Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
fakt, wiem ze z refleksem u mnie cienko ale moze jest ktos jeszcze bardziej opuzniony (zajety) niz ja
Ostatni odcinek anime, który to rozdział mangi?
A czemu? Chcesz zacząć od tego momentu... jeśli tak to powiem Ci, że początek mangi Berserk nie został zekranizowany w całości, tylko parę chapterów. Czyli masz ok 3 tomy zanim historia z mangi będzie taka jak z anime
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-10-26 12:59:57)
29 listopada zostanie wydany 32 tom Berserka.. Stara informacja :-P
A okładka śliczna. :-)
Witam ja wlasnie skonczylem na 292 chapterze i jako ze w berserku siedzie dopiero od tygodnie mam takie pytanie czy ktos sie orientuje co ile wychodza okolo nowe tomy albo przynajmniej czy bedzie wiecej chapterow z tego volumy czy 292 to juz koniec...
co ile wychodza okolo nowe tomy albo przynajmniej czy bedzie wiecej chapterow z tego volumy czy 292 to juz koniec...
roznie to jest z tym wychodzeniem chapterow w Berserku, raz czeka sie miesiac, a z kolei na 293 chapter czekamy juz ponad dwa. Ale na Evil-Genius pojawil sie juz preview 293 chapteru wiec to kwestia kilku dni i bedziemy mogli cieszyc sie kolejnych skrawkiem historii
Chapter 293 już przetłumaczony na polski.[okej]
Dostępny jest na stronie Azure Landscape
a to dobre polacy szybsi od amerykaninóf z Geniusa
Muszę przyznać że dawno nie czytałem dobrej mangi i to w starym dobrym wydaniu fantasy xD
Obecnie Berserk i GTO to moje dwie ulubione pozycje. Heh jestem ciekaw czy jakiś polski wydawca wykupi licencję na Berserka ale to raczej nie możliwe zważywszy na specyficzny klimat tej mangi która miałaby raczej wątpliwe szanse zaistnienia na naszym rynku ^^
Głównym powodem może być spora brutalność i czyste okrucieństwo występujące w tejże mandze
Jakby miało coś się zmienić na ten temat niech ktoś od razu da znać
~Anarchy Maniek słyszałem, że JPF interesuje się BERSERK'iem ;] podobno ma być w zapowiedziach na ten rok (wiele razy było o tym na ich forum, więc może to prawda? xD)...
hohoho na JPF nie bywałem ale jeżeli ta plotka się potwierdzi na pewno będę wśród pierwszych osób które rzucą się na to jakże smaczne mięsko
Kolejny chapter z Berserka ma się pojawić już 14 marca a już jestem ciekaw jak się dalej rozwinie sytuacja z tym podwójnie wskrzeszonym Apostołem
Ostatnio edytowany przez Anarchy Maniek (2008-02-27 17:51:02)
Muszę przyznać że dawno nie czytałem dobrej mangi i to w starym dobrym wydaniu fantasy xD
Obecnie Berserk i GTO to moje dwie ulubione pozycje. Heh jestem ciekaw czy jakiś polski wydawca wykupi licencję na Berserka ale to raczej nie możliwe zważywszy na specyficzny klimat tej mangi która miałaby raczej wątpliwe szanse zaistnienia na naszym rynku ^^
Głównym powodem może być spora brutalność i czyste okrucieństwo występujące w tejże mandze
Jakby miało coś się zmienić na ten temat niech ktoś od razu da znać
Eden który jest wydawany w Polsce przebija w brutalności i okrucieństwie Berserka. I klimat też ma ciężki.
Polecam wszystkim fanom berserka stronke http://berserkfan.info/ tam znajdziecie duzo informacji o berserku co najwarzniejsze mange do sciagniecia po polsku i linki do innych stron
Strony Poprzednia 1 2 3