Nie jesteś zalogowany.
Według mnie to Naruto żyje ale upozorował swoją śmierć by móc się np.przygotowac do kolejnej walki z Akatsuki, sami zobaczcie:
-Naruto wpadł w otchłań i jego opaska spadła
-odbył sie jego pogrzeb i jedyne co jest widoczne to jego opaska
-Nie ma na pogrzebie Kakashiego
No i teraz dokładne wyjaśnienie :
Naruto spadł w przepaść ale żyje i tam razem z nim przebywa Kakashi by go szkolić. Akatsuki myślą że nie żyje więc nie mają jak zdobyć liska. Ale tylko Kakashi i Naruto znają prawdę dlatego Sakura krzyczy i Lee płacze bo myślą ,że nie żyje.
Ostatnio edytowany przez shifan (2007-09-06 19:40:39)
Śmierć naruto to jedynie wizja, która jak to przeważnie w anime bywa, wcale się nie ziści i pod koniec filmu wszystko skończy się szczęśliwie...
Ostatnio edytowany przez yunik (2007-09-06 21:39:26)
Pod koniec spotkają Songoku i pożyczą od niego smocze kule by smok przywrócił do życia Naruto
I wszyscy będą zyli długo i szczęśliwie
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-09-06 22:11:26)
Pod koniec spotkają Songoku i pożyczą od niego smocze kule by smok przywrócił do życia Naruto
![]()
I wszyscy będą zyli długo i szczęśliwie
a łyżka na to niemożliwe -_-
zresztą "Gekijouban" to straszny spoiler - starsza hinata i inne osoby co w anime zobaczymy dopiero za jakis czasu a tutaj, szkoda gadać..
Yo all wie ktoś może skąd mogę zassać naruto movie 4 ????
poczebuję linka na http albo żeby było na jakiejś stronce na której mogę obrazu obejrzeć bo programy typu terr i inne strasznie wolno mi sciąngajom a wiec bardzo proszę o pomoc i z góry THX
Na upartego znalazłoby się RAW-a tylko, że w wersji cam.
raw mi tez odpowiada ale na http
na terr znalazłem ale nie mogę ściągnąć z tego programu bo zawsze mam po 2-3 kb/s a wiec nie oplaca mi sie to
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
znalazlem na Youtube, moze cos rozjasni ...
jennyhong
*SPOILERS*
I saw it at japan and its just a dream
I wszystko jasne?:)
edit.dotyczy smierci naruto ofcz ..
Ostatnio edytowany przez geostigma (2007-10-04 22:51:43)
A ja właśnie zasysam .... ha ha nareszcie dowiem sie jak naruto ożyje
Naruto wcale nie ginie nie zagina w akcji itp :0 Poprostu ta dziewczyna, ktora widzi nieraz przyszlosc ma sen w ktorym naruciak ginie ;D ( nie wiem czy juz ktos tego nie pisal bo niechcialo mis ie czytac wszystkiego z tego tematu).
A wy dalej się o to kłócicie? ;f Przecież ja wątpię, żeby tam wogóle Akatsuki było (chyba, że coś mnie ominęło), zamiast tego będą te osoby, które były w openingu...
aaaa taaaam marudzicie! Naruto tez musi w koncu umrzec! Bo ta seria nigdy sie nie skonczy i wtedy bedziemy mieli "mode na sukces" (OMG, PLIS NO!)
~Xill błagam cię jak spojlerujesz to zaznacz to bo psujesz frajde tym, którzy z niecierpliwością czekają na porządną wersje z napisami.
Pewnie już zostało powiedziane, że to tylko sen tej dziewczyny (a la wróżki): co się stanie, jeśli Naruciak będzie kontynuował misję i zostanie z nią...
Moim zdaniem to trochę za wcześnie jak na śmierć głównego bohatera...pełnometrażówki idą własnym torem ale bez przesady ;] Naruciak jeszcze będzie dłuuugo żył, nie martwcie się...to tylko taki chwyt marketingowy, moim zdaniem skuteczny ;-) sama już chciałabym obejrzeć ...
moze juz wiadomo kiedy bedzie w sieci ten Movie ? ^_^(chodzi o porzadna wersje)
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-10-28 12:41:38)
Nar Ship movie będzie dopiero pewnie gdzieś na początku 2008 (chodzi mi o wersje DVD):-)
moze juz wiadomo kiedy bedzie w sieci ten Movie ? ^_^(chodzi o porzadna wersje)
Z camripów jest jedna kopia, całkiem niezła. xD
Mavet napisał:moze juz wiadomo kiedy bedzie w sieci ten Movie ? ^_^(chodzi o porzadna wersje)
Z camripów jest jedna kopia, całkiem niezła. xD
No to na co czekasz zarzucaj link
LOL xD