Nie jesteś zalogowany.
Tsubasa Chronicle - Tori Kago no Kuni no Himegimi Ta część Tsubasa Chronicle to jest może kinówka czy te OAV, o których jest na AniDB ?? Bo to pobrałem i czas trwania 36 minut i nie wygląda żeby było coś dalej, znaczy sie kontynuacji tej OAV. Ogólnie to ja pobrałem jakaś zabójczą jakość Na której monitor mi umiera (mam jeszcze stary typ) a konkretnie to muszę go wyłączać, bo w jego życiu już takiej rozdziałki nie wczyta, a ogólnie to ta hmm kinówka fajna, pod koniec Shaoran dostał powera no i chyba jest jakaś fabułka ciekawa (nie jak w Naruto ), graficznie tez nie zalatuje syfem aż milo było ustawiać moment kopnięcia Shaoran'a
A tu tak po za tym co pisze, oglądał ktoś z was Lost Universe ?? mam problem ze zrozumieniem tego czegoś Lost Ship to w końcu była technologia czy magia no i co sie stało z Kainem połączył sie z Canal jak już wrócili na planetę gdzie była Mili ?? No i czy ktoś widział butelkę z Liną Inverse z Slayers ?? no i skąd sie tam wziął koleś nazywający Claymore ??
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2007-11-03 09:13:35)
Tsubasa Chronicle - Tori Kago no Kuni no Himegimi Ta część Tsubasa Chronicle to jest może kinówka czy te OAV, o których jest na AniDB ??
To kinówka. Anidb
Ostatnio edytowany przez macbel (2007-11-03 09:22:26)
Ok dzięki za info dziwne ze na AniDB nie znalazłem może zbyt ospały jestem uu jak tak patrze to kinówka jest, tylko ta data tam sie zgadza ?? 2005 ?? chyba ze coś złe znowu czytam
Lost Universe hmmmm powiem tak nie byłem w stanie obejrzeć nawet pierwszego odcinka tego czegoś
Data się zgadza. Ta kinówka wyszła między 1, a 2 seria.
Lost Universe oglądałem jakiś czas temu ale, o ile dobrze pamiętam, to Lost Ship-y były statkami "napędzanymi" czymś w rodzaju siły woli człowieka. Magii tam raczej nie było. A tego, co się stało z Kainem można się domyślić po ostatnich odcinkach
Co do butelki, to jej nie zauważyłem, ale pamiętam, że gdzieś znalazłem screena właśnie z tą butelką, więc pewnie się tam przewinęła.
Może tutaj znajdziesz więcej odpowiedzi.
Witam wie może ktoś co ile będzie wychodzić OVA Tsubasa Chronicle ?? Bo to co przed chwilą widziałem mnie zeżarło
OAVka Tsubasa chronicle już wyszła...nawet na kilku stronach jest dostępna...ale
jakby to powiedzieć..czekając na ściągnięcie jej klęczałm przed komputerem i jęczałam aby tylko znaleźć...po obejrzeniu stwierdzam ża to ani mnie nie grzeje ani nie ziębi...chociaż wkońcu jest postać którą lubię i duże nawiązanie jest do X
Chodzi ci o Kamui i Tokio koniec świata ?? Ja właśnie teraz oglądam X
tylko że tam chyba pomieszały im się grupy...
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=5a8b297e8dc8a859][/URL]
Witam wie może ktoś co ile będzie wychodzić OVA Tsubasa Chronicle ??
Beda 3 odcinki, nastepny w styczniu