Nie jesteś zalogowany.
Jezeli chodzi o Red Garden to juz sama kreska odstrasza...nie wiem co za anime nie znam fabuly ale i chyba nie chcem poznac nawet wystarczy mi zajawka
w one piece odstrasza raczej kreska niż ilość odcinków.......
Imo w One Piece kreska nie jest brzydka tylko specyficzna dla tego anime. Po prostu inna, by nie pasowała. Tutaj chciałem zaznaczyć, że może Tobie się ogólnie taki styl rysowania nie podobać.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Imo w One Piece kreska nie jest brzydka tylko specyficzna dla tego anime. Po prostu inna, by nie pasowała. Tutaj chciałem zaznaczyć, że może Tobie się ogólnie taki styl rysowania nie podobać.
Tak, One Piece po prostu rządzi! Na początku też niezbyt mi się kreska podobała, ale teraz nie wyobrażam sobie jej inaczej (jestem na 150 epie). Bije Bleacha i Naruto na głowę!
Kocham One Piece!
...ale temat miał dotyczyć aktualnie wychodzących, a widzę tu wiele tytułów, które wyszły już dawno.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-10-11 22:45:18)
Sobol15x napisał:Imo w One Piece kreska nie jest brzydka tylko specyficzna dla tego anime. Po prostu inna, by nie pasowała. Tutaj chciałem zaznaczyć, że może Tobie się ogólnie taki styl rysowania nie podobać.
Tak, One Piece po prostu rządzi! Na początku też niezbyt mi się kreska podobała, ale teraz nie wyobrażam sobie jej inaczej (jestem na 150 epie). Bije Bleacha i Naruto na głowę!
Kocham One Piece!
Przechodziłem przez to samo . Zobaczysz jaka pustka cię ogarnie, jak przebrniesz przez te 320 epków .
lb333 napisał:Sobol15x napisał:Imo w One Piece kreska nie jest brzydka tylko specyficzna dla tego anime. Po prostu inna, by nie pasowała. Tutaj chciałem zaznaczyć, że może Tobie się ogólnie taki styl rysowania nie podobać.
Kocham One Piece!
Przechodziłem przez to samo . Zobaczysz jaka pustka cię ogarnie, jak przebrniesz przez te 320 epków .
Nie gadaj... ja jestem na 135 epie i na razie nie chce mi się oglądać nic innego poza OP... to anime jest kapitalne! Kocham One Piece
Fan klub - Łan Pis:D
Tak się tylko mówi: przecie to ze 300 parę odcinków, 8 filmów i jakieś specjale, dużo tego:) taa, tak się tylko mówi, zanim się obejrzałem dobiłem do 325 i co, trzeba czekać...:)
ja mam pytanie moze ktos mi polecic jakies anime w stylu samurai 7, samurai champloo i basiliska?o takie cos mi chodzi:), z gory dzieki:D
Claymore, Kaze no Stigma:)
Samura Deeper Kyo, Peace Maker Kurogane!
Afro Samurai:D
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-10-13 14:31:43)
[cytuj]Burst Angel
Hell Girl/Jigoku Shoujo
Pumpkin Scissors
Disgaea
Initial D
Tales of Phantasia
King of Fighters
Reign
Avatar (Nie jestem pewny czy to anime)
Kara No Kyoukai
Vexille 2077
Utawarerumono
Blade of the Phantom Master/Shin Angyo Onshi/Ostatni strażnik magii [movie]
Guilty Gear X
Welcome To The NHK
Trinity Blood (Widziałem kiedyś 1ep)
Black Blood Brothers
Highlander [movie]
Gilgamesh
Samurai X[/quote]
Obejrzałem kilka trailerów anime na youtube i sporządziłem małą listę z anime, które wyglądały na dość fajne co z tego polecacie?
Gilgamesh mi sie podobal
Samurai X byl wypas ale to tez zalezy czy chodzi ci o cala serie czy o OAVKI Jesli masz zamiar zaczac ogladac serie TV polecam pierw obejzec 1 OAVKE Bo w wersji TV akcja dzieje sie wlasnie po niej wiec duzo potrafi sprostowac
Nie warto oglądać II sezon Slayers Evolution. Znacznie gorszy niż I więc się zawiedziecie.
Higurashi no Naku Koro ni
Higurashi no Naku Koro ni kai
Clannad After Story
Code Geass Hangyaku no Lelouch
Code Geass Hangyaku no Lelouch R2
Ergo Proxy
School Days
Clannad
Kanon(2006)
Toradora!
Seto no Hanayome
Death Note
Elfen Lied
Shakugan no Shana
Fullmetal Alchemist
Tales of the abyss
Wolf and Spice
G.gray-man
Kurozuka
Chaos Head
Zero no Tsukaima
Baccano!
Melancholy of Haruhi Suzumiya
Jigoku Shoujo Futakomori
Sekirei
Shikabane Hime
Asu no Yoichi
Gantz!
Fate/stay Night
Lucky Star
Każdy ma inny gust ale wg mnie te wyżej warto obejrzeć(im wyzej tym lepiej).
To miał być temat o anime wychodzących, ale skoro już mowa, o tym co warto, a czego nie warto, to według mnie:
1. Warto:
-Viper's Creed
-Koukaku no Regios
-Cross Game
-Higashi no Eden
-Phantom
Tyle z wychodzących, a...
2.Czego nie warto:
-Queen's Blade
To tylko moja ocena. Czemu tylko 1 nie warto? Aby Queen's Blade nie warto oglądać, bo wystarczy obejrzeć jedną klatkę z każdych 5 min. i wiadomo co się stało, czasem idzie się domyślić po 1. Reszta tytułów na pewno, przynajmniej miejscami, jest interesująca.
Najgorsze na świecie:
1. Tokko
2. School Days *
3. Skip beat!
* to w sumie warto dla brania udziału w kontrowersyjnych dyskusjach :/
takie moje zdanie
Guilty Gear X
Obejrzałem kilka trailerów anime na youtube i sporządziłem małą listę z anime, które wyglądały na dość fajne co z tego polecacie?
niestety ale to nie jest anime tylko bijatyka (na PSX3 chyba jeszcze jakieś rpg z widokiem z góry wyszło)
Ostatnio edytowany przez skam123 (2009-04-20 00:24:57)
KRX88zetox pierwszego nie oglądałem, a dwa pozostałe są dobre jak i nie bardzo dobre. Anime musi oddziaływać na oglądającego. Jak takich gatunków nie lubisz to ich nie oglądaj, ja wolę takie anime, od anime typu yaoi i shouen ai. Poza tym ile anime obejrzałeś, chyba nawet nie widziałeś kiepskich anime. Jak mówiłem wcześniej nie oglądaj anime w których nie gustujesz, bo zawsze będziesz widział tylko wady.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2009-04-20 01:01:10)