Nie jesteś zalogowany.
Zamierzam zrobić duży projekt dotyczący mangi&anime.
Mam już na oku dobry serwer i jestem w trakcie tworzenia strony.
Potrzebowałbym uploader'ów i osobę, która zna się trochę na projektowaniu php i html.
Zamierzam zrobić duży projekt dotyczący mangi&anime.
Przydałoby się więcej szczegółów, przede wszystkim: czym ta strona ma się zasadniczo różnić od już istniejących (w sensie "wyróżniać pośród nich")?
projekt umrze śmiercią naturalną, nim się na dobre rozpocznie. tego typu strony muszą mieć dobry dział download, albo naprawdę potężną i często aktualizowaną bazę tytułów (jak baka-update, albo AnDB).
edit.
albo jedno i drugie.
pozatym jeśli za każdy temat o zakładaniu strony m-a, na konto animesub wpłynęłaby złotówka, to w tej chwili serwer byłby opłacony do 2150r.
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2007-11-20 18:06:31)
pozatym jeśli za każdy temat o zakładaniu strony m-a, na konto animesub wpłynęłaby złotówka, to w tej chwili serwer byłby opłacony do 2150r.
Tym mnie rozwaliłeś [roftl][roftl].
A tak serio to masz małe szanse żeby wypromować jakąś porządną stronę o tematyce M&A bo jest ich teraz od pieruna jak nie więcej i co chwilę powstają nowe, no ale możesz próbować o nuż ci się uda.
Życzę powodzenia;)
Popieram zdanie Farfarello w całej rozciągłości. Nie ma sensu zakładać takowej strony, skoro w sieci takich stron nie brakuje. Ale zawsze możesz sprobować swoich sił, jeżeli masz na tyle wolnego czasu żeby prowadzić ową stronkę to nie widzę problemu
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-11-20 18:34:36)
Większość z nich umiera i tylko parę liczy się jeszcze w stawce. A grand opening będzie jak zrobię większość rzeczy na stronie i forum. Tak na marginesie mogę się założyć, że żadna inna strona o tej tematyce nie będzie miała lepszego forum ode mnie:-D
Jutro pokaże wam mój layout i ocenicie moje wypociny
Ostatnio edytowany przez CloudSSJ (2007-11-20 22:36:08)
A tak sie zapytam z własnej ciekawości bo nie odpowiedziałeś na pytania Obiwanshinobi'ego. Jaka będzie tematyka strony i czym się będzie różnić od innych??
Na początek skupię sięnajpopularniejszych tytułach M&A. Bedzę duży dział download (directy nie rapidsahre albo megauploady).
Ponadto na forum bedzię propagowana duża ilość informacji o grafice (tutorial, materiały i inne).
a jakiej pomocy oczekujesz od "nas" ??
Na początek skupię sięnajpopularniejszych tytułach M&A. Bedzę duży dział download (directy nie rapidsahre albo megauploady).
Ponadto na forum bedzię propagowana duża ilość informacji o grafice (tutorial, materiały i inne).
tylko nie w .rvmb i nie jap/ita | jap/chn | jap/fr | itepe..
KDE4 ssie
wy to też jesteście mili i widać umiecie czytać.
chłopak szuka osób które mu pomogą, a wszyscy od razu zaczęli komentować sam pomysł stworzenia strony. Może on akurat uważa, że inne są kiepskie i chce zrobić lepszą, ale jak skoro każdy od razu na niego jedzie:/
Nie chce ci psuc wizji, ale lepiej by bylo gdybys zrobil stronke z recenzjami anime, bo tych nie ma za wiele.
Albo recenzjami mang
recenzje też będą. Ponadto planuje wrrprowadzić system czytania mangi online.
A ja bym się na Twoim miejscu skupił bardziej na tytułach mniej popularnych, te najpopularniejsze łatwo znaleźć na necie, a nie tylko to ludzie oglądają
I co z tym layoutem? Miałeś dzisiaj pokazać
Btw. To siemka spowrotem, po dość długiej przerwie powracam do Anime (ok. 4-5 miechów xD).
ja mógłbym pomóc tylko że w html jestem kiepski jakby co mogę nawet sprzątać
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-11-21 22:44:36)
szefu napisał:ja mógłbym pomóc tylko że w html jestem kiepski jakby co mogę nawet sprzątać
Praca Moda to trudny i wymagający kawałek chleba. Ale jak chcesz sprzątaczem być
no wiadomo i dlatego od czegoś trzeba zacząć , jasne jest że nie będziesz mógł od razu pełnić wszystkich funkcji tylko trzeba się piąć po szczebelkach ;] ale nie szczeble mi w głowie po prostu mam ochotę jakoś pomóc ale jak ? hmm niech mi znajdzie jakieś zajęcie a postaram się do niego przystosować :] czy to aż takie złe podejście
MisQL nie dałem rady z layoutem jest zrobiony w 60% jutro mam wolne, więc wam go pokaże
Stronka powinna ruszyć na przełomie XI/XII