Nie jesteś zalogowany.
Prawie minęły już 5 dni... Dla mnie to jak spanie na węglach rozgrzanych myśl kiedy go w końcu obejrzę... Tak żartuje ale troszkę minęło czasu... ;P
Bedzie dalej tłumaczone anime "King From Now On!/Kyou Kara Maou!/God? Save Our King!" ? Jeśli nie to gdzie moge znależć napisy do tego anime?
Bedzie dalej tłumaczone anime "King From Now On!/Kyou Kara Maou!/God? Save Our King!" ? Jeśli nie to gdzie moge znależć napisy do tego anime?
Napisy znajdziesz na ansi[slina]
Jeśli nie ma tu, to nie ma nigdzie[szpan]
znalazłam ale tylko dwa, a odcinków jest 78.
znalazłam ale tylko dwa, a odcinków jest 78.
Jest właśnie tyle, ile znalazłaś[jezor]
Czy podejmuje się ktoś może Maple Story?
Ja chciałbym bardzo prosić o napisy do Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 2nd GiG od 10 odcinka wzwyż.
Czy podejmuje się ktoś może Maple Story?
hehe genialny hentai szkoda, że nadal nie ma następnych części
spychu_man napisał:Czy podejmuje się ktoś może Maple Story?
hehe genialny hentai
szkoda, że nadal nie ma następnych części
Coś się chyba komuś pomyliło z Maple Colors
Ja chciałbym bardzo prosić o napisy do Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 2nd GiG od 10 odcinka wzwyż.
Ostatnio widziałem gdzieś w Empiku. Pojął aluzję?
Kisiel napisał:spychu_man napisał:Czy podejmuje się ktoś może Maple Story?
hehe genialny hentai
szkoda, że nadal nie ma następnych części
Coś się chyba komuś pomyliło z Maple Colors
DOWNLOAD - wydaje mi się, że to anime jest na podstawie gry MMO o tym samym tytule, ale moge się mylić, jednak hentai to chyba nie jest ^^
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2007-11-02 16:37:37)
Seirei no MOribito od 13 epka łącznie wzwyż, bardzo bym prosił !
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
No to i ja się dołączam do prośby o resztę Seirei no Moribito ;]
tak czy mógł byś przetłómaczyć [LIME] Saber Marionette J bo brakuje mi tekstów od 10 do 25 odc. i Seto_no_Hanayome całość bo są źle dopasowane
będe wdzięczny
WItam ,
mam problem , mam school rumble , i niby napisy sa do tej samej wersji , ale coś nie pasują , ustawie je aby działały, i pasują , ale po 1,5 min filmu , znowu źle lecą , ustawie , i za chwile znowu źle ,
ten odcinek co mam jest pobrany stąd: http://torrenty.org/torrent/3829
mógłby ktoś pobrać i zrobić PASUJĄCE w 100% napisy do chodź pierwszego odcinka? bo on mi nie pasuje , reszty nie sprawdzałem , ale to się zobaczy później , albo może ktoś do pierwszych 2 zrobić
będę bardzo wdzięczny :]
Bardzo bym prosil o napisy do Karas odcinek 4 ponizej podaje link do anime
http://torrenty.org/torrent/128300
dziekuje
WItam ,
mam problem , mam school rumble , i niby napisy sa do tej samej wersji , ale coś nie pasują , ustawie je aby działały, i pasują , ale po 1,5 min filmu , znowu źle lecą , ustawie , i za chwile znowu źle ,
ten odcinek co mam jest pobrany stąd: http://torrenty.org/torrent/3829
mógłby ktoś pobrać i zrobić PASUJĄCE w 100% napisy do chodź pierwszego odcinka? bo on mi nie pasuje , reszty nie sprawdzałem , ale to się zobaczy później , albo może ktoś do pierwszych 2 zrobić
będę bardzo wdzięczny :]
Zabawna sprawa, ale jakiś czas temu też miałem problem z właśnie 2 pierwszymi epkami School Rumble:P. Spróbuj zmienić współczynnik fps, powinno pomóc (choć mi nie pomogło, ale wtedy jeszcze n00bem byłem i pewnie zrobiłem coś nie tak). Ewentualnie sprawdź w innych playerach.