Nie jesteś zalogowany.
torrenty znów idą mi jak krew z nosa.. net tez wolno sunie mimo to potrafi osiągnąć 50kB..
jest szansa że ktośponownie upchnie serię na jakiś darmowy server http?
Torrent idzie wolno, bo ludziska pobiora i nie seeduja
u mnie admin sieci znów pokazuje jaki jest mocny z braku konkurencyjnej sieci i to z jego powodu mam problem z pobieraniem czegokolwiek
Torrenty mają dobrą i złą stronę, niestety, ach, te pijawy:)
Jak sytuacja na p2p się nie zmieni, mogę wspomóc moim 30;)
Przykro mi ale ja już nie seeduję to nic dziwnego, że spadła prędkość XD sądziłem, że wystarczy share ponad 10
Wczoraj nagrałem płytkę z DMC
Ja też już przestałem seedować, ile można:P Ale, że trafiają się cepy, które nie mogą possedować 1:1, brrrr...
Prace nad Shigurui zostaly wznowione i projekt teraz troche przyspieszy, choc jeszcze troche potrwaja.
Kodowanie od tego epizodu bedzie robione na rawach, ktore udostepnil mi i nie tylko mi ~Zatoichi.
Poza tym w czcionce nie podobaly mu sie zrobione wczesnie przeze mnie ogonki, wiec zrobil je po swojemu, mnie sie spodobaly, wiec wrzucilem jego wersje.
Wielkie dzieki ~Zato.
Link do pobrania w pierwszym poscie.
Prace nad Shigurui zostaly wznowione i projekt teraz troche przyspieszy, choc jeszcze troche potrwaja.
Kodowanie od tego epizodu bedzie robione na rawach, ktore udostepnil mi i nie tylko mi ~Zatoichi.
Bardzo dobrze i bardzo dobrze, że robisz z tych rawów co Zatoichi udostępniał bo są iście przepięknej jakości.
Oglądałem pierwszy epek, co prawda jakość ładna, ale myślę, że można było wyciągnąć więcej (być może z tych rawów dasz radę) może kosztem MB (1 epek - 185 MM, H264, 1024x576 co i tak jest ładnym wynikiem) ale oczy będą zachwycone
Jest cos takiego, zobacz w pierwszym poscie torrent do ep. 12
Shigurui 04 juz jest
Tym razem nie trzeba bylo zbyt dlugo czekac, Shigurui 05 juz jest ;]
Co by nie było... nie dość, że releasy są szybko, to jeszcze na bardzo wysokim poziomie. Trzymaj tak dalej, Songoku
Dzieki za opinie, ale z ta predkoscia wydawania to nie przesadzajmy, w koncu byla dluuuga przerwa po 2 epku
W koncu, wraz z ep. 6, ten dawno temu obiecany batch 1-6 z Shigurui, a w nim...
Miedzy innymi poprawione juz ep. 1-4.
Wszystkich, ktorzy moga prosze o pomoc w seedowaniu, a co do calej reszty, ktora juz ma 6 ep., mam nadzieje, ze po spatchowaniu odp. epkow, pomoga w rozpowszechnianiu ;]
Patche i torrent do Shigurui:
(Do pobrania w pierwszym poscie o moich releasach).
Ad.1
- Zamieniona czcionka, na ta do ktorej ogonki zrobil ~Zatoichi
- Ujednolicenie nazw wlasnych
- Wprowadzono kilka poprawek podeslanych przez ~Bodzia
Ad.2
- Zamieniona czcionka, na ta do ktorej ogonki zrobil ~Zatoichi
Ad.3
Ad.4
Patche bardziej rozwiazuja kwestie techniczne, niz poprawki samego tekstu, ale dla ujednolicenia stylu, wygladu itd. zdecydowalem sie je zrobic ;]
Ostatnio edytowany przez songoku (2007-12-10 21:40:27)
Shigurui 07 juz jest.
Polmetek przekroczony
BTW Link do Diino w pierwszym poscie o moich releasach ;]
~songoku, ja czekam na całość Mam nadzieję, że udostępnisz batch z wszystkimi epami, gdy zakończysz serię
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hmm, no nie wiem, wolalbym chyba go cyknac na dwie raty. Jedna juz jest (patrz torrent 01-06)
Dobra, to zarzucam do pobierania
~Rekid, jak nie, jak tak
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA