Nie jesteś zalogowany.
Jeśli chodzi o Hinatę, w długich włosach jest jej ładnie, ale w krótszych włosach jej było lepiej...
Odcinek mi się ogólnie strasznie podobał...
ale kiedy będzie następny? 15 listopada?
Mi nowa Hinata bardzo się podoba choć wydaje się bardziej wstydliwa i ma zboczone myśli:D
Nowy odcinek prawie cały przegadany i co to dużo mówić, nudny. Chociaż teksty Saia zwalają z nóg.
Tak właściwie to mam do was prośbę. Mógłby któryś właściciel polskiej mangi otworzyć tomik 18 i przytoczyć mi dialog między Naruto-Tsunade-Kabuto, zaczynający się od tej sceny, gdy Naruto staje przed Tsunade i zapewnia ją że wygra zakład i tamten przeklęty naszyjnik, aż do słów "Dopóki nie zostanę Hokage, nie mam najmniejszego zamiaru umierać" Nie mogę sobie tego przypomnieć, a potrzebne mi jest do tłumaczenia. Z góry dzięki.
PS. A i jeszcze ten moment z bodajże 17 tomiku, jak Tsunade całuje Nawakiego w czoło i mówi, że to talizman na szczęście.
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2007-11-16 10:27:16)
A na którą będzie ten nowy odcinek?
A na którą będzie ten nowy odcinek?
Na burą. Jak nie możesz się doczekać, to sam sobie przetłumacz.
Niektórzy myślą, że tłumacz nie ma nic innego do roboty tylko tłumaczenie, bo przecież najważniejsze jest, aby taki ~UnkownSoldier mógł sobie obejrzeć odcinek. Sorry, że tak wyskakuje, ale to naprawdę zaczyna być irytujące[cholera]
Jezu, człowieku! Wiem, że tłumaczenie to cięęęężka sprawa. Chciałem poprostu przybliżoną godzine znać. Nawet w necie jeszcze nie ma nowego odcinka.
Jak to nie ma?? [DB] już wyszedł i właśnie go pobieram A raw był już wczoraj po 14.00, a [DB] jeszcze dzisiaj przed 3.00.
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-11-16 11:04:59)
Gdyby nie było to bym nie pisał, że potrzebne mi w tłumaczeniu .
Dattebayo - stronka z odcinkami z ang. napisami. Epki pojawiają się w piątek koło 3-4.
Saiyaman - stronka z RAW'ami- odcinki zripowane z telewizora, bez napisów, za to z reklamami. Na tej stronce epki pojawiają się w czwartek wieczorem.
Jeśli pytałeś się, kiedy ja przetłumaczę, to ci powiem że nie wiem. O 12 mam zajęcia. Raczej się nie wyrobie. Pewnie dopiero po południu.
Jezu, człowieku! Wiem, że tłumaczenie to cięęęężka sprawa. Chciałem poprostu przybliżoną godzine znać. Nawet w necie jeszcze nie ma nowego odcinka.
Skoro nie odnalazłeś odcinka na necie (chociaż nie wiem jak to możliwe, bo na każdej stronie z torrentami, czy direct downloadem jest już odcinek) to po jaką cholerę chcesz wiedzieć, o której będą napisy?
THX. Ja zawsze ściągałem z realitylapse, a tam jeszcze nie ma.
Sprawdzałem na torrenry.org i nie było.
Sprawdzałem na torrenry.org i nie było.
No to ciekawe, bo jest jak byk: http://torrenty.org/nowe/anime#
Osioł z ciebie, czy co? Poza tym nawet jeśli tam nie mogłeś znaleźć, to zawsze jest google, w którym wystarczy wpisać tytuł i odcinek. Po pierwsze -> THINK
Nie rozumiem co się tak czepiasz... Podziękowałem za info od innych, a Ty odrazu, że źle szukam... Wyluzuj troszkę.
http://www.narutocentral.com/news/ tu jest nowy odcinek
Ostatnio edytowany przez deat (2007-11-16 11:17:16)
Dzięki za info, ale już ściągam.
OMG. Tak nudnego odcinka już dawno nie było.
UnkownSoldier jest taka opcja jak edytuj THINK albo warna dostaniesz
Dragmaru, respekt dla ciebie, żeby tak się poświęcać
A co do tomiku [cytaty z 19 tomu]
Naruto:"Oto moja droga Shinobi...."
Naruto:"Pani Tsunade..."
Naruto:""Będziesz mi musiała zgodnie z obietnicą"
Naruto:""Dać ten przeklęty przez los naszyjnik"
Tsunade:"Naruto, nie osłaniaj mnie już"
Tsunade:"Naruto... już wystarczy"
Kabuto:"Skoro jesteś aż tak uparty"
Kabuto:"Czeka cię śmierć, ostrzegałem"
Kabuto:"A jak umrzesz, to możesz pożegnać się z marzeniami"
Tsunade:"Słyszysz co do ciebie mówię, uciekaj"
Naruto:"Heh... spokojnie, ten teges"
Naruto:"Dopóki nie zostanę Hokage."
Naruto:""Nie mam..."
Naruto:""Najmniejszego zamiaru umierać"
A teraz tom 18 czyli o tym naszyjniku:
Tsunade:"Ściągaj przepaskę, Nawaki"
Tsunade:""Nie patrz tak na mnie, tylko ściągaj, mam jeszcze jeden prezent..."
Tsunade:""Taki amulet co pomoże ci spełnić twoje marzenie"
Tsunade:"<cmok>
To chyba tyle.
Właśnie obejrzałam nowy odcinek...nudnawy ;/ no ale wierny mandze musi być ... następny powinien być ciekawszy
Pewnie to co zaraz napiszę sprawi, że wielu użytkowników doda mnie do swojej czarnej listy osób do eksterminacji. Jednak po obejrzeniu 34 epka na usta (tudzież na palce) ciśnie mi się tylko jedno: "Sai to je***y homo-emo-cośtam-cFaniaczek i już go nie lubię" jego osoba irytuje mnie bardziej niż Sasuke i Neji z pierwszych odcinków razem wzięci. To się wyżyłem twórczo i przekazałem na forum co myślę. Teraz pozostaje mi czekać ile osób mnie "pojedzie", a ile poprze