Nie jesteś zalogowany.
Gorgeous Tango: The Mars Daybreak
Kenran Butoh Sai: The Mars Daybreak
To ja sie dorzucę: seto no hanayome, hayate no gotoku, heroic age, genshken 2, El Cazador de la Bruja, night head genesis, Shion no ou (jest tego juz 4 odcinki grupy Live-eviL, w spoko rozdzielczości 1280x), a właśnie jeszcze Law of ueki, mam nadzieje ze lugar to skończy:)
El Cazador de la Bruja,
Ja to tłumaczę, może trochę wolno, ale tłumaczę
To ja sie dorzucę: seto no hanayome, hayate no gotoku, heroic age, genshken 2, El Cazador de la Bruja, night head genesis, Shion no ou (jest tego juz 4 odcinki grupy Live-eviL, w spoko rozdzielczości 1280x), a właśnie jeszcze Law of ueki, mam nadzieje ze lugar to skończy:)
Ja za ten debilne teksty odnośnie NHG kiedyś was pomorduję! Wczoraj został wydany 21 ep, Hiki wciąż tłumaczy i skończy to, no ja pier....
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To ja mam pytanie: dokończy ktoś night head genesis, bo stanęło na 21[szpan]
Szi,szi, besztaj mnie, Quithe[hehe]
Post do kasacji;)
Podsumuję krótko takie zachowanie, bo nie ma sensu rozpisywać się nad głupotą!
Człowieku, bądź cierpliwy, bo twoje beznadziejne posty tylko opóźniają tłumaczenie danego anime, no i powiem jeszcze to, co mówi zazwyczaj mój brat, www.zal.pl
Prosiłbym o kontynuację Seto no Hanayome w tłumaczeniu od Philanthropy, bo ileż to można czekać na Ayako albo gg.
A ja bym prosił bardzo o przetłumaczenie "Shonan Junaï Gumi" OVA 5. Jeżeli ma ktoś jakieś info o tym niech da znać.
A ja BŁAGAM o zrobienie napisów do anime Genshiken od dattebayo drugi sezon !!!!!!
Szukałam i nie mogłam znaleźć, jeśli przeoczyłam je to przepraszam, ale chyba nie ma napisów do One Piece 277-284. Ktoś mógłby uzupełnić te odcinki?
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Juz 6 odcinkow wyszlo z raczek dattebayo ale niech ktos sie w koncu zajmie genshiken 2
Ja pier***ę, nie mogę z ludzi po prostu. Popatrz na dwa posty wyżej.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-11-18 16:40:01)
"Skazany na zajebistość"
Buzzer Beater 2007... było by fajnie... a poza tym chciałem zapytac czy jest jakas strona z angielskimi napisami do anime...>??
A FAQ czytałeś?
"Skazany na zajebistość"
Nie czytałem całego forum (bo nie sposób:P) mam więc pytanie będzie ktoś dalej tłumaczył D.Gray-man?
Dokladnie dopisuje sie do pytania artisabanga:P jakos to tlumaczenie tego animca sie zatrzymalo(dokladniej to na 52 ep a wyszlo ich bodajze 58:P)
Dokladnie dopisuje sie do pytania artisabanga:P jakos to tlumaczenie tego animca sie zatrzymalo(dokladniej to na 52 ep a wyszlo ich bodajze 58:P)
i ja się również proszę o przetłumaczenie epków...[szpan][szpan][szpan]
2007.11.04 data dodania ostatnich subów do D.Gray-mana Ten temat i ludzie proszący w nim o suby to tragedia.
2007.11.04 data dodania ostatnich subów do D.Gray-mana
Ten temat i ludzie proszący w nim o suby to tragedia.
Nie bardzo rozumiem o co ci kaman (być może ja wezmę się z tłumaczenie reszty tej serii ale potrzebuje korekty i kogoś kto co tydzień będzie się ze mną zamieniał w robienie napisów)