Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
problem z avatarem jest jak rozszeżenie jest napisane z dużych liter (niewiem czemu ale tak jest) sam tak miałem jako .JPG nie przyjmował i pluł sie o rozszeżenia a jak zmieniłem na .jpg to przyjoł:]
Czasami bym wolał kiedy bym miał avatara to chciałbym mieć większego.
a jak ktoś chce avatara to niech znajdzie w google.
Lubię takie avatarki jakie są. Choć może dlatego, że nie można mieć większych;)
Może jakaś ankieta? Albo "okres próbny z dużymi avatarkami" i potem ankieta?:D
Pzdr.
Coz jak zaczynalem sie bawic na forum to rzeczywiscie avatarek 50x50 byl dla mnie problemem, ale teraz to mi juz wsio ryba:D Tkakie jakie sa chyba w zupelnosci wystarczaja. I tak wiadomo kto pisze (chyba ze wlasnie sobie avatarka zmienil :])
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja tez na poczatku bylem rozczarowany tym ze male avatary sa, ale teraz to mi juz wszystko jedno, powiem nawet wiecej. Przyzwyczailem sie do tych 50x50
skoro mowa o avatarach znacie moze jakieś linki związane z anime co mają avatary 50x50?
BTW, czy nie najlepiej jest zrobić sobie taki avatarek samemu? W końcu ma Cię on w jakiś sposób utożsamiać, to raz, a dwa to będziesz miał pewność, że jest niepowtarzalny
Imperare sibi maximum est imperium
Heh moj avatar to byla tapeta 1024 na 768. Pierwszy z brzegu program graficzny, chwila roboty i masz. Troche wlasnej inicjatywy ludziska Co do Zmiany wielkosci avkow, to fajnie byloby widziec wieksze, ale nie jest to niezbedne do szczescia.
Popieram przedmówcę:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
50x50 ma taką dobrą cechę, że Sauron z serii "The One Ring TO RULE THEM ALL!" wygląda w nim bardzo dobrze ^^
Dla znających angielski:
One Ring To Rule Them All Special [Cz.1, Remake cz.1, Making of, Trailer Cz.3]
One Ring To Rule Them All 2
One Ring To Rule Them All 3
http://www.easterislandhome.com/avatars … =avaindex2
Tu masz 50 x 50 a polecam tez http://www.animehit.com/Multimedia/Comp … f/Avatars/ (tu masz linki do stron z avatarami niekoniecznie mzoe 50- x 50 ale to zaden problem chyba troche pomnijeszyc obrazek:P).
Ja swoj robilem w paincie i jak nietrudno zauwazyc skopiowalem go ze scenki a jak bede mial chwiel czasu to go ulepsze
Ej Yuusuke ty masz tego avatara z Green Green:P
[cholera][cholera]
Zamieścić avatar na tym forum to prawdziwa sztuka, bo w profilu jest napisane, że najmniejszy ma być 75x75 i max 20kb.... i nijak idzie takiego wpakować. A jak format jest odpowiedni, to nie chce mi go wrzucić i wraca do poprzedniego avatara
Ostatnio edytowany przez Iwett (2007-11-20 11:19:12)
Zamieścić avatar na tym forum to prawdziwa sztuka, bo w profilu jest napisane, że najmniejszy ma być 75x75 i max 20kb.... i nijak idzie takiego wpakować. A jak format jest odpowiedni, to nie chce mi go wrzucić i wraca do poprzedniego avatara
Napewno najmniejszy?
A jaki jest problem ze zmiana? Przed chwilka 3 razy sobie zmienilem dla testu i wszystko ok.
A teraz pytanie za 100pkt:
- Odswiezylas strone po zamianie avatara?
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2007-11-20 11:42:32)
oooo!!!! Już Tyko jakiś mały.... Męczę się dalej dopóki nie będzie mnie satysfakjconował.... Jakość coś nie taka.
Dzięki za pomoc, chyba teraz jest już dobrze
Ostatnio edytowany przez Iwett (2007-11-20 11:48:05)
12 KB na ava to kpina nawet stary Avek nie chce mi wejść litości >.>
Nic dziwnego że tak wiele użytkowników niema ich wcale... to że rozmiar 75x75 pikuś przy tych 12 KB
Ogólnie w kwestii avatarów ma się związane ręce... niektórzy mieli animowane teraz brak... buuuuu
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-07-26 06:36:37)
Ja mam avatar, ale i tak wiem, że 12KB to za mało i skłonny jestem ku temu, żeby przywrócono dawną "wagę" avatarów.
Szczerze mówiąc mój ma 4,67 KB i nie zmniejszałem na nim jakości w żaden drastyczny(widoczny) sposób, jedyne co zrobiłem to zapisałem go w .gif i sprawa była załatwiona. Do 75x75 nie potrzeba większej wielkości bo i po co? chcecie filmy na avatarach wrzucać? nie ma sensu niepotrzebnie spowalniać forum. Cieszmy się mniejszymi restrykcjami jeśli chodzi o sygn.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna