Nie jesteś zalogowany.
To tak jak caly odcinek w ktorym wlaczyl team gaia z klonami. Nie pamietam ktory to byl, ale caly odcinek zlozony byl z 5 30 sekundowych gifow
Toż ta walka była niezwykle fascynująca, wciągająca i taka Oh! że aż Ah! a w końcu Ehh...
ta walka to jakies badziewie bylo i tyle, mogli se to podarować, bo ich fillery są naprawde gorsze od tych z DBZ....
Dzisiaj ukazał się super odcinek Naruto Shippuuden 33 (Hinata rulez:P) i to nie jest ściema jak przed tygodniem. Dragmaru bądź jakiś inny dobry tłumaczu zrób w miarę szybko napisy plz:)
Ciekawie zrobili te malowidla Saia, zastanawialem sie wlasnie jak to bedzie wygladac gdy przeniosa to z mangi ale wyszlo calkiem fajnie. To teraz akcja powinna juz sie zaczac rozkrecac, bo najlepsze dopiero nadejdzie ^^
Hinacia RULEZ KAWAII itp. epek fajny nie moge się kolejnego doczekać xD oby taka krecha była zawsze xD i GAI lol
Hinata Cudo odcinek pod każdym względem od początku do końca
[SPOILER]Nie no ta koncówka z Hinatą najlepsza Nie wiem czy chodziło o to ze sie nie zmieniła czy co, ale jak wspominali o czymś co robiła, a po chwili to samo, to ze śmiechu nie moglem
Jak co mam RAWa wiec mowie to z co zrozumiałem ^_^ No i Shino zabójczy, załamke załapał ze Naruto go nie poznał ^_^, a kto by go poznał
[/SPOILER]
Szczerze to ja wole takie odcinki niż tamtą walkę o Gaare To jest o niebo lepsze
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2007-11-09 14:50:05)
No Shino też był dobry:D
No w koncu cos ciekawego w anime
Odcinek świetny...taki zabawny No i Naruciak staruch kumpli spotkał
Hinata z długimi włosami...stylowo ;-)
No i Sai =D
Odcinek fajny :] podobał mi się bardzo czekam na następny epek tak jak pewnie wiekszość...
Dużo śmiechu i ogólnie fajnie wyszedł ten epek coś czuje, że Shippuden się zaczyna rozkręcać
Sai wymiata
Niech mi ktoś powie, albo odrazu wrzuci na jakiś serwer tą piosenkę, która zaczyna się w 9 minucie odcinka
Czekam na odpowiedź.
Z góry dziękuję
Trochę się zawiodłem na starszej Hinacie, długie włosy zupełnie jej nie pasują, ale shino wygląda jeszcze lepiej
Mi tam starsza wersja Hinaty bardziej sie podoba. A co do epa to ogólnie bardzo fajny
Odcinek bardzo fajny, nie przedłuża fabułę, natomiast mocno ubarwia ją... wplecione elementy chumorystyczne bardzo mi podpasowały, no i Sai... druga po Sasuke, moja ulubiona postać.
YAY też mi brakowało takiej postaci jaką jest SAI CHOJU GIGA ... dawno nie czułem klimy w naruciaku aż do tego epa xD
Czy naprawdę nikt nie wie co to za piosenka, która zaczyna się ok. od 9 minuty odcinka ????????????????????????????
A nie lepiej pobrać całej ścieżki z Shipppuudena, swojego czasu widziałem taką płytkę... gdzieś n necie. Szukanie w googlach nie jest złe xD