jakiś atykuł...
A strona nie jest aktulizowana bo mamy zastój i dawno nikt nas na forum nie odwiedził.
Zapraszam na forum;)
Ostatnio edytowany przez Bilek (2007-10-20 21:04:46)