Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak wiecie tłumaczę te mini boginki, ale niestety już trzeci odcinek nie chce mi się odtwarzać. To znaczy napisy z niego wyciągnąłem, ale wideo ani widu ani słychu. W kazdym odtwarzaczu wyskakują błędy i piszę:frame error. Mam zainstalowany Kazaa Lite Codec Pack i Matroskę. Jesli ktoś ma inne i chodzą mu odcinki 9, 10 i 32 niech się odezwie!
suzaku powiem ci przy najblizszej okazji w tej chwili czasu nie mam.
Prawdopodobnie masz uszkodzony plik... otwóz go w VirtualDubMod i daj tam na Scan Errors
No i co? Pisze, że parę klatek błędnychale to niemożowie, bo to jest ściągnięte z AXP i, co więcej, nie chodzą na przyklłąd dwa odcinki, które tworzą razem dwie części. Jak miałem wgrane inne kodeki, to mi chodziło, tylko nie pamiętam jakie to były...
ściągnięte z AXP? I co z tego? To nie ma nic do rzeczy..
Usuń uszkodzone klatki, lub zastąp je"pustymi" a potem zapisz film.. (na wszelki wypadek po inną nazwą byś miał jeszcze oryginał..
Nie dam rasdy, bo w ogóle nie może odkodować filmu, więc usuwa wszystkie.Ale już niepotrzebne. Zapisałem sobię jako avi i chodzi, choć nie ma głosu . Ale wystarczyło, by poprawić napisiki. Niedługo dodam odcinki 41-48, czyli koniec!
Głosu może nie być ponieważ mógł on być w VBR czy też w OGG (te odcinki to było AVI czy OGM? i czy przy otwieraniu w VDMod miałeś komunikat z YES/NO do wyboru?)
Jesli to było przyczyną to wystarczy zapisać np jako OGM lub MKV, albo zrekomprsować dźwięk do MP3 CBR
Strony 1