Nie jesteś zalogowany.
No to mnie też dopiszcie, ale miałbym pytanie nie dało by się za 2 tygodnie?? Bo w ten week może być ciężko bo Ciotka ma urodziny i wypadało by na nich być. Jak to spotkanie odbędzie się w tym tygodniu to postaram się jakoś wymigać z urodzin.
Jest mi obojętne czy odbędzie się to w piątek czy sobotę. Miejsce jest mi obojętne byle bym trafił :p
Zdjęcie dodam potem, jak zrobię xD tylko się nie przestraszcie
Nom, dzisiaj urodzinki (szkoda, że nic nie łyknę bo mam jutro zajęcia od 7.30[fuj])
Wszystkiego najlepszego , odpijesz sobie na zlocie
Ostatnio edytowany przez Tronki (2007-11-23 21:38:28)
Ja też jestem za Silesia i najlepiej to w sobote ^^ ale moje pojawienie jest pewne na 1% z powodów rodzinnych ehh...a fajnie mogło by byc ale jakbym nie mogła to życzem miłej zabawy XDDD nie szalejcie za bardzo XD
Mkriso WSZYTSKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
100 000 000 lat wiecznej młodości w szczęściu mkriso!!!!!!!
Teraz już jesteś pełnoletni według prawa na całym świecie:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
może też bym przyjechal, ale nie wiem na 100%....a kto tu jest z Gliwic tak wogle (lub z Zabrza) ?
Everelyn: czemu TYLKO na 1% ? Zakładając żeby to sie odbyło za tydzień w sobotę w silesi?
turunks: To mam cie dopisać czy ni bardzo?
hmm ale po co chcesz robić dokładną liste ? Narazie nie wiem jeszcze co sie przez ten tydzień zdarzy, czy jakies inne plany sie nie pojawią.....poczekam tez ile (czy wogle) jakies osoby z Gliwic będą jechac...
Żeby wiedzieć ile mniej więcej ludzi będzie i kto sie zjawi. To cię do niczego nie zobowiązuje, możesz się zgłosić i w końcu nie przyjść.
może też bym przyjechal, ale nie wiem na 100%....a kto tu jest z Gliwic tak wogle (lub z Zabrza) ?
a ja jestem
turunks napisał:może też bym przyjechal, ale nie wiem na 100%....a kto tu jest z Gliwic tak wogle (lub z Zabrza) ?
a ja jestem
Teraz powiedz tylko czy jedziesz . A tak sie zapytam oprócz gadania o wszystkim i niczym oraz kosztowania różnego rodzaju napojów :P są jeszcze jakieś plany??
Wszystko jest do uzgodnienia, mówiłem żeby mówić propozycje
darkschab napisał:turunks napisał:może też bym przyjechal, ale nie wiem na 100%....a kto tu jest z Gliwic tak wogle (lub z Zabrza) ?
a ja jestem
Teraz powiedz tylko czy jedziesz . A tak sie zapytam oprócz gadania o wszystkim i niczym oraz kosztowania różnego rodzaju napojów :P są jeszcze jakieś plany??
ehhhm czy pojadę to nie wiem jakoś nie mam zamiaru siedzieć wkoło fontanny w silesii
no chyba ze ..... będzie nas więcej to szturmem na saturna i zapodamy jakies anime na wszystkich lcd niech o nas usłyszą
ja także bardzo chętnie się stawię
pasuje mi każda sobota wieczorem (tudzież mniej lub bardziej późnym popołudniem )
i osobiście jestem za Silesią, bo stwarza najwięcej możliwości rozrywki, jakby co pojeździmy sobie ruchomymi schodami
a kto tu jest z Gliwic tak wogle (lub z Zabrza) ?
ja
Ostatnio edytowany przez sesq (2007-11-24 12:27:46)
Wszystko jest do uzgodnienia, mówiłem żeby mówić propozycje
Jak już wspominałem, mogę pokazać podstawy mangowego rysunku, może nie będziecie od razu rysować na miarę prawdziwego mangaki, ale myślę, że będzie dużo śmiechu i zabawy. Oczywiście w takim wypadki dobrze by było, jakby chętni zabrali jakiś ołówek automatyczny (mam 2, jeden mogę komuś pożyczyć) i gumkę, najlepiej hi-polymer, ale zwykła też się nada.
Dobra dopisane, czekam na kolejne propozycje i zgłoszenia
Ja mogę zachwalać jakie to DVDISO nie jest świetne przez pół dnia... xDD
A tak na poważnie, to obojętne mi, i tak i tak będzie fajnie.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-24 13:40:19)
Ludzie z okolic Wodzisławia czyli Rybnik,Jastrzębie itd. mam propozycje może wszyscy razem się zabierzemy. Umówili byśmy się w jakimś miejscu (przykładowo na PKS'ie gdzieś tam) i jadem do Katowic na Zlot . Przyjemniej by sie jechało mogąc otworzyć gębę do kogoś .
Co o tym myślicie??