Nie jesteś zalogowany.
Lol
no moze pzresadziłem z tymi róznicami...ale nie chce mi sie rozpisywać...
Ja nerwowy :-).. eno :-)
Mam we wtorek zaległy egzamin...a jeszce nic nie kumam...a jak czytam takie teksty to wysiadam i jak tu sie skupic na nauce....??
Hmm przydałyby mi sie jakies Red Pill or Blue Pill
> a jak czytam takie teksty to wysiadam i jak tu sie skupic na nauce....??
Moze... zajac sie nauka i nie chodzic po forach w tym czasie?
W ogóle to przejzałem tą jej stronke z próbkami i natrafiłem na wklejone komentarze. Wklepałem se w wyszukiwarce po numerkach aukcji i co sie okazało, to już jej chyba 6te konto;] Wszystkie wcześniejsze na których sprzedawała/sprzedawał też DB zostały ofkors zawieszone:] Heh jednak chyba takich sie na allegro nie da wytępić. Nawet jak jej zamkną 20e konto to se zrobi 21sze... Ale wg mnie trzeba jak najbardziej uprzykrzać takim życie, żeby im za łatwo nie było;)
a zapomniałem powiedzie.. wiecie najlepsze jest to że już iedyś 2 osoby kupiły ten jej świetny pack na innej takiej samej aukcji XD
A ja wiem z autopsji, że do nauki się zasiada dopiero jak wszystkie fora są przeglądnięte . Po prostu uczenie się ma niższy prioryted i musi czekać na wolne zasoby czasu i chęci .
Cos mi sie wydaje ze zaloze sobie nowe konto na allegro i "kupie" od niej tego dragon balla zeby zobaczyc gdzie panna mieszka Chyba ze bez kupowania mozna to sprawdzic?:)
A ja ze swego doświadczenia wiem, że nauka nie popłaca. Stałem się gienkiem w jednej dziedzinie to i tak nie wpuszczono mnie do młotków, tzn. branży energetycznej. Lepiej ucz się języka i czytaj czasopisma i literaturę z dziedziny zarządzania. Lepiej na tym wyjdziesz. A wzorki zostaw proffffesorom, niech nadal czują się szczęsliwi upier... biednych studenciaków. Po kiego ja to wszystko wkuwałem, wystarczyło czytać PERSONEL i brać kurs języka angielskiego, a nie sięgać po stypę naukową. A teraz to byłbym gość, a nie początkujący w innym zawodzie.
A, bo to trzeba było od razu za studiowanie zarządzania się wziąść. Ja tak zrobiłem i nie żałuje .
lol
Jak bedziecie ciagle cos dopisywać to ja tu zawsze bede wracał... i kiedy ja wkoncu zasiade do nauki...
Po co czytać jakieś tam czasopisma?? Forum jest lepsze (przynajmniej dowiem sie ze są problemy z OGM ... ze prawie nic go niepotrafi otworzyc ) lol
No mozecie wziąsc sie za tą dziewuche :-) sam bym sie wziął, ale osobiscie mnie to wisi bo nie przepadam za DB...
gdyby sprzedawała cos co lubie to dobrałbym sie jej do... hmmm(jezeli ma tam co w głowie, to lepiej zebym sie nie dobierał)
Ide sie uczyc...
A kysz a kysz. Zgiń przepadnij sumo nieczysta. Niechaj pani oświaty poprowadzi cię, żeby nie w głowie było ci dobieranie się do biednych dziewczynek. W końcu ona swoje poglądy ma i to jak bardzo orginalne. Potrafią się oprzeć wszelkiej logice . Ale już też nie można powiedzieć, że ma w kłowie mózg myślą nie skalaną, no bo fakt faktem myśli (co prawda głupio, ale zawsze) .
No ja już jej maila wysłałem. Po prostu wytrzymać nie mogłem czytając to!! Jeszcze tylko muszę do administratorów to zgłosić...
Daj tu jej odpowiedź, a później można by dać jej jeszcze linka do tego tematu, może się przestraszyć i zakończy przygode z allegro
A Walic oswiatę :-)
Nie ona nie zakonczy przygody z allegro, po jej odpowiedzi co skomentowałem to wydaje mi sie ze ona Jest SWIĘCIE przekonana że Ma Rację..
Hmm, jezeli myśli (Jak Wspomniał Yang :-) ) to ciekawe na jakiej podstawie..(z doswiadczenia czy co, moze ona ma jakies studio nagraniowe, montazowe ?? nagrywa wszystkie DB'ole na najlepszy kodek na swiecie Real!!! R...M...V...B...rules :-)..)
niedługo dojdziemy do tego ze WMA jest lepszej jakości niż OGG nie lepsze od CD-Audio...raczej nie za bliskie porównanie
WMA lepsze od Exela :-)...A WMV lepsze od CD...
Dobra.. juz wystarczy z mojej strony... w sumie to znam jej tylko 2 komentarze.. moze juz przez 1 dzien sie nauczyła i wie ze MYŚLI i to zle..:-)
A czytalisćie ten komentarz na dole o płytach Titanium..:-) wiedzieliście ze one są długiej żywotnosci?? hmm ciekawe ile lat moga wytrzymac jak 1000lat to ja kupuje nawet te DB mimo ze nie lubie, będą dla potomnych...Moje pradzieci beda sprzedawały takie OKAZY z przed 1000'ca lat za miliony...
No ja nagrywam tylko na TDK... one są jednorazówki wytrzymuja tylko jeden dzien...lol
To nie wiedziales ze teraz kazdy nagrywa na plytkach marki Titanium? Dzieki powloce z tytanu nigdy sie nie rysuja i nie rdzewieja!! Niestety coraz czesciej mozna trafic na tanie podrobki ktore padaja po kilku miesiacach - jesli ktos kupil takie plytki i sie popsuly to powinien natychmiast zlozyc reklamacje w sklepie!! :D:D:D
Wkoncu!!
powaga nie wiedziałem
Nareszcie Bóg mnie wysłuchał, bo moją kolekcje powoli rdza zrzerała :-(.. ale mam wkoncu rozwiazanie...
hmm teraz trzeba bedzie cały miesiac przeznaczyc na przegrywanie wszystkiego na tytany :-) ehhh,
lol lol:-) lol lol :-)
No widzisz, tyle lat zyles w niewiedzy ja od poczatku palilem wszystko na titaniumach i teraz po nocach moge spac spokojnie :D
Heh wysłałem jej maila, ale pomyliłem słowo kodek ze sterownikiem i mnie od lamerów wyzwała Więc wysłałem jej linka do tego forum Mam nadzieję, że se poczyta
Dziekuje wam wszystkim... Moderatorom, Operatorom, i wszystkim uzytkownikom tego wspaniałego Forum
The Best Of The Best
Dziekuje ze istnieje Takie wspaniałe Forum na którym mogę dowiedzieć sie że istnieją Tytaniumy :-)
Od dzisiaj mój swiat stał sie lepszy (bo kto by nie chciał zyc wiecznie... nagram sie na tytana i bede zyć wiecznie)
daj tutaj jej odp.
Ale to działa trochę inaczej. Najpierw musisz się skodować do rmvb a dopiero potem wypalić na tytanium. Wtedy będziesz miał świetnej jakości życie i to w dodatku wieczne. Staniesz się równy bogom .