Nie jesteś zalogowany.
http://pl.youtube.com/watch?v=xf9W9luyxHw <- może ten filmik jest w złym temacie, ale odpowiedniego nie ma, a nie chciałem nowego zakładać
PS. niech ktoś mi teraz powie, że dziewczyny nie potrafią się bić
Oczami Fana Blog ;]
http://pl.youtube.com/watch?v=xf9W9luyxHw <- może ten filmik jest w złym temacie, ale odpowiedniego nie ma, a nie chciałem nowego zakładać
![]()
PS. niech ktoś mi teraz powie, że dziewczyny nie potrafią się bić
Mając taką kobietę nie trzeba się nawet umieć jako tako bić
Wiwat płeć piękna!
Może było, może znaczie, ale nie zaszkodzi:
Na poczatku Pan Bog przyszedl do Arabow i pyta sie:
-Czy chcecie moje przykazanie?
-A jakie?
-Nie kradnij.
-Panie! My zyjemy z rabowania karawan. Jeżeli przestaniemy krasc, to jak na tej pustyni bedziemy mogli wyzyc? To jest niemozliwe! Nie chcemy takiego przykazania.
Przyszedl Pan do Amorytow i pyta:
-Chcecie moje przykazanie?
-A jakie?
-Nie zabijaj.
-Panie, jestesmy najbardziej walecznym narodem, zyjemy z wojny i podbojow. Jak moglibysmy egzystowac bez zabijania? Nie, nie chcemy twojego przykazania.
Przyszedl Pan do Amalekitow i pyta:
-Chcecie moje przykazanie?
-A jakie?
-Nie cudzoloz.
-Panie, podstawa naszego kultu sa kaplanki oddajace sie milosci w swiatyni. Jezeli tego zaniechamy co stanie sie z nasza wiarą? Nie zgadzamy się!
Przyszedl Pan do Żydów i pyta:
-Czy chcecie moje przykazanie?
-A ile to będzie kosztować?
-Zupełnie nic, wystarczy, że przyrzekniecie go przestrzegać.
-Bierzemy dziesięć
--------------------
Malzenstwo swietuje 25 rocznice slubu.
- Musze ci kochanie cos wyznac - mowi maz - jestem daltonista...
- I ja chcialabym cos ci wyznac - mowi zona - nie jestem z Rzeszowa,jestem z Mozambiku...
-----------------------
Kolejka w aptece.
Pierwszy klient podchodzi do okienka, daje receptę, aptekarz mówi mu:
- 320 złotych proszę.
Drugi podchodzi, daje receptę, aptekarz mówi mu:
- 340 złotych.
Trzeci podchodzi, aptekarz mówi mu:
- 390 złotych.
Czwarty facet w kolejce się lekko poddenerwował i mówi:
- Panie mgr, wszyscy idziemy od tego samego lekarza, wszyscy mamy taki sam
lek na recepcie, dlaczego jedni płacą mniej, a inni więcej?
Mgr odpowiada:
- No wie pan, mamy taki kod z lekarzem, taką umowę....
Facet się zdenerwował i mówi:
- Panie, niech pan nam powie co to za lek, dlaczego ma inną cenę?
Na recepcie było napisane : CC NWKCMJDMCC CC. Klienci zaczęli nerwowo naciskać na aptekarza, bardzo chcieli żeby im przeczytał co to oznacza, co to za lekarstwo... W końcu aptekarz pod wpływem nacisku zaczął czytać z rumieńcami na twarzy:
- Ceść Cesiek, Nie Wiem K**wa Co Mu Jest, Daj Mu Co Chcesz, Ceść Cesiek.
Ostatnio edytowany przez Cain (2007-11-14 00:31:38)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
HEPPY SMILE
Ostatnio edytowany przez constans73 (2007-11-14 17:50:56)
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2007-11-14 18:41:41)
Podejżewam, że iloraz inteligencji tych gości = ilorazowi inteligencji stonki ziemniaczanej. Oglądając to trzeba raczej płakać, a nie śmiać się. No ale filmik zmusza do refleksji nad zachowaniem i poziomem dzisiejszej "młodzieży":);)
Mkriso, zważałbyś bardziej kto i skąd dał ten link : )
Topic na forum z obrazkami Andrzeja Mleczki
Ponoć oficjalna strona Andrzeja Mleczki (galeria)
Ciekawy temacik z http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=236851
jest możliwość, że moderacja skasuje ów temat
[cytuj]
Spekulacje na temat filmu z prawdziwymi aktorami zostały roziwane. Bowiem w 2010 roku film Dragon Ball wejdzie do kin.
Link z początkowymi spekulacjami: peb.pl/kino-dvd-i-tv/142474-dragon-ball-movie-nie-bajka.html
Link który rozwiał spekulacje: filmweb.pl/Dragon+Ball,2010,o+filmie,Film,id=462558
produkcja: USA gatunek: Komedia, Przygodowy, Sci-Fi
data premiery: 2008-01-01 (Świat)
reżyseria Roland Emmerich scenariusz Tedi Sarafian, Ben Ramsey muzyka Hans Zimmer na podstawie: mangi "DragonBall" Akiry Toriyamy
Opis:
Epicka historia o walce dobra ze złem, skupiająca się na Son-Goku i grupie jego przyjaciół, którzy próbują obronić ziemię przed złymi Saiyanami, którzy przemierzają wszechświat siejąc śmierć i zniszczenie wszędzie tam, gdzie się pojawią. Najskuteczniejszym sposobem na pozbycie się Saiyan jest odnalezienie namekańskich Smoczych Kul, które zebrane razem w jednym miejscu mają moc przyzywania Shen Longa - Boskiego Smoka, który może spełnić każde życzenie. Wyprawa po kule nie będzie jednak prosta, gdyż Saiyanie także dowiedzieli się o ich istnieniu...
A tu troche informacji jakie ja znalazłem w sieci (nieoficjalne, ale bardzo prawdopodobne):
-Możliwe tytuły: Dragon Ball Z: Unlimited , Dragon Ball: Saiyan Invasion , Dragon ball Z: Fight for Mankind
-Czas trwania: 176 min
-Język: angielski
-Produkcja: 20th Century Fox
-Efekty specjalne: Industrial Light & Magic (ILM) (us)
-Premiera: Styczeń 2008
W filmie nie będzie prawdopodobnie postaci takich jak puar i oolong
Ubranie Goku będzie niebieskie, a nie pomarańczowe jak w anime
Obsada: (oficjalna i nie oficjalna)
Oficjalne:
Scenariusz: Ben Ramsey
Muzyka: Hans Zimmer
Nie oficjalne:
Goku: Tom Welling lub Brendan Fraser
Vejita: Ray Park
Gohan: Jake Lloyd
Piccolo: Chris Judge
Radditz: Jason Bateman
Nappa: Bill Goldberg
Tenshinhan: Orlando Bloom
Bulma: Jessica Alba
Chi Chi: Eliza Dushku
Screeny:
htt://tn3-2.deviantart.com/300W/fs7.dev … _gag75.jpg
gokujr.free.fr/images/film2004/goku_movie.jpeg
gokujr.free.fr/images/film2004/goku_movie.jpeg
[/quote]
Nie trzeba być geniuszem żeby się pokapować, że to FAKE.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2007-11-15 21:58:56)
Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu i same wychodzą na kolacje do knajpy, żeby przypomnieć sobie "dawne czasy".
Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restaurację całkowicie pijane!
W drodze powrotnej obie nachodzi "nagła potrzeba", może dlatego, że dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, bo było juz bardzo późno, jedna wpada na pomysł i mówi do drugiej:
- Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie będzie.
Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki, sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga od razu sobie przypomina, że ma na sobie drogą, markową bieliznę i szkoda by ją było tak wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się "podetrzeć". Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej:
- Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! To koniec mojego małżeństwa!
- Dlaczego?
- Moja żona wróciła o 5-tej rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek. Od razu wywaliłem ją z domu.
Na to drugi:
- Marek, to jeszcze nic, wiesz co do wykombinowała moja? Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwona kokardę z napisem: "Nigdy Cię nie zapomnimy. Łukasz, Ignac, Staszek i pozostali przyjaciele z siłowni".
_______________________________________________________________________________________
Mówi żona do męża informatyka:
- Poznajesz człowieka na fotografii?
- Tak.
- OK, dzisiaj o 16.00 odbierzesz go z przedszkola.
_______________________________________________________________________________________
Mąż nie interesował się w ogóle swoją żoną,po powrocie z pracy gazeta, telewizor itp. Pewnego dnia żona, chcąc zwrócić na siebie jego uwagę, włożyła sexi bieliznę i stanęła przed telewizorem, mąż nic, otworzył gazetkę i czyta. Następnie wpadła na pomysł że założy maskę gazową. Mąż wraca z pracy, żona chodzi po domu w masce gazowej, ale on spokojnie zjadł obiad, usiadł w fotelu czyta gazetę jak co dzień. Nagle ona przechodzi między kuchnią a pokojem, a mąż ze zdziwieniem mówi:
- IRENKA,IRENKA chodź no ty tutaj.
Żona podchodzi a on:
- Zbliż się kochanie, jeszcze troche. Coś ty irenka?! Brwi zgoliłaś?
http://pl.youtube.com/watch?v=v3KwyOUxM … re=related zobaczcie wszystkie filmy tego gościa , temu to się chyba nudzi w chacie, ale jest "wesoły", bo śmieszny to trochce za dużo powiedziane, ale gościu o.k
"Pepsi"
Oczami Fana Blog ;]
"Skazany na zajebistość"
Maniack napisał:Zacne
I to jeszcze jak!:D
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-11-15 23:15:55)
Ludzie, hazel jest martwy już od baaardzo dawna;)
I'm not Tomy! I'm ASH!
kobieta na kanale
magia?
NAPRAWDE GRUBE!
...a to raczej chore sikora
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-11-15 23:27:59)
http://pl.youtube.com/watch?v=v3KwyOUxM … re=related zobaczcie wszystkie filmy tego gościa
, temu to się chyba nudzi w chacie, ale jest "wesoły", bo śmieszny to trochce za dużo powiedziane, ale gościu o.k
"Pepsi"
Gościu jest faktycznie wesoły, ale czegoś mu brakuje
Ostatnio edytowany przez Sobol15x (2007-11-16 19:51:16)
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!