Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanko kto to jest Hasan przeciez nie występuje w anime Fatal Saty Night??
w anime nie ale w grze Fate Stay Night PC GAME tak
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ale kto to jest?? Coś na jego temat wiadomo czy twórcy sobie o tak stworzyli.
Ale kto to jest?? Coś na jego temat wiadomo czy twórcy sobie o tak stworzyli.
Jest to postać fabularna jak każda inna;] Anime opiera się na grze(nie Fatal/fake). I w tej grze ów Hasan występuje. Nie wiem o co Ci chodzi z tym "o tak stworzyli".
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-10-27 14:10:15)
Dobra już rozumiem bo myślałem że najpierw powstało anime a potem gra.
Fate Tiger Colosseum ... nie no jak można było tak spaprać tą gre ;/ spodziewałem, się czegoś na kształt właśnie Fatal Fake a oni zrobili jakieś cukierkowe lalki ;/ w ogole nie ma to nic wspolnego z klimatem FSN już sobie załatwiłem PSPka dla tej gry
heh, a ma i da ktoś linka do odcinków manga? Bo anime całe obejrzałem a jestem ciekaw mangi, trochę szukałem ale jeszcze nie znalazłem. Więc jak ktoś by miał i tu podał linka to był bym bardzo wdzięczny ^^
Ps. jak ktoś ma to ktoś z polskimi napisami to bardzo bym prosił, bo angielski u mnie kulawo :/
Ostatnio edytowany przez Masza (2007-11-16 13:24:06)
heh, a ma i da ktoś linka do odcinków manga? Bo anime całe obejrzałem a jestem ciekaw mangi, trochę szukałem ale jeszcze nie znalazłem. Więc jak ktoś by miał i tu podał linka to był bym bardzo wdzięczny ^^
Ps. jak ktoś ma to ktoś z polskimi napisami to bardzo bym prosił, bo angielski u mnie kulawo :/
??? szukałeś ??? takim gościom jak ty nie pomogą nawet okulary Stępnia z 13 posterunku
było na poprzedniej stronie mogę po prostu śmiać ci siew twarz
mastah napisał:ps. a to jest Manga? uuu... to jutro będe musiał jej poszukać;] teraz czas w kime... bo listonosze wcześnie muszą wstawać xD Oyasumi nasai minna^^
Projekt rozpoczęty przez Hayate
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-11-16 13:45:03)
Tak, znalazłem tamto, ale myślałem że jest tego dużo więcej. Bo już tamto przeczytałem i czuję niedosyt
Ps. oprócz gry, anime i zaledwie rozpoczętych pracach (niecałe 2 tomy) z polska mangą, jestem ciekaw innych materiałów da mi ktoś linka do angielskiej mangi? Bo angielska jest chyba kompletna prawda?
Ostatnio edytowany przez Masza (2007-11-16 16:40:25)
Ja bym chciał polecić bijatykę 2D Melty Blood Act Cadenza.
Nie będę się rozpisywał o tej grze, tylko dodam, że można grać bez żadnych lagów przez internet (sprawdzone z moim łączem 256, wysyłanie i ściąganie max 30kb/s). Ale trzeba z kimś się omówić, bo jeden tworzy pokój a drugi wpisuje jego IP i się podłącza do niego - jak zagrać przez net
Bijemy się postaciami z anime Shingetsutan Tsukihime.
Dla jednych będzie to minusem, dla drugich plusem, że gra jest bardzo dynamiczna.
Na pierwszy rzut oka rzucają się strasznie pikselowate postacie. Nie wiem czemu nie poprawili tego, tym bardziej że to już jest 5 odsłona tej serii. Ale da się do tego szybko przyzwyczaić zważywszy na to że mapy są ładne i efekty.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-11-16 16:41:26)
Nie będę się rozpisywał o tej grze, tylko dodam, że można grać bez żadnych lagów przez internet (sprawdzone z moim łączem 256, wysyłanie i ściąganie max 30kb/s). Ale trzeba z kimś się omówić, bo jeden tworzy pokój a drugi wpisuje jego IP i się podłącza do niego - jak zagrać przez net
Dla jednych będzie to minusem, dla drugich plusem, że gra jest bardzo dynamiczna.Na pierwszy rzut oka rzucają się strasznie pikselowate postacie. Nie wiem czemu nie poprawili tego, tym bardziej że to już jest 5 odsłona tej serii. Ale da się do tego szybko przyzwyczaić zważywszy na to że mapy są ładne i efekty.
IMO Melty Blood to ABSOLUTNY must have dla każdego fana bijatyk 2d. Moim zdaniem bijatyki 2d obecnie dzielą się na 2 klasy: pierwsza to Guilty Gear XX i właśnie Melty Blood, a druga (dużo gorsza) to... cała reszta. Rewelacyjna oprawa dźwiękowa, ultra-płynna animacja postaci (nawet jeśli pikselowatych), świetne efekty specjalne i tła, chyba najlepszy system walki w historii fighterów 2d (wreszcie nawalanka 2d, w której dobry gracz nie jest w niemal ŻADEN sposób ograniczany w robieniu combosów, nawet po 100 hit da się robić). Ogólnie rzecz biorąc - jak ktoś jest fanem bijatyk w ogóle (zarówno 2d jak i 3d, i tak mu przypadnie do gustu), to IMO po prostu wypada aby znał tą grę.
PS. Ja gram obecnie w wersję MB AC na PS2, wersję PC będę musiał ściągnąć (obecnie na PC mam tylko Melty Blood React Final Tuned).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-11-16 17:04:05)
Dla jednych będzie to minusem, dla drugich plusem, że gra jest bardzo dynamiczna.Na pierwszy rzut oka rzucają się strasznie pikselowate postacie. Nie wiem czemu nie poprawili tego, tym bardziej że to już jest 5 odsłona tej serii. Ale da się do tego szybko przyzwyczaić zważywszy na to że mapy są ładne i efekty.
wtf?! gra w 2D a zajmuje 1,64 GB!! w kazdym badz razie sciagam
Też się zdziwiłem ale gra z linku którego podałem waży 400mb, pewnie nie ma galerii, czy czegoś takiego i jakiś innych udziwnień tego typu.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-11-16 17:09:55)
... no ściągam tą co podałeś. Wcześniej znalazłem na emule ta wielka wersje ale prawdopodobnie to jest wersja konsolowa ;|
... no ściągam tą co podałeś. Wcześniej znalazłem na emule ta wielka wersje ale prawdopodobnie to jest wersja konsolowa ;|
Spakowana konsolowa zajmuje 334 Mb:P
ed2k://|file|[070727]%20[ECOLE]%20MELTY%20BLOOD%20ActCadenza%20Version%20B%20(iso+mds).rar|1746998937|A46FC357B05E99C2FE7CF080196D777C|/ to to jest wersja chu wie jaka:P
Pociągnę tego offtopa i zapytam, czy rozpracował ktoś może opcje ustawienia klawiatury w tym MBAC?
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-11-16 18:32:41)
A: light punch
B: medium punch
C: high punch
D: tarcza
A+B+C: włączenie aury
A+D: łapanie
Jak wyskoczy te szare okienko, to w lewej części jest do wyboru gra w pełnym oknie i w małym. Sprawdźcie tą drugą opcje, w małym okienku lepiej się gra.
Ponawiam pytanie, czy ma ktoś linka do angielskiej mangi? Był bym niezmiernie wdzięczny.