Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tytuł niezbyt mnie zachęca z opisu, ale sprawdzę dla samego sprawdzenia. Mam nadzieję, że są jakieś seedy na torku Potem pomogę seedować.
EDIT
~mkiro, te info powinieneś dać przede wszystkim ANFO
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-10-27 13:29:23)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tytuł niezbyt mnie zachęca z opisu, ale sprawdzę dla samego sprawdzenia. Mam nadzieję, że są jakieś seedy na torku Potem pomogę seedować.
EDIT
~mkiro, te info powinieneś dać przede wszystkim ANFO
Posseduję, bo już ściągnęłem, ze 2 godzinki, więc zaciągać.
Aha, to i chyba obejrzę przy okazji...
EDIT: Wyciągnąłem skrypt i co widzę... czcionkę: SixtySix pl.
I chyba nie wmuksowałeś czcionek, albo to muj ExtractGUI ich nie wykrywa...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-10-27 13:51:36)
Już ściągnęłam Teraz mogę poseedować. Zaraz biorę się za oglądanie.
Wytrzymałem połowę epka i musiałem wyłączyć, ale badziew xD Na dodatek ten przerost formy nad treścią strasznie mnie irytował.
Odnośnie wydania. Wszystko zdawało się grać, tyle że czcionka dialogów, jak już wspomniał ~bodzio, nie wyświetla się, a na pewnie nie miał być to arial. W tekście kilka rzeczy mi nie pasowało, np. "zamknij klapę" (WTF? xD), wejdę tam pod drodze (wstąpię bym dał), "czyżś coś ważnego ci wypadło" i jeszcze coś o towarzyszeniu w drodze do szpitala. Tyle z pamięci, a co dalej nie wiem
Poza tym w dwóch miejscach pojawia się, przez kilka klatek, jednokolorowy ekran. Czerwony na pewno tam, gdzie pada "Złodziejka", fioletowy chyba pod koniec sceny w kościele. To raczej nie było oryginale animca.
Czeka Cię wydanie patcha Potrzymam to jeszcze na torku
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1