Nie jesteś zalogowany.
Hmm... przydało by się kontynuować tłumaczenie Lucky Star'a. Byłbym bardzo wdzięczny.
Zabawna sprawa, ale jakiś czas temu też miałem problem z właśnie 2 pierwszymi epkami School Rumble:P. Spróbuj zmienić współczynnik fps, powinno pomóc (choć mi nie pomogło, ale wtedy jeszcze n00bem byłem i pewnie zrobiłem coś nie tak). Ewentualnie sprawdź w innych playerach.
heh
dzięki Ci
pomogło
na allplayerze nie działało , na subedcicie nie działało , a owtorzyłem w media player classic , gdzie nigdy tam nie oglądam
i pomogło
spokojnie i miło sobie obejrzałem
thanks men :]
shion no ou
minami-ke
blue drop
Ma ktoś moze napisy do "Angel's Tail", jeżeli tak to mogłby mi przesłać, bo na stronce sa tylko 2 odc. i nie wiem czy bedzie wiecej, PROSZĘ :)
Genshiken 2
Czy zająłby się ktoś dokończeniem serii La Corda d'Oro ~primo passo~? zostało kilka odcinków do końca...
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Hmm... przydało by się kontynuować tłumaczenie Lucky Star'a. Byłbym bardzo wdzięczny.
Ja tez : <
i oczywiscie genshiken 2 x D
Ogółem mi najbardziej zależy na:
Minami-ke
Lucky Star
Genshiken 2
Ogólnie zauważyłem, że coś nikomu się nie chce tłumaczyć komedii, prawie wszystko co z tego gatunku wychodzi oglądam z ang. subami, bo polskich po prostu nie ma:P.
Ja bym prosił o dokończenie:
Heroic Age (napisów 21/26)
Shinkyoku Soukai Polyphonica (napisów 6/12)
seto no hanayome (napisów 16/26)
Z góry dzięki.
Ja obecnie czekam na Sky Girls. Napisow: 8/15
Seirei no Moribito 12/26 przydało by się dokończenie
Prosiłbym o tłumaczenie: Hero Tales 2 i 3 epek...
Ja tak jak większość proszę o Minami-ke, Lucky Star i Genshiken 2.
Prosiłbym o tłumaczenie: Hero Tales 2 i 3 epek...
Przecież Kuruoshii Anime to tłumaczy. ^^
Ogólnie zauważyłem, że coś nikomu się nie chce tłumaczyć komedii, prawie wszystko co z tego gatunku wychodzi oglądam z ang. subami, bo polskich po prostu nie ma:P.
Może dlatego, że komedie są przegadane.
Dark_Master_of_Sin napisał:Prosiłbym o tłumaczenie: Hero Tales 2 i 3 epek...
Przecież Kuruoshii Anime to tłumaczy. ^^
zergadis0 napisał:Ogólnie zauważyłem, że coś nikomu się nie chce tłumaczyć komedii, prawie wszystko co z tego gatunku wychodzi oglądam z ang. subami, bo polskich po prostu nie ma:P.
Czyżbyś miał też na myśli Gintamę? ;]
Ja bym prosiła "Ginban Kaleidoscope", bo do 5 epka jest przetłumaczone -.- znajdzie się ktoś chętny? Zdaję sobie sprawę z tego, że anime jest lipne, ale może jednak?
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2007-11-03 20:51:55)
Yumenime to tłumaczy. Ich trzeba męczyć
"Skazany na zajebistość"
Bardzo bym prosil o Karas 4-6 najlepiej do ponizszej wersji
http://www.mininova.org/tor/955252 <= posiada nalozone napisy angileskie
Dziekuje
lb333 napisał:bodzio napisał:zergadis0 napisał:Ogólnie zauważyłem, że coś nikomu się nie chce tłumaczyć komedii, prawie wszystko co z tego gatunku wychodzi oglądam z ang. subami, bo polskich po prostu nie ma:P.
Czyżbyś miał też na myśli Gintamę? ;]
Gintamę... i Lucky Star.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-11-03 23:09:53)
Bardzo bym prosil o Karas 4-6 najlepiej do ponizszej wersji
http://www.mininova.org/tor/955252 <= posiada nalozone napisy angileskie
Dziekuje
Kur.. za to powinny lecieć już warny...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA