Nie jesteś zalogowany.
Na Anidb pojawiła się zapowiedź Remake Yattamana
Aż mi wzruszenie gardło ścisnęło
Ostatnio edytowany przez mbell (2007-11-19 13:05:32)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
A czy to możliwe by zrobili kontynuacje po latach ?? Jak tak to możemy sie nawet spodziewać nowych odcinków Dragon Balla No i mam ponad 2 miesiące na obejrzenie znowu starych odcinków, tylko wie ktoś skąd to ściągnąć ?
spójrz na datę, rozpoczęcie wydawania od 14.01.2008, wiec chyba jeszcze nigdzie tego nie znajdziesz ; p
o w morde.....no nieźle....ciekawe czy teraz tez mi sie bedzie podobac tak jak kiedys
Jak ja pisałem o starych odcinkach i ze mam 2 miesiące, to o co ci chodzi ?
Zajebioza... przeca to bajka z tej części dzieciństwa która najlepiej wspominam Tylko bez włoskiego dubbingu i polskiego lektora nie ma sensu się za to brać
Ja też uwielbiam to Anime i chciałbym to oglądnąć w orginalnym jązyku
A tak się teraz zastanawiam że może jak zrobili Remake Yattamana to moze zrobia też Remake Daimosa co było by wielkim powrotem wielkiego Mecha z dzieciństwa.....
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Wszyscy się ciesz xD a ja wam powiem że Yattamana mi się nie podobał i chyba nie spodoba, to co widziałem w dzieciństwie nie bardzo mi przypadło do gustu. Ale żeby nie było jak seria się ukaże ściągnę kilka epków i zobaczymy może akurat zaczaruje mnie ten animiec bardziej niż ten widziany za młodu(czuje się jak dziadek xD):-D.
~Luffy_19 wiesz zobili ripka daimosa wyporrokowales:)
no to macie tu ciekawego newsa http://anime.com.pl/Saki_Fukuda_w_%E2%8 … ,3274.html yattaman w wersji live planowany na 2009r.to bedzie czad:) YATTA:P
Pewnie będzie tak samo dziwaczny jak protoplasta, a różnić się będzie tylko kreską:P
Na to liczymy.
Pomyśleć, że już jutro może być z subowany 1st ep, ale czy bez włoskiego dubbingu będzie to samo ;p
Na Poloni 1 powinni to puścić z włoskim dubbingiem i lektorem PL ,żeby było klimatycznie.:D
Już jest na torrenty.org Warto sobie przypomnieć, choć troche waży (ponad 400MB)
To liczymy na tą grupę http://ittaku-subs.net/