Nie jesteś zalogowany.
Przecież Skypiea była wcześniej. Później silny strumień wody posłał wyspę z dzwonem w niebo. To właśnie wtedy Gan Fall i mieszkańcy po raz pierwszy usłyszeli dźwięku z dzwona. Wyspa osadziła się na Giant Jack'u, a dzwon został wyżej nad nią.
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-10-26 21:44:00)
Pod względem tajemnic One Piece jest najlepszy:P Może Roger miał jakieś zdolności Aku no mi, kto wie? I skąd znał język Poneglyphów? Być może naprawdę jest ojcem Robin? Albo chociaż pochodził z tamtych stron. A zastanawialiście się może kim jest jeszcze bardziej tajemnicza postać, a mianowicie Pandaman :]
Pod względem tajemnic One Piece jest najlepszy:P Może Roger miał jakieś zdolności Aku no mi, kto wie? I skąd znał język Poneglyphów? Być może naprawdę jest ojcem Robin? Albo chociaż pochodził z tamtych stron. A zastanawialiście się może kim jest jeszcze bardziej tajemnicza postać, a mianowicie Pandaman :]
Najbardziej tajemniczy jest Sogeking .
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-10-26 22:19:30)
Kiedy się domyślą kim jest Sogeking? Znaczy Chopper i Luffy. Pewnie będą w ostrym szoku ;]
Mam pytanko, niedawno zacząłem oglądać to anime i w sumie nie wiem zbyt wiele na jego temat, czy te 329 epków to jest już wszystko czy też może to anime nadal trwa?
Nadal trwa i końca na razie nie widać.
chciałeś napisać połowy
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
ja obejrzalm dopiero 20 epkow, ale jak tak poczytalem te wasze wyowiedzi to az chce dalej i dalej ogladac
Z każdym kolejnym odcinkiem będziesz chciał więcej, to jak narkotyk cholera
a w mandze kolejna saga zakończona ... a do anime nie ma napisów
Skąd wiesz? ;] Może nam jeszcze czymś zaskoczy:D?
ponieważ pisało "Thriller Bark is over" czy jakoś tak ^^ teraz czekam na kolejną i ciekawe o ile nagroda podskoczy
Oj tam pisało:D Może to ściema? :] Ale nagroda mogłaby podskoczyć nie powiem, że nie:D
W rozdziale 479 na ostatniej stronie krzyczeli jedynie, że "Thriller Bark has fallen" co nie oznacza, że to już koniec. Może Moria znowu ma w zanadrzu jakiegoś asa w rękawie? Ciekawe też jest co się stało z Kumą. Nie jest pokazane jak opuszcza Thriller Bark, ani nic.
anom tak zapewne podskoczy do 350 coś mi sie tak zdaje ... to już na Luffiego będą wszyscy polować ^^ a poza tym ciekawe czy Brok sie do nich przyłączy ^^
Według mnie to wątpliwe, żeby Brook się przyłączył ponieważ należał do załogi która złożyła obietnicę Laboonowi (to ten wieloryb na samym początku Grand Line), że się jeszcze spotkają i sam mówił, że się chce z nim zobaczyć
No tak, ale jak ma się niby z nim zobaczyć skoro jest na barce:D? no chyba, że na niej popłynie:D w innym wypadku Brooke może po prostu sobie do niego pobiec;] (o ile się nie zgubi, albo Seaking go nie zje:D)
Też jestem ciekaw co się stało z Kumą. Może jego technika polega na teleportacji? A tylko dla pozoru przypłynął na okręcie?:D Dziwna ta jego moc jest;/
Zawsze może dostać mini Merry od Strawhat'ów Franky w trymiga zbuduje następną
Też jestem ciekaw co się stało z Kumą. Może jego technika polega na teleportacji? A tylko dla pozoru przypłynął na okręcie?:D Dziwna ta jego moc jest;/
Jego techniki na pewno powiązane są z teleportacją. Świadczy o tym chociaż to, że kiedy pytał się Pelony gdzie chciała by mieszkać/znaleźć się to gdy ta mu powiedziała nikt już jej nie widział oraz to w jaki sposób znalazł się przy Nami stojąc na murze (odległość mała nie była). A co do przybycia na statku to mógł się teleportować razem ze statkiem i mieć klawe wejście
Kuma i jego owoc "teleport teleport no mi":-D
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-11-20 01:29:22)
Już widzę Brooka w tym stateczku:D Prawie jak Aokiji na rowerze [cytuj]Jego techniki na pewno powiązane są z teleportacją. Świadczy o tym chociaż to, że kiedy pytał się Pelony gdzie chciała by mieszkać/znaleźć się to gdy ta mu powiedziała nikt już jej nie widział oraz to w jaki sposób znalazł się przy Nami stojąc na murze (odległość mała nie była). A co do przybycia na statku to mógł się teleportować razem ze statkiem i mieć klawe wejście [/quote]
W ten sposób łatwo można dostać się na Raftel a co z tym idzie po One Piece. Może jednak One Piece jest już w posiadaniu Marines? Skąd by brali kasiorę na takie nagrody?
Ostatnio edytowany przez Muso_X (2007-11-20 01:36:22)