Nie jesteś zalogowany.
Kubik napisał:Hej Sagiri mugłbyś przetłumaczyć 3 odc. Goshuushou-sama Ninomiya-kun
Oh my god... Po pierwsze, to dziewczyna. Po drugie, suby będą wtedy, kiedy się zrobią. xD
A po trzecie 'mugłbyś" pisze się przez "ó"[ostrzezenie]
Gad Guard ===> dokończcie plz... jest przetłumaczonych 19 epkow .. a wszystkich jest 26..
Do mononoke od 8smego w gore jak by byly napisy to bym sie bardzo usmiechnol bo na stronie sa tylko do 7mego:(
~koziol_z_lasu
Dlaczego prosisz o coś, co jest tłumaczone?;)
cieslak napisał:Kubik napisał:Hej Sagiri mugłbyś przetłumaczyć 3 odc. Goshuushou-sama Ninomiya-kun
Oh my god... Po pierwsze, to dziewczyna. Po drugie, suby będą wtedy, kiedy się zrobią. xD
A po trzecie 'mugłbyś" pisze się przez "ó"[ostrzezenie]
A po czwarte, to od wtorku te suby leżą na moim pulpicie i dziś zabieram się za ich korektę
Happy Lesson
_Summer(Underbar Summer)
A moglibyście dokończyć tłumaczyć "Night Head Genesis"? nie ma 18,19 i od 20 do 24.
A moglibyście dokończyć tłumaczyć "Night Head Genesis"? nie ma 18,19 i od 20 do 24.
Człowieku, RoD Anime i Anime Garden tłumaczą to anime!
Napewno nikt nie tłumaczy Aozora Shoujotai, a swoją drogą szkoda, bo pomimo, że leciwe to fajne anime.
Czy może ktoś dokończy tłumaczyć Boku rano bo jest tylko 11 napisów a autor nie ma czasu bo sie kontaktowałem
Lol, 18 (przynajmniej) od wczoraj wisi na ANSI o.O AG projektu nie porzuca, z resztą, ile ja już to razy powtarzałem xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To teraz ja: Shigurui 4,5,6 odcinek MKV, please
Shin no Ou
kimagure orange road
initial d szukaj na animesub.info
szukam napisów do Initial D Battle stage 2 jak kto ma niech poda skąd ściągnął z góry dziękuje
Seto no Hanayome !!!!
popieram prośbę o genshikena 2
popieram prośbę o genshikena 2
Próbowałem sie za to wziąć, ale jako że nie jestem pewien, czy będę miał czas na regularne wypuszczanie subów, darowałem sobie
Mam pytanko jak wygląda sytuacja z D.Gray-Man będzie dalej tłumaczone???
Ostatnio edytowany przez MystiqFurion (2007-10-27 16:28:30)