Nie jesteś zalogowany.
Wydaje mi się, że warto warto... zazwyczaj zawsze 'ktoś' jest na kanale ba nawet dość tłoczno czasami bywa... ^^
Wydaje mi się, że warto warto... zazwyczaj zawsze 'ktoś' jest na kanale ba nawet dość tłoczno czasami bywa... ^^
W takim razie szkoda, że nie mogę sobie hasła przypomnieć.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To rejestruj sie jeszcze raz.
To rejestruj sie jeszcze raz.
Pomysł niezły, ale nie pamiętam komend, a nie chce mi się szukać, a i czasu nie mam. Kiedyś to zrobię.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Jeez litosci, przeciez to jest jedna glupia komenda "/msg nickserv REGISTER password email" Cala rejestracja jest 10x latwiejsza i krotsza od rejestracji na tym forum, a i tak 90% potrzebowala wytlumaczenie tego krok po kroku z obrazkami xD
warto, warto
na ircu zawsze kilkanaście osób siedzi ;] chociaż duża część to martwe sesje (np. z shella ^^)
jassne.. zawsze ktos siedzi na Ircu...
mnie nie ma ;p
oooj już dawno nie siedziałem na kanale ansi, bym musiał kiedyś wpaść z wizyta
Szkoda ze ogólnie tam jest bardzo cicho Bym częściej siedział gdyby coś się działo...
a ja bym byl tam gdyby mi chcialo wejsc chociasz..
moze ktos wejsc na irca? bo nie wiem czy cos zle zrobilem czy nikogo nie ma na kanale
edit:
działa, działa, działa yeah
Ostatnio edytowany przez Krolowiec_Mazik (2007-02-18 12:10:56)
Czy tylko ja jestem ślepy czy na głównej stronie nie ma linku do kanału IRC? -_-
wstyd..
Czy tylko ja jestem ślepy czy na głównej stronie nie ma linku do kanału IRC? -_-
wstyd..
To na pewno wina gracola:D Zresztą przydałby się ten link, najlepiej, żeby rzucał się w oczy i zachęcał do odwiedzenia kanału;)
Właśnie, cały czas szukałem linka do kanału, a tu nic. Poprawcie to jak najszybciej, to do was na IRCu dołączę błyskawicznie
Właśnie, cały czas szukałem linka do kanału, a tu nic. Poprawcie to jak najszybciej, to do was na IRCu dołączę błyskawicznie
ROTFL. Lepiej się do tego nie przyznawaj. Jeśli tyle czasu zajęło ci przejście do pierwszej strony przyklejonego tematu> LOL! ;] I bez offtopa
witaam... chialem sie zarejestrowac na irc... wszedlem na serva i nastepnie wpisalem /msg kolec register mojehaslo email po czym wyskakuje mi okno query w ktorym pisze : <kolec> register mojehaslo mojemail
wyglada to jakbym napisal sam do siebie, co ma zrobic??
Powinieneś chyba wpisać "/msg NickServ REGISTER [tutaj podajesz hasło] [tutaj swój mail]"
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-10-26 11:49:41)
Mi się ogólnie nie podoba idea rejestracji nicków aby wejść na kanał - niektórym naprawdę nie chce siębawić w takie rzeczy i rejestrować nick na 10tym już serwerze, bo oczywiście większośc grup fansuberskich ma kanał na Rizon'ie, a pozostałe porozsypywane, a co gdy jeszcze inne tematy nas intersuja...
Mi rejestracja sie nie podoba... i ciekawe ile jeszcze jest osób które myślą podobnie... mimo, że rejestracja nie jest trudna...
~bojer: za to większość grup pl ma swoje kanały na IRCHighway:P Więc warto jeszcze tam się zarejestrować, a rejestracja jest dobra, ponieważ... na kanale przynajmniej nie zadają pytań: Jak zarejestrować nick xD Jak to miało miejsce na początku istnienia;)