Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Transformers ROCKS!
KDE4 ssie
A mi sie przypomniało jeszcze o paru innych anime :
Mała Dama
Lulu i cudowny kwiat
SAMURAJE Z PIZZA KOT xD
YAIBA - LEGENDARNY SAMURAJ
Mały Lord
FANTASTYCZNY ŚWIAT PAULA
HELLA SUPERDZIEWCZYNA:D
MAGICZNE IGRASZKI
SYRENKA MAKO
ZORRO
BIA - CZARODZIEJSKIE WYZWANIE
CZARODZIEJSKIE ZWIERCIADEŁKO
SALLY CZARODZIEJKA
DIGIMON ;P
HAMTARO
ALFRED JONATAN KWAK
;P.
Zorro
Tygrysia Maska
Sally Czarodziejka nie to anime to było dopiero arcydzieło Do teraz pamiętam fabułę!!!!
Yattaman ten włoski dubbing nawet mi wówczas nie przeszkadzał
Było jeszcze jakieś takie anime ale nie pamiętam tytułu tak czy inaczej występowały tam zwierzaki gdzie pewien lew zebrał jakąś wielką armię i walczył z drugą armią zwierząt a o co za co nie pamiętam ale ten motyw utkwił mi w pamięci
Chyba Buka xD, ej, też sie jej zawsze bałam, ona byłą straszna (0_0), No i jeszcze była Pszczółka Maja ;p.
Moim zdaniem trzeba pamiętać o : Slayers , Captain Tsubasa , Dragon Ball , Full Metal Alchemist , Sailor Moon i na razie to wszystko .
Ostatnio edytowany przez kerowan (2007-11-12 23:26:25)
noo buki z muminkow tez sie balem :? nie pamietam czy to bylo anime, ale ogladalem kiedys takie cos jak Ulisses, ktory ze swoim synem Telemachem podrozowali po kosmosie szukajac Ziemi. I jeszcze Teknomana ogladalem, ale tez niewiele pamietam, tylko to ze jakis koles zakladal teknozbroje i walczyl z innymi ludkami w teknozbroji
Edit: a i jeszcze jakies anime o F1, nie pamietam nazwy, wiem ze mimo iz go nie lubilem, zawsze ogladalem
Ostatnio edytowany przez barauna (2007-11-13 00:05:52)
Zapomniałem Sailorki i Capitan Tsubasa co do muminków to moje znienawidzone anime nie potrafiłem go zrozumieć wtedy ( jak byłem mały ) i teraz ;/ Jedyna postać która była tam względnie normalna to Włóczykij ;D
Chyba Buka xD, ej, też sie jej zawsze bałam, ona byłą straszna (0_0), No i jeszcze była Pszczółka Maja ;p.
Oj tak, je też się bałem Gdy pojawiała się Buka nastrój robił się niesamowicie gęsty jak na tak milutką bajeczkę
A tak przy okazji: ostatnio ne pewnym serwisie torrentowym dali Czarodziejkę z Księżyca. Ściągnąłem kawałek, tak z sentymentu. I co się okazało? Od czasu, gdy była w TV (na Polsacie chyba), aż tej pory pamiętam melodię openingu Skojarzyłem już po pierwszych dźwiękach. To chyba oznacza, że pomimo skrajnego prymitywizmu jakoś mi się to anime zapisało w pamięci[okej]
PS Pamięta ktoś czy Sailorka w naszej TV miała dubbingowany opening?
A propos Muminków, to miał by może ktoś linki do odcinków, bo jak tak czytam to mnie sentymenty nachodzą...;]
Anime budzącym u mnie wspomnienia jest Dragon Ball, ach to był czasy kiedy był emitowany pierwszy raz. W mojej w klasie było 11 zagorzałych fanów(kompletnych maniaków wliczając mnie). Tak się złożyło że w czasie emisji mieliśmy J. polski. a w dzień powtórki zajęcia z rana. Co doprowadziło do notorycznego opuszczania zajęć przez ponad 1/3 klasy, czego efektem była arcyciekawa rozmowa my-wychowaca-rodzice. Z kolei jej efektem było pojawienie się w domach i mnie 2ch innych magnetowidów.
Edit: a i jeszcze jakies anime o F1, nie pamietam nazwy, wiem ze mimo iz go nie lubilem, zawsze ogladalem
To o Formule 1 nazywało sie Grand Prix. Pamiętam jeszcze, ale słabo, było anime z 2 takimi wypasionymi, gadającymi samochodami. Na co dzień występowali w cyrku i dawali pokazy akrobacji samochodami, ale tak na prawdę zwalczali zło - jakże by inaczej
Dodam jeszcze Generała Daimosa, Kapitana Tsubase, Tygrysią Maskę i oczewiscie Gigi. Tu warto zerknąć- należy się zarejestrować.
Dużo tytułów się zapomniało, ale dodam jeszcze Bosco (jedno z pierwszych jakie puszczało TVN), Księżniczka Sara oraz Tajemnica Złoteg Miasta. Najłatwiej sobie przypomnieć jak się zerknie TUTAJ
Edit:
Slayersów obejrzałem dopiero rok temu, może kiedyś było to niezłe, nie wiem, ale teraz powiem tak - dla mnie to badziew.
Ostatnio edytowany przez Heliar (2007-11-13 01:41:43)
nie pamietam czy to bylo anime, ale ogladalem kiedys takie cos jak Ulisses, ktory ze swoim synem Telemachem podrozowali po kosmosie szukajac Ziemi.
Jest takie anime i sam to nieco kojarzę.
Ulysses
Transformers ROCKS!
A fansuby jeszcze bardziej.
ja myślę, że nie powinniśmy zapomnieć umiaru
i cotygodniowej spowiedzi!
ja myślę, że nie powinniśmy zapomnieć umiaru
Przykro mi, nie słyszę cię z powodu furkotu 90GB ściąganych anime. A teraz idę oglądać czternaście tegorocznych serii, na razie!
i cotygodniowej spowiedzi!
Tylko przed kim mam się spowiadać? Przed sobą? Przecież i tak znam wszystkie swoje grzechy, i to najlepiej ze wszystkich ludzi xP
Nie powinniśmy zapominać:
AIR
Pierwsze anime, które doprowadziło wielu widzów do łez. Nawet tych płci męskiej i na codzień rzezających bezlitośnie ludzi w Postal2.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-11-13 16:24:33)
barauna napisał:Edit: a i jeszcze jakies anime o F1, nie pamietam nazwy, wiem ze mimo iz go nie lubilem, zawsze ogladalem
To o Formule 1 nazywało sie Grand Prix. Pamiętam jeszcze, ale słabo, było anime z 2 takimi wypasionymi, gadającymi samochodami. Na co dzień występowali w cyrku i dawali pokazy akrobacji samochodami, ale tak na prawdę zwalczali zło - jakże by inaczej
nie wiem nie pamietam tam cyrku, pamietam ze tam normalnie sie scigali na torach i o to sie rozchodzila fabula chyba, ze glowny bohater chcial byc mistrzem swiata czy cos takiego
Heliar napisał:barauna napisał:Edit: a i jeszcze jakies anime o F1, nie pamietam nazwy, wiem ze mimo iz go nie lubilem, zawsze ogladalem
nie wiem nie pamietam tam cyrku, pamietam ze tam normalnie sie scigali na torach i o to sie rozchodzila fabula chyba, ze glowny bohater chcial byc mistrzem swiata czy cos takiego
pamietam cos takiego ale jak przez mgle :|
Pamiętam jeszcze, ale słabo, było anime z 2 takimi wypasionymi, gadającymi samochodami. Na co dzień występowali w cyrku i dawali pokazy akrobacji samochodami, ale tak na prawdę zwalczali zło - jakże by inaczej
no też mam jakieś przebłyski, ale z tego co pamiętam to chyba nie było anime, tylko jakaś produkcja USA, która zresztą bardzo mi się podobała
tylko jak to się nazywało..
Ostatnio edytowany przez parara (2007-11-16 19:38:19)
KDE4 ssie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna