Nie jesteś zalogowany.
A który odcinek w naruto jest nie przeciągnięty ;>
Ostatnio edytowany przez Skowyt (2007-10-23 21:19:20)
A który odcinek w naruto jest nie przeciągnięty ;>
No właśnie....;] Ale w poprzedniej serii Naruto akcja szybciej się rozwijała (pomińmy te durne fillery, które mnie tylko denerwowały)...przynajmniej mnie się tak wydaje...
a co do odc. 31 to mi się podobał...rzeczywiście, pewien klimat był =)
i najważniejsze że przy tym epku kreska była normalna ehh czemu tak partolą krechę w większości ;( wczesniejszych i bleachu także ;(
Wie ktoś jak sie nazywa najnowsza piosenka z opening-u??
Distance - Long Shot Party
Trochę dziwne, że jeszcze nikt nie wtrącił swojego zdania o nowym odcinku.
W każdym razie ten był raczej monotonny no cóż w końcu było to tylko preludium do następnego wątku. Najlepsza jednak IMO najlepsza była scena z noszeniem na barana.
-Neji.
-Oh, hell no!
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-10-26 22:45:29)
Mi się podobał zabójczy atak Deidary: Duszenie :p
w najnowszym odcinku było sporo humoru dawno tak sie nie uśmiałem oglądając Naruto Shippuden Już nie mogę się doczekać nowego ep
Właśnie przed chwilą obejrzałam najnowszy odcinek....i nudnawy ale rzeczywiście, sporo jest humoru =)
No i końcóweczka super Nareszcie Sai się pojawił <radocha>
Według mnie Naruto to bardzo dobre anime i przyznaję że wciągnął mnie tak samo jak przed laty Dragon Ball:) Jednak w Naruto fabuła jest zdecydowanie lepsza niż w DB.
A tak na marginesie moją ulubioną postacią jest Kakashi[okej]
A tak na marginesie moją ulubioną postacią jest Kakashi[okej]
Kakashi jest rzeczywiście fantastyczny
Jedna z moich 4 ulubionych postaci
Kurisu napisał:troche za mocno zaspoilerowali w zapowiedzi odcinka jak dla mnie, od razu pokazywać, że deidara przegra to troche nie fair wobec fanow ktorzy czekają od +- miecha, moze 2 oglądając go latającego na pawiu
A od czego mają kage bushin? I inne takie pierdoły? Po mojemu oni nie powiedzieli wprost że Deidara przegra (gdyby to było takie pewne to Kakshi po starciu z wybuchającymi konikami polnymi Deidary by już gryzł glebe), no ale powiedzieli że cała zgraja połączy się w jedną drużynę, więc można się domyślać, że raczej Pan na Strusiu ma problem. Natomiast migawka z nadmuchanym Deidarą zachęca do oglądania i o to w tym chodzi.
Taa, a klon deidary oddał im gaarę a potem wybuchnął
zreszta i tak od początku było wiadome że deidara zginie, nie wiadomo bylo tylko w jaki sposób, a teraz na 99% moge powiedziec ze wybuchnie
Moje na wierzchu, tylko czy to dobrze jeżeli nie czytając mangi wiem co będzie dalej w anime...
A odcinek mi się podobał, musieli zrobić odcinek przerwy między wątkami, więc albo był by to totalny gniot, albo trzeba było to jakoś ubarwić, ubarwili humorystycznie i było spoko.
Ogólnie obstaje przy swoim, że jakość naruto jest na krzywej wznoszącej, więc bedzie tylko lepiej (no chyba, że będzie gorzej ;P )
powiedzcie mi jakim cudem Deidara to przeżył ? No i jakim cudem odnalazł on swoją ręke, która podobno miała być wessana do innego wymiaru ??
ale kiedy tego klona zdołał podłożyć, ze nikt z drużyny Gai sie nie zorientował....a jak sie mógł sam łokieć wciągnąc - bez sensu
Kiedy zdążył podłożyć: a co za różnica, to jest anime, wiesz? Na czym polega kawarimi (technika podmiany), czy jakoś tak, dokładnie nie wiadomo, ale jest i działa. W sumie mógł to zrobić jeszcze łatwiej bo o ile pamiętam był momenty gdy drużyna Gai'a straciła go z oczu...
Łokieć: a co za problem? technika Kakshiego działa bardzo punktowo(z tego co zauważyłem), a resztę można tłumaczyć na wiele sposobów np:
-jest tak mocna, że wystarczyło chwilowe przyłożenie by urwało rękę, a urywało ją jednocześnie w barku i łokciu, samemu przedramieniu nadając odpowiednie przyspieszenie co wyrzuciło je poza zasięg odkurzania
-Kakshi przerwał technikę zanim zdążyła zassać całą rękę itd itp etc
blablabla
"trzeba mieć fantazje dziadku"
ale kiedy tego klona zdołał podłożyć, ze nikt z drużyny Gai sie nie zorientował....a jak sie mógł sam łokieć wciągnąc - bez sensu
Ogladnij sobie jeszcze raz ten kawałek jak mu kakashi rękę atakuje Sharinganem. Wyraźnie widać, że ręka odpada i sobie gdzieś spada.
A co do klona, to kto powiedział, że Gai musiał wpaść na prawdziwego Deidarę? W późniejszych chapterach mangi jest dokładnie wyjaśnione, dlaczego najlepiej jest p[osy.łać na zwiad klony, ale wiecej nie powiem, bo to byłby spoiler XD
wiem, ze w tym anime jest wiele przegiętych akcji, ale ta wydała mi sie najmniej realna nawet jak na te warunki
no tak bo techniki stają sie coraz bardziej z kosmosu