Nie jesteś zalogowany.
Captain Harlock od [Live-eviL]
ciam cia ram cia ciam
Seirei no Moribito
Ghost Hunt
Ja bym prosił o dokończenie DBZ Remastered. rzepekpl stanął na 45 epie i minęło już jakieś 3 miesiące odkąd dodał nowe napisy. niedawno wyszła frieza saga więc nie ma dużo epów do tłumaczenia...
Gankutsuou
Pokemon Mewtwo Returns napisy proszę
Genshiken 2
Happy Lesson
fajnie by było Macross Plus (OAV) przetlumaczyć, to tylko 5 odcinków...:P taka klasyka a nie ma polskich subów najlepiej do wersji KAA
Ja ponownie proszę o to, by ktoś się zabrał za Blue Drop.
Z góry bardzo dziękuję :]
Ghost Hunt
Potwierdzam. Mam prośbę o przetłumaczenie tych kilku odcinków. To anime jest wyjątkowe.
Ostatnio edytowany przez pitersan (2007-11-07 10:04:04)
Mam prośbę w związku z Whistle będzie ktoś tłumaczył dalej?? Bo skończyło się na 13 odc. a chętnie bym obejrzał resztę. Pozdrawiam wszystkich :d
Gankutsuou
Również się podpinam pod tą prośbą Miło by było zobaczyć tą serie jeszcze raz tym razem z polskimi subami
Mam prośbę w związku z Whistle będzie ktoś tłumaczył dalej?? Bo skończyło się na 13 odc. a chętnie bym obejrzał resztę. Pozdrawiam wszystkich :d
Chyba nawet jakaś grupa się za to zabierała... ale słuch o niej i o napisach, zaginął...
[cytuj]Ja ponownie proszę o to, by ktoś się zabrał za Blue Drop.[/quote]
ja tez !
Ja bym prosił o przetłumaczenie trzynastu brakujących epków z serii: Seirei no Moribito. Ostatnie napisy pojawiły się w maju tego roku.
Hmmm...do niedawna były albo mi sie wydawało napisy do wszystkich odcinków Reideena... Wiec zdobyłem animka a tu widzę napisy tylko do 13 odcinków:( wiec może dało by rade dodać resztę??
bardzo prosiłbym, o napisy do następujących odcinków Ghost in the Shell Stand Alone Complex 2nd Gig:
05, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26..
A może ma już ktoś przetłumaczone? jeśli tak, prosiłbym o kontakt mokujin8@inteia.pl
[cytuj]Ja ponownie proszę o to, by ktoś się zabrał za Blue Drop.
ja tez !
Bodzio się za to bierze.
Mokujin, G.I.T.S. jest chyba na licencji.;)
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-11-08 19:05:44)
"Skazany na zajebistość"
Ja bym prosił o przetłumaczenie trzynastu brakujących epków z serii: Seirei no Moribito. Ostatnie napisy pojawiły się w maju tego roku.
a mi się wydawało, jakoś ostatnio się pojawiły
jak mi ktoś zrobi timing do Genshiken 2 to może zaczne tłumaczyć
jakby ktoś zrobił to na pw proszę o link to pliku z timingiem
a i grupa obojętna , może być i DB i sudo
Ostatnio edytowany przez lorun (2007-11-08 19:54:18)