Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
O ile mi wiadomo, żadna "koleżanka" mi pod keszem się nie ukrywa . A topic poleci, więc spamujcie sobie do woli, szczególnie że można się przy okazji trochę pośmiać .
Hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa można spamować bez konsekwenc/// A ja swego czasu lubiłem lunatykować a zwłaszcza wtedy gdy chodziłem do szkoły średniej (pare razy miałem przypadki wychodzenia do szkoły na godzine 7.30 tyle ze moje lunatykujące wcielenie robiło to o godzinie drugiej trzeciej nad ranem) bo oszczędzałem czas z przygotowaniem śniadanka z jedzeniem go i ubraniu się.
A teraz na poważnie. To nie był żaden spazm, lecz prawdziwe zdarzenie. Temat został umieszczony w prawidłowym miejscu. Zauważyłem cosik niepokojącego i przekazałem. Problem nie został rozwiązany, ale też się nie powtórzył na szczęście. Mam nadzieję, że wpływ na to nie miała ingerencja z zewnątrz, chociąż może to sam gość pisany przez duże "B" maczał w tym palce, bom oględnie mówiąc czepił się "jedynie słusznynie głoszącym prawdę" mediów i przeświatłego pierwszego prawnika kraju. Coś w tym musi być
Strony Poprzednia 1 2