Nie jesteś zalogowany.
Spokojnie mimo ze DEMONOID.COM przestal tymaczasowo istnieć, ten torrent z odcinkami jest tez na innych trackerach wiec spokojnie powinien dzialac. Ja caly czas seeduje wiec spokojna glowa...
wiecie fajnie sie trencik rozedzil a teraz mala dygresja slyszalem ze na emule jest jaiis dvd ripek grupy DaViDMaX czy mozna z ta seria zrobic jak z 1 ktos zrobi wlasna wersje i da na torrenta?? cos podobneog co jezykwaw
wiecie fajnie sie trencik rozedzil a teraz mala dygresja slyszalem ze na emule jest jaiis dvd ripek grupy DaViDMaX czy mozna z ta seria zrobic jak z 1 ktos zrobi wlasna wersje i da na torrenta?? cos podobneog co jezykwaw
A po co robić kolejną wersję DVDrip jak juz jest od JezykWaw i jest super jakosci? No chyba, ze dla Ciebie jest w kiepskiej jakosci
mmmmmmmmmmmmmm mi chodzilo o serie J czyi trzecia:D
siara -> mam wszystkie odcinki Captain Tsubasa J by DaViDMax tzn wszystkie jakie wydala ta grupa. Nie sa one do konca kompletne ale duza czesc jest. Moge zrobic torrenta tylko powiedzcie kto jest chetny ?
Ostatnio edytowany przez jezykwaw (2007-10-09 10:14:39)
Rekid -> ja wyseedowalem do 100% ale to nie moja wina ze wiekszosc uciekla najlepiej takie torrenty to dawac na prywatnych trackerach gdzie jest naliczanie RATIO wtedy ludzie seeduja i to dlugo...
Ostatnio edytowany przez jezykwaw (2007-10-09 12:52:00)
aha fajnie jest pyatnie w jakim sensie jest niekompletna ob mam 45 epow a jest 47:)
siara -> mam wszystkie odcinki Captain Tsubasa J by DaViDMax tzn wszystkie jakie wydala ta grupa. Nie sa one do konca kompletne ale duza czesc jest. Moge zrobic torrenta tylko powiedzcie kto jest chetny ?
Ja byłbym chętny tylko mam pytanie o jaką niekompletność chodzi? Nie ma wszystkich odcinków? A jeśli chodzi o 1 serię będziesz może robił następne odcinki w tym stylu co już te 45?
Pozdrawiam.
a ja mam genialny pomysl moze jezykwaw umowi wymieni za czyste chociazby i do mnie oraz xenomorph25 wyse i we 3 bedziemy seedowac tego tsubase takot szybciej pojdzie co wy na to:D
cześć mam pytanie, czy ktoś mógłby podjąć się próby stworzenia napisów (ew. dopasowania istniejących) do 3 odcinka Tsubasy grupy Frenchies-Subs. Plik ma nazwę [Frenchies-Subs]_Captain_Tsubasa_003_DVD_[257926BE]
jak pewnie niektórzy wiedzą releasy tworzone przez tą grupę mają hardsuby angielskie i dla mnie jest to super wydanie, nie ujmując nic tym które oferuje ~jezykwaw . Ale napisy jak najbardziej się przydadzą
Na stronie Frienchies-Subs jest zapowiedź że pojawią się wkrótce:
- CT ep 004
- CT Shin ep 01
- CT J ep 01 albo 34 (chcą pominąć powtórkę pierwszej serii w odcinkach 01-33 CT J - oby tak się nie stało)
więcej info tutaj: http://www.hiei-tf.fr/frenchies-subs/
no wiesz o napisy to nie do tego dzialu:D a napisy mozna robic na podstawie odcinkow Frienchies-Subs albo z polskim lektorem:D
http://www.backtoanime.yoyo.pl/ - zapraszam na moją stronkę gdzie znajdziecie odcinki Captain Tsubasa PL
fajna nawet streona zabiram sie za robinie napisow:D
Witam:)
Bo ja już się pogubiłem. Strona na yoyo.pl nie działa, także na pierwszej stronie linki nie działają
Skąd teraz można pobrać (najlepiej w orginalnej ścieżce dzwiękowej) pierwszą serię?
Najlepiej z mojego torrenta link do torrenta na pierwszej stronie tego watku POZDRO
A sa moze napisy jakies nowe do CT?
A ciężko Ci sprawdzić ?
Moze ciezko
sa jakies pasujace napisy??