Nie jesteś zalogowany.
może ktoś dokończy "Kidou Shinsengumi Moeyo Ken" ? Jest tylko do 7ep..
diesvindu napisał:Ja bym prosił o przetłumaczenie trzynastu brakujących epków z serii: Seirei no Moribito. Ostatnie napisy pojawiły się w maju tego roku.
a mi się wydawało, jakoś ostatnio się pojawiły
ok, zwracam honor. Chodziło mi o to po prostu, że są napisy do 13 epka, a dalej już nie. Byłoby miło, gdybyś zaczął tłumaczyć od 14 epka, a nie od nowa
Lucky Star
Czy ktoś by się podjął za prośbą dodać synchronizacje do Monster grupy [A-KEEP] ;]
Bardzo bym prosił o przetłumaczenie docinków ONE PIECE, a tu konkretnie jakich: od 277 do 284, 291, 292, od 299 do 302, i od 315 do 322, trochę tego jest ale bym był ogromnie wdzięczny za ich przetłumaczenie
A wznowi ktoś Ghost Hunt ?
Proszę o przetłumaczenie "Prism Ark"
moze przetłumaczy ktoś odcinki serii "Aoki Densetsu Shoot" (pl. "Piłka w grze") mam na mysli te ostatnie od 48 do 58...
bo te odcinki sa w necie choc ciezko je znalezc..
http://elrincondelmanga.com/foro/showthread.php?t=3665 - jak by ktos chcial o ile sie nie myle sa po hiszpansku chyba...
dobrze jest miec konto na megaupload...
possdro for ALL z gory dzieki... mam nadzieje ze moja prosba zostanie spełniona:)
Taa, ale to jest po hiszpańsku, jak wspomniałeś, szczerze wątpię, by znalazł się ktoś, kto zna ten język-_-
Może i ktoś taki jest, ale radzę zaczekać, aż Saizen zrobi resztę.
A mógłby ktoś dokończyć tłumaczenie Ghost Hunt? Brakuje 4 epków od 22 - 25
Ostatnio edytowany przez Moemi (2007-11-11 20:42:12)
prosił bym o dokończenie Sunabouzu stanęło na 6 ep...
One Piecie:)
A tak bardziej serio to Honey&Clover II stanęło chyba na 9 czy 10 ep.
prosił bym o dokończenie Sunabouzu stanęło na 6 ep...
Powiem tak... Szykuje się coś wielkiego i grubego. Pierwszy raz na tym forum coś takiego będzie, więc bądźcie jeszcze trochę cierpliwy, a na bank obejrzycie to anime z pl subami.
ten bym prosila o wznowienie Ghost Hunt, bo faktycznie zostały tylko 4 epki
no nie wiem kiedy Saizen to zrobi bo jak widac im sie nie spieszy...;/;/
moze jednak ktos sie znajdzie
hmm... może się powtarza (pewnie tak jest), ale był bym wdzięczny jak ktoś by ukończył tłumaczenie Seto, Rambo zawiesił tłumaczenie a chętnie bym obejrzał te Anime do końca.
Jeśli było coś na ten temat to przepraszam nie czytałem poprzednich postów gdyż trochę ich za dużo
GIGANTIC FORMULA proszę niech ktoś przetłumaczy dalsze odcinki...
Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo!
Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo!
właśnie się, zastanawiałem czy się za to nie zabrać, ale na razie szukam korektora:)