Nie jesteś zalogowany.
Witam
Chciałabym Wam przedstawić nowiutką stronę z downloadem. Co prawda, nie ma tam jeszcze wszystkich lepszych anime (chociaż pojęcie 'lepszych' chyba tu nie pasuje, w końcu każdy ma inny gust). W chwili obecnej mamy dopiero 47 serii (m.in. Claymore, Death Note, Naruto, Bleach, D.Gray-men, Dragon Ball i wiele innych) oraz kilka filmów pełnometrażowych i to nie tylko tych animowanych.
A teraz o tym, co możecie znaleźć na animeSekai (tak w skrócie )
~Anime (w tym pełnometrażowe filmy);
~Mangę;
~Gry;
~Muzykę;
~Newsy.
Jeszcze zanim wejdziecie na stronę, proszę obejrzyjcie poniższe amv promujące nasze forum (niestety straciło ono trochę na swojej jakości przez youtube xD)
I w końcu oczekiwany przez wszystkich (mam nadzieję :p) link na stronę----> animeSekai.pl ^_^
Dziękuje za przeczytanie i zapraszam do udzielania się
Sayonara!
Ps.
Żeby ściągać, trzeba się zarejestrować
Ostatnio edytowany przez cathleen (2007-11-16 10:19:43)
To mi wygląda bardziej na Forum niż stronka do downloadu ale przyjże się jej lepiej jak bendę miał więcej czasu.
Żle się wyraziłam xD
Oczywiście jest to forum tematyczne z downloadem. Napisałam 'strona' bo tak mi było wygodniej. Jeśli to jakiś problem to poprawię ^^
hmm a na jakich to serwerach to macie ? Na megaupload czy rapidshare ? Tak pytam, bo nie chce sie na darmo rejestrować
Co popadnie, jest i RS, i MU ^_^ Jednak przewaga to RS
Ostatnio edytowany przez cathleen (2007-11-16 11:43:01)
A macie Ghost in the Shell?
Jeszcze nie ^_^
Tzn., że będziecie mieć?
Jasne, staramy się wrzucać wszystkie anime pokolei, narazie udało nam się do literki D xD
Ostatnio edytowany przez cathleen (2007-11-16 11:54:02)
To już niedaleko
Ano A chodzi Ci o film czy serię? Jak o film to mogę wrzucić (jak go znajdę xD), może do jutra mi się uda ^_^
Ghost in the Shell - licencja w Polsce
Na film też, czy tylko na anime? ^^
Chodzi mi o serię bo filmy to już znalazłem :]
Licencja na całe Ghost in the Shell, no nie jestem pewien czy Innocence na pewno.
A tu masz link do anime posiadających licencję w Polsce zlicencjonowane anime
mkriso napisał:Ghost in the Shell - licencja w Polsce
Na film też, czy tylko na anime? ^^
Na to:
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell Stand Alone Complex
Ghost in the Shell Stand Alone Complex 2nd GIG
Ciekawy AMV, ale nie widze zadnego powodu by sie rejestrowac na na wasze forum.
Nothing special, nothing new.
BTW. Rejestrowanie sie w ciemno...
[cytuj]A tu masz link do anime posiadających licencję w Polsce zlicencjonowane anime[/quote]
Dzięki ^^
[cytuj]Ciekawy AMV, ale nie widze zadnego powodu by sie rejestrowac na na wasze forum.
Nothing special, nothing new.
BTW. Rejestrowanie sie w ciemno... [/quote]
Nie bedę kwestionować Twojego wyboru i namawiać do zmiany decyzji. Nie chcesz- nie musisz ^^
Ja już odwaliłam swoją robotę
Ostatnio edytowany przez cathleen (2007-11-16 12:29:12)
(khem)Na Innocence (khem khem) też (khem)...
Mogłeś sobie odpuscić tą, jak sądzę, całkowicie zbędną uwagę, bo muszę Ci przypomnieć, że każdy ma inny gust. To co Tobie się nie podoba, spodoba się komuś innemu...