Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam serdecznie!
Jesli ma ktos wszystkie odc. Saint Seiya w wersji MKV. lub lepszej, to chetnie bym sie wymienil, za cos, lub solidnie za to zaplacil i wyslal dodatkowo plyty na ktorych mozna by to bylo nagrac.
Wszystko podam w wiadomosci prywatnej, jesli by ktos taki sie znalazl. Nie musi byc koniecznie napisow, obejde sie bez. Chodzi mi o wszystkie odcinki w wersji MKV. i kinowki.
Pozdrawiam
Bo procz MKV (220mg+) sa rowneiz jakies lepsze, tylko zapomnialem jak sie nazywaly
Wiem ze mialy na pewno 300mg+
ogm ?
Jak pamięć mnie nie myli to anime jest z roku 1986 więc w HD tego nie znajdziesz... Ja mam SS + kinówki na 9 DVD jeden odcinek średnio 230 mb.
Demon, czyli mkv masz tak ?
Jap/Esp ?
Masz na napisy polskie czy angielskie do tego?
Jesli bylbys sklonny mi je nagrac, to podeslalbym Ci 9 dvd + jakas oplata, ile bys tam chcial.
Napisz prywata, albo tutaj
Pozdrawiam
Poszukuję odcinków Saint Seiya Sanktuarium od 50 wzwyż, z japońskim dubbingiem i angielskimi hardsubami. Zależy mi na avi. Jeśli ktoś zna stronę z której mogłabym je pobrać, byłabym wdzięczna . Jeśli ktoś posiadałby takie odcinki bardzo proszę o kontakt, gdyż chętnie wymieniłabym się za czyste płytki. Z góry dziękuję.
Hello Michiru czy nadal jest ważna twoja oferta bo mam wszystkie odcinki rycerzy z japońskim dubbingiem i angielskimi napisami. Jak będziesz chętna to pisz na mój gg
3154908
Pozdro.
Strony 1