Nie jesteś zalogowany.
Pewnie chodzi o Gintamę (choć 24 odcinek ostatnio wypuściliśmy ) albo Higu Kai.
Swoją drogą: myślał ktoś z Was o tłumaczeniu Minami-ke?
Ja myślałem, ale brakuje mi czasu, żeby sprawdzić, co to jest.
Deltora Quest ostatni odcinek 2007.09.12
Desert Punk ostatnie odcinek 2007.03.10
D.Gray-man - skonczony na 16 epizodzie
Desert poszedł do kosza razem z odejściem Krustego, jeśli dobrze kojarzę... z DG sprawa podobna. Co do 1 tytułu, to Cieslak... hm... nie wiem, obija się?
A ja myślałem jeszcze o Blue Drop i Genshinken 2, ale to chyba samobójstwo... Bo mam już Shippuudena, Condor, Kekkaishi, Pokkan, Gintamę [troszkę] i jakieś korekty, i w ogóle mało czasu...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-10-31 23:42:46)
Wyszło jak do tej pory 8 hardków i ponad 40 rawów, i nadal wychodzi, więc czekam aż pojawi się więcej, bo nie ma sensu tłumaczyć czegoś, co może nie być skończone. :]
Projekt porzucony, ponieważ osoba, która to tłumaczyła odeszła z grupy. Ale prawda jest taka, że z nowym rokiem prawdopodobnie projekt ruszy, ale z innym tłumaczem.
Projekt porzucony. Nawet nie ma infa na naszej stronie.
Więc o co chodzi?
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-10-31 23:42:53)
darko napisał:Desert Punk ostatnie odcinek 2007.03.10
Projekt porzucony, ponieważ osoba, która to tłumaczyła odeszła z grupy. Ale prawda jest taka, że z nowym rokiem prawdopodobnie projekt ruszy, ale z innym tłumaczem.
darko napisał:D.Gray-man - skonczony na 16 epizodzie
Projekt porzucony. Nawet nie ma infa na naszej stronie.
Więc o co chodzi?
Ale w opisie pod napisami widnieje "KURUOSHII ANIME" a na waszej stronie "projektów porzuconych -(0)":P Wprowadzacie ludzi w błąd:D
Ja myślałem, ale brakuje mi czasu, żeby sprawdzić, co to jest.
Nie ma potrzeby by się spieszyć.
Ostatnio edytowany przez vennor (2008-05-22 15:03:55)
Gdzie masz dział "projekty porzucone" na naszej stronce? Nie jest nam taki potrzebny, bo nie mamy takich. Tamte projekty były związane z byłymi osobami w grupie i wraz z nimi odeszły.
Jakby ktoś z obecnego składu coś porzucił, to wtedy założyłbym taki.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-11-01 09:54:52)
Możecie już ściągać suby do 21 i 22 epa Monster Princess.
11 odcinek Shounena gotowy do pobrania. Miłego oglądania
lb333 chyba zapomniał, więc ja napiszę. :=] Możecie już ściągać 2 epek Hero Tales. ^^
Chciałbym powitać w naszym gronie nowego członka, a chodzi tu oczywiście o Seigi. Witamy i mamy nadzieję, że będzie dobrze się nam współpracowało. ^^
Korzystając z okazji, chciałbym ogłosić, że dochodzą nam dwa nowe projekty. A mianowicie Shion no Ou tłumaczenie by czacha222 oraz Tsubasa Tokyo Revelations tłumaczenie by Sagiri. ^^
Primo: ~Cieslak duzy plus za piękną robote przy Ippo , trzymaj tak dalej i mam nadzieję, że wydasz pełną serie
Secundo: Cala grupa duzy plus za Gintame <yeh> wydajcie całośc a bedziecie błogosławieni
Secundo: Cala grupa duzy plus za Gintame <yeh> wydajcie całośc a bedziecie błogosławieni
Też to uwielbiam. Dokończymy na bank
"Skazany na zajebistość"
Póki co, to Gintamy nie da się skończyć, bo cały czas wychodzi Ale jest tak, jak powiedział Zjadacz ;]
Udostępniamy 4 subki Goshuushou-sama Ninomiya-kun.
Możecie już pobierać napisy do 5 odcinka Clannad.
Miłego oglądania!
oo Goshuushou-sama Ninomiya-kun. i Clannad Genialnie
Dzięki Sagiri i Deshirey.. ale tyeraz z najwiekszą niecierpliwością czekam na Myself; Yourself ;D:D
No to łap piąte subki. xD
Genialnie !!
dzięki
Gdzie masz dział "projekty porzucone" na naszej stronce? Nie jest nam taki potrzebny, bo nie mamy takich. Tamte projekty były związane z byłymi osobami w grupie i wraz z nimi odeszły.
Jakby ktoś z obecnego składu coś porzucił, to wtedy założyłbym taki.
Masz racje przepraszam projekty porzucone a projekty wstrzymane jest to ogromna różnica Dobra rada zróbcie projekty odeszłe bedzie wszystko jasne i nikt nie dędzie miał pretensji:P