Nie jesteś zalogowany.
Zobaczcie, jaki fajny komunikat mi właśnie wyskoczył
az musiałem sobie to skopiować
Bo Ty nie jestes w Grupie Premium...:-) i dlatego Twój IE zwariował..
Poza tym to chyba wynika ze złych kodeków do ogm'ów.. cos mi sie tak wydaje...
Co wracamy do dyskusji Linux vs Winshit ??
GTW nie ma z tym nic wspólnego (w końcu nie istnieją, a poza tym sa normalni )
Ty nie podwazaj mojej teoriiiii :-)
Lepiej szykuj sie na bronka w Poniedziałek :-)
opera najlepsza IE to syf
Ty masz wariata, a ja miałem katastrofę
Imperare sibi maximum est imperium
IE też ma swoje zalety
Szkoda tylko że M$ tak mało się nim zajmuje, i są teraz mocno do tyłu
A jeśli chodzi o browsery, ostatnimi czasy dogaduję się z ognistym lisem
Przyjacielu, JA ZAKŁADAŁEM Grupę Premium
Hmm, mi się wydawało, że ogm ma lepszą jakość niż Internet Explorer
Do dyskusji nie mamy co wracać, bo jest bez sensu Obecnie nie ma do domu lepszego systemu niż nowe Windowsy, i każdy, kto twierdzi inaczej, jest chory (no bo jak inaczej można nazwać ludzi, którzy cieszą się z tego, że muszą wpisać komendę, żeby otworzyć tackę cdromu
Rany, to brzmi jakby Twój procek miał zaraz wylecieć w powietrze
hehe a ja mialem niezly ubaw jak mi windowsowski firewall pokazal to
ara ara...
To wyłącz firewalla.
Kilgur, to normalne że FW pyta o każdą aplikacją chcącą dostać się do Internetu lub twojego kompa Dobry FW nawet sam siebie blokuje
hehe to ktos uzywa tego firewall z Xp przeciez to jakies nieporozumienie jest a ten blad Kane jakbys mial oryginal to by nie mial miejsca <joke>
No co ty, jestem legalny
BTW, Winda czasami potrafi mnie zaskoczyć...
I jak tu odpowiedzieć na takie pytanie ?
Ja tylko się zastanawiam, czy te Wasze błędy są prawdziwe, ponieważ statystycznie rzecz biorąc zdecydowana większość użytkowników jest w jakiś sposób związana z informatyką, więc takie błędy "może sobie napisać" lub sztucznie wytworzyć (np. w programie Photoshop)
ja wiem ze kazdy FW pyta sie o takie rzeczy, ale ta ramk wyskoczyl ni z gruszki ni z pietruszki na stronie na ktorej jestem codziennie, a pozatym jesli sie nie myle windows fw standardowo ma porobione wyjatki np dla IE i paru innych programow
ara ara...
Moje są jak najbardziej prawdziwe
Nie no wiadomo, że takie rzeczy można sobie preparować w ilościach hurtowych, ale po co
Mi ten komunikat wyskakuje za każdym razem, gdy próbuję pobrać plik z tego linka: link do nienormalnego linka
przy czym jest to wynik tego, że mój antywir - Nod32 wykrywa w nim trojana (który faktycznie tam jest . Po kliknięciu na "rozłącz" w oknie noda, które wyskoczy po wykryciu wira, pojawia się komunikat, że explorer jest nienormalny Kto ma noda, niech testuje
ee tam photoshop jedna linijka w notatniku i mamy msgboxa :-)
Wiem ze jest gdzies strona z takimi komunikatami, a ja majac ponad 10 lat kompa i prowadzac kafejeke internetowa przez 2 lata widzialem takie dziwne rzeczy co winda potrafi wykonac ze masakra, np podczas przegrywanie duzej ilosci danych w win98 po pewnym czasie nastepuje bledne zliczenie czasu, w minutach lub sekundach bo juz niepamietam, ktory zabierze proces kopiowania, moj rekord przy kopiowaniu ponad 20 giga danych to dluuuuuuuuugi ciag liczb, po przeksztalceniu tego w kalkulatorze wyszlo prawie 124 lata
ara ara...