Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Gizmo100 napisał:po 2 nie mam żalu, skróciłeś skad ze znowu, ale porostu zdawało mi sie ze będzie prośba o samodzielne skasowanie
To jest dobre Ludzie się przyzwyczajają do luksusu
Łatwo sie przyzwyczaić gorzej odzwyczaić
A już pomyślałem, że nie będę ci głowy zawracał
a i może masz racje.., nie chciało by mi sie zrobić aż 4 kliknięć .. ach to lenistwo
A moja kogoś denerwuje?
Ja tam za wielkimi graficznymi sygnaturkami nigdy nie przepadałem, bo za duży ze mnie leń, by je robić. Toteż ustawa w moim punkcie widzenia nic nie zmienia. Limitu i tak nigdy nie osiągnę XD
Duże w tym wypadku jest dużo bardziej kawaii, niż moje maleństwo.
Chciałem wstawić coś większego, jednak nie mieści się w ustalonych kanonach.
Dubble Quest(-ion) :
1. Jak zmodyfikować wielkość graficzki w formacie PNG? (graficzka ma elementy przezroczyste!)
2. Jak edytować graficzki w formacie PNG? (połączenie dwóch krótkich sygnatur stawiając je obok siebie)
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-11-23 17:59:34)
Lubimy, czy nienawidzimy, po prostu przestrzegamy.
Zasady są po to, żeby je... łamać?:P
Yaku, ACD FotoCanvas z pewnością wystarczy:)
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-11-23 18:08:17)
Ciekawe dulu ^^
W mojej wersji zasady są zbiorem ustaleń jednostki uważającej je za 'dobre' lub korzystne.
Zwykle jednak nie są 'dobrymi' dla pozostałych istot.
Nie wszyscy musimy się zgadzać z przekonaniami innych, więc narzucanie własnych przekonań pod groźbą kary jest złe.
Podporządkowanie się pod przyjęty kanon jest ograniczeniem wolności, a wiec zakrawa o niewolnictwo.
Każdy ma prawo wybrać własną drogę, jeśli nie szkodzi ona innym.
Tyle słów ~anarchisty wierzącego, że GDYBY każdy postępował dobrze dla siebie oraz ogółu, GDYBY postępował według własnych przekonań jakie uważa za dobre - świat byłby lepszy.
Masz rację dulu ^^
Co do ACD FotoCanvas to współpracuje z przezroczystym tłem? Czy zapisując graficzkę posiadającą takie tło nie zmienia się ono na nieprzezroczyste? Zamęczało mnie to przy innych programach. No i czy na pewno da się nim łączyć dwie graficzki? (nie wydaje mi się więc chciałbym się upewnić).
Jeśli to skomplikowany program mógłbyś poświecić mi parę minut na gg?
Jasne, grafiki w formatach nie *gif:)
Jeśli chodzi Ci o jpg, png etc., to nie ma problemu:)
Tyle słów ~anarchisty wierzącego, że GDYBY każdy postępował dobrze dla siebie oraz ogółu, GDYBY postępował według własnych przekonań jakie uważa za dobre - świat byłby lepszy.
Nie byłoby głodu i dziury ozonowej, byłoby dużo wielorybów... Wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać Swoją drogę takie stwierdzenie to ja spokojnie jestem w stanie przyjąć za pewnik, a nie na wiarę
A poza tym, to proszę wszystkich o przyjrzenie się swoim sygnaturom (przypominam: 100 pikseli wysokości mam mieć cała sygnatura, tekst plus obrazek) i dokonanie cięć jeśli są konieczne
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5