Nie jesteś zalogowany.
Mógłby ktoś podać nazwy wszystkich wyprodukowanych jak na razie filmów. Z góry dzięki
W grudniu ubiegłego roku wyszedł Gekijouban Bleach: Memories of Nobody. A w grudniu tego roku wychodzi druga kinówka - Gekijouban Bleach: The DiamondDust Rebellion Mouhitotsu no Hyourinmaru
Szkoda że jest tego tak mało Oglądałem pierwszy film i po prostu jest rewelacyjny
Już nie mogę sie doczekać kolejnej
Po przeglądnięciu 149 epa wiem, że następny ep to już nie jest filler ep. chyba nie będzie taki zły ale to i tak nic do tego co się będzie dopiero działo (według mangi ;P)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nie wiem czy bylo, czy wiecie, ale w XXXholic glowna bohaterka pisze na kiju do gry w baseball "Zangetsu" i tlumaczy wartosc nadawania nazw przedmiotom, po czym rozpolawia komputer bez naruszania stolu na ktorym byl.
Nie wiem czy bylo, czy wiecie, ale w XXXholic glowna bohaterka pisze na kiju do gry w baseball "Zangetsu" i tlumaczy wartosc nadawania nazw przedmiotom, po czym rozpolawia komputer bez naruszania stolu na ktorym byl.
Co ma piernik(xxxholic) do wiatraka(bleach) ?
Po oglądnięciu już całego epa stwierdzam, że to był chyba najlepszy fillerowy epek xD Kreska miód animacja w kreskę, muzyka było jej dużo i bardzo dobrej xD Fajnie zobaczyć Inoue w tym stroju jest bardzo kawaii xD jak juz pisalem wcześniej nie mogę się doczekać kolejnego epa xD
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Fantazyn napisał:Nie wiem czy bylo, czy wiecie, ale w XXXholic glowna bohaterka pisze na kiju do gry w baseball "Zangetsu" i tlumaczy wartosc nadawania nazw przedmiotom, po czym rozpolawia komputer bez naruszania stolu na ktorym byl.
Zangetsu? I fakt, ze uzywa kija jak katany?
Psychopata napisał:Fantazyn napisał:Nie wiem czy bylo, czy wiecie, ale w XXXholic glowna bohaterka pisze na kiju do gry w baseball "Zangetsu" i tlumaczy wartosc nadawania nazw przedmiotom, po czym rozpolawia komputer bez naruszania stolu na ktorym byl.
Zangetsu? I fakt, ze uzywa kija jak katany?
Czyli każde anime w którym ktoś macha czymś, tak jakby machał kataną jest podobne do Bleacha?
A "zangetsu" to wyraz występujący w języku japońskim.
Przykłady podobieństw mało znaczących, można mnożyć.
Możesz się zabrać kiedy chcesz
No nie wiem. Jak ktoś na poziomie 60 odcinka obejrzy kinówkę, to może się zdziwić, widząc pewną osobę walczącą i używającą Zanpakutou. A jak ktoś obejrzy kinówkę na poziomie epka 10, to już hoho.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-11-22 18:06:03)
Oglądam Bleacha jeszcze raz i na początku 8 epka pewna rzecz przykuła moją uwagę, te osoby które pojawiają się w świecie Pustych:
[URL=http://img115.imageshack.us/my.php?image=l33trawsbleach08640x480ze9.jpg][/URL]
[URL=http://img144.imageshack.us/my.php?image=l33trawsbleach082640x48jm1.jpg][/URL]
[URL=http://img87.imageshack.us/my.php?image=l33trawsbleach0812640x4sc1.jpg][/URL]
Na pierwszy rzut oka to Arrancary i nie przypominam sobie żeby jeszcze się te postacie pojawiały. A pojawiają się na długo przed Aizenem i jego wesołą gromadką.
Bo Arrancary żyły już wcześniej. Aizen je sobie tylko podporządkował i za pomocą hougyoku jest w staanie tworzyć nowe i zwiększać ich moc.
ehh ten Bleach do końca Soul Society naprawde fajny jednak poźniej znacząco obniża loty w mandze,a o anime nawet niewspominajac. Czytam go już raczej z przyzywczajenia niż z ciekawości, a nieoglądam już wcale.
ehh ten Bleach do końca Soul Society naprawde fajny jednak poźniej znacząco obniża loty w mandze,a o anime nawet niewspominajac. Czytam go już raczej z przyzywczajenia niż z ciekawości, a nieoglądam już wcale.
U mnie to samo jakiś nawyk czy co ^^
Pewnie i tak wszyscy czekają na wkroczenie Grimjow'a
Jak jeszcze będą przeginać z tymi filerami to nie widzę przyszłości dla Bleach'a może ile
lepiej niech się skończy żebym mógł chociaż odznaczyć go na liście takich se tytułów
A tak w ogóle to kogoś jeszcze wciąga fabuła z anime.....;)
mnie osobiście nigdy fabuła bleacha nie powalała:) oglądałem to jedynie dla fajnych walk.
teraz zostałem już tylko przy mandze, która nadal podoba mi się tak samo:)
Mam pytanie do specjalistów
Przestałem oglądać Bleacha chyba z rok temu, jak się zaczęła saga z Bountou czy jakoś tak (chodzi o te "wampiry" z tymi swoimi lalkami). Chciałbym sobie teraz nadgonić Bleacha, ale w wersji "papierkowej", od tego momentu (wiem, że te Bountou to fillery). Czy ktoś się orientuje, który to jest odpowiednik tomu/chaptera w mandze?
Ponadto, czy ktoś może mi polecić, najlepszą jego zdaniem, stronkę, na której najszybciej wychodzą skany i/lub z której mógłbym ściągnąć tomy w wersji hurtowej a nie po jednym zdjęciu, jak to czasem bywa. Przejrzałem to forum po łebkach, bo nie chciałem natrafić na spojlera no i dodatkowo ilość stron tego wątku też nie jest zachęcająca do czytania posta po poście. Googlować też już googlowałem ale jak wiadomo stron jest pełno i nie wszystkie oferują to o co proszę. Dodatkowo nie chcę też natrafić za daleko z chapterem, żeby sobie nie zepsuć zabawy.
Myślę, że dla was to nie jest problem skoro jesteście na bieżąco
~Krook: ja polecam ci obejrzeć tą sage, jest bardzo fajna, może nie aż tak jak pierwsza z ratowaniem ruki ale warto!
Jak można nie oglądać tych odcinków tylko dlatego że nie ma ich w mandze... -_-'