Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
jak donosi filmweb http://www.filmweb.pl/Japo%C5%84czycy+n … s,id=38448 japonce stworza anime reska wersji kinowej :)ma wyjsc jeszcze 2008r jedynie czekac na wiecej informacj!
Jak na podstawie gry, to rzeczywiście może być na co czekać. Kto wie, może to będzie pierwszy film RE, który da się obejrzeć (imo) bez utraty części masy szarej mózgu? Bo dotychczasowe filmy live action są żenujące w naprawdę epickiej skali (co ciekawe, z filmu na film coraz większej).
a na mnie nemesis w drugiej części filmu zrobił wrażenie i chyba w pierwszej części jak taki jakby plexi glas (czy jakoś tak to sie pisze) przecioł człowieka na pół też było fajne:P ale na anime też się nie mogę doczekać
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-10-30 17:07:59)
Fajnie, jakby wzięli tych aktorów do podkładania głosów, co występują w intrze Resident Evil 1, wydanego na PSX i NDS xD Ech, marzenie:D
Ja powiem szczerze, że z sentymentu do gry - gdyż przeszedłem wszytskie części oprócz Code Veronica (bo na PC na emulatorku się zacina w jednym miejscu) z chęcią obejże każde wydanie filmu Resident Evil , także animowane. Nie mogę się doczekać listopadowej premiery nowej częśći filmu . Co prawda, już mam w dobrej wersji na dyskocu, ale będę czekał cierpliwie - w kinie efekty są duże lepsze i większe . Dopiero później można poprawić na HDTV .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-10-30 17:51:43)
najlepiej jakby wyszła cała seria anime pt ...Residen Evil
Filmweb źle przetłumaczył tekst to nie bedzie anime a film zrobiony na wzór ff:advent children była jedynie wzmianka ,że poczatkowo planowano zrobić film a sekwencj GC czyli coś ala appleseed.
Filmweb źle przetłumaczył tekst to nie bedzie anime a film zrobiony na wzór ff:advent children była jedynie wzmianka ,że poczatkowo planowano zrobić film a sekwencj GC czyli coś ala appleseed.
Wiesz... jakby się uprzeć, FF7 AC to też anime.
jak z 4 części to nie będę mógł sie doczekać
freeman - kaszanienie filmów to nie tylko RS a Sailent Hill?
Silent hill nie było takie złe, mi się nawet podobało.
Ale jeśli będzie na podstaiwe 1 części[slina]i będzie taki mroczny klimat...
Jest chyba na co czekać:P
Nie mogę się doczekać listopadowej premiery nowej częśći filmu . Co prawda, już mam w dobrej wersji na dyskocu, ale będę czekał cierpliwie - w kinie efekty są duże lepsze i większe . Dopiero później można poprawić na HDTV .
Może to dziwne, ale ten film (i przy jego efektach) w kinie może tylko stracić Gdyby go oglądać na komórce, to być może nawet wydawałby się fajny.
freeman - kaszanienie filmów to nie tylko RS
Nie no, jasna sprawa, że nie tylko filmy RE. Znam mnóstwo filmów (na swoje nieszczęście chyba tak samo beznadziejnych (ale bardziej beznadziejnych to już naprawdę tylko kilka).
uwazam ze z filmow live najgorsza byla trojka! a silent wedle mnie jest genialny czekam cierpliwie na 2 czesc! mam nadzieje ze co do anime reska na kinowce sie nie skonczy ! byl devil my cry wkrotce resident a moze kiedys metal gear solid
Strony 1