Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
mam dwa anime jeden w formacie avi a drugi w ogm które mają w swoich folderach plik.SFV do czego służy ten plik?
czy to jest dubbing? sądze zę chyba nie bo mało zajmuje....co by się stało gdybym odtwarzał film bez tego pliku na dysku? i najważniejsze na którą płytę cd nagrać ten plik? na każdą czy tylko na pierwszą i wystarczy?
Jest to plik kontrolny. Instalujesz ten program i potem odpalasz taki plik sfv. Sprawdzi ci sumy kontrolne i potwierdzi prawidłowe ściągnięcie pliku.
Jak masz total commandera to wystarczy na niego kliknąć. Efekt ten sam.
Ale TC nie jest za free (przynajmniej wersja zarejestrowana) i nie ma kolorków. Ale dzięki temu programikowi, który waży 100 kb z hakiem, można to szybko i bezboleśnie sprawdzić, używając normalnie explorera. Tak czy siak, sposobów jest wiele, a wszystkie prowadzą do jednego.
czyli nie musze go nagrywać na płytke żęby anime chodziło?
oj nie rozbrajaj mnie :-). sorry ..:-)
To jest tylko zwykły plik textowy... jak ci napisali wczesniej .. suma kontrolna... jezeli sciagasz z neta to wiesz czy sciagnełes wszystko... nie trzeba tego nagrywac na płytke.. jezeli masz całosc.
film ci chodzi to pliczek mozesz wywalić.. to bardziej przydaje sie przy sciaganiu mp3 albo czegos co nie masz pojecia czy dokonczyłes sciaganie :-). bo w filmach jak nie masz odpowiedniego programu , albo VLC to film ci sie niedociagniety nie odpali
> film ci chodzi to pliczek mozesz wywalić.. to bardziej przydaje sie
> przy sciaganiu mp3 albo czegos co nie masz pojecia czy dokonczyłes
> sciaganie :-). bo w filmach jak nie masz odpowiedniego programu , albo
> VLC to film ci sie niedociagniety nie odpali
Zawsze mzoe byc tak ze plik jest uszkodzony ale da sie go odtworzyc tylko wystepuja znikesztalcenia A pozaym ja kiedys ogladalem green green zassany w 97% na zwyklym playerku bo mi sie nie chcialo czekac az sie caly zassa wiec lepiej zachowac te pliki na wszelki wypadek
Oj nie rozbrajaj mnie . No sorry, ale niedociągnięte filmy się odpalą. Mało tego. Nawet może się zdażyć, że będą uszkodzone, a i tak się odpalą. Wystarczy wtedy skipnąć uszkodzony fragment (w większości playerów jest to na enter). Tak więc i przy filmach przydaje się ta suma kontrolna.
wszystko zalezy jaki plik i jakim programem sie sciagnal wiem ze w avi niedociagniete pliki kiepsko sie chca otwierac, szczegolnie jak sie bodajze index niesciagnie to tylko vd pozostaje
ara ara...
Mozesz go wywalic...
Yang a czy ja napisałem ze sie nie odpalaja... ale nie kazdy player odpali niedociagniete avi... w sumie sam uzywam takiego co odpali wszystko... ale napisałem ogólnikowo....bo nie kazdy takiego uzywa,albo o tym nie wie...poza tym sam wiesz jakie sa osoby na farum... (nie pisze do Ciebie, bo Ty wiesz o co chodzi)
No ja pisze ogólnikowo tak wiec nie chwytajcie mnie za słowa... przeciez nie bede mu pisał referatu którego moze nie zrozumiec!! (bez urazy, ale nie znam wszystkich, jak uraziłem to sorry )
Strony 1