Nie jesteś zalogowany.
Na szczescie od 51 sie konczy era fillerów i zaczyna byc ciekawie. Jednak wiekszosc fillerow byla po prostu zalosna ;<
Na szczescie od 51 sie konczy era fillerów i zaczyna byc ciekawie. Jednak wiekszosc fillerow byla po prostu zalosna ;<
Jak to ogólnie bywa, chyba nie ma ciekawychfilerów[fuj]
No, może przy One Piece, te wcześniejsze, bo teraz jest[kupa][papatki]
Mordarg napisał:Na szczescie od 51 sie konczy era fillerów i zaczyna byc ciekawie. Jednak wiekszosc fillerow byla po prostu zalosna ;<
Jak to ogólnie bywa, chyba nie ma ciekawychfilerów[fuj]
No, może przy One Piece, te wcześniejsze, bo teraz jest[kupa][papatki]
Właśnie, że nie bo FullMetal Alchemist był spoko a ponad połowa odcinków to fillery[okej]
~demon511, to anime pamiętam jak przez mgłę, a co powiesz o naruto, czy bliczu?:D
Dobra, nie oftopimy, w DGM najlepsze jest to, że główny bohater, Allen, nie jest super siłacz i rozwala każdego, co często w animcach bywa:)
Filery filerami ale anime D.Gray-man trzyma naprawdę wysoki poziom tzw. jak dla mnie jest to ambitne anime:D
Aczykolwiek nie podoba mi sie jego ( Allena ) czysto sztucznie złoty dobry i prawy charakter. Postac ta jest do obrzydzenia wg mnie sztuczna. Tak samo Lenalee- po prostu stereotypowa Sweet Kawai Girl. Do reszty postaci nie mam zastrzezen - jest dobrze ;]
Mordarg, masz rację, te postacie są niemalże nieskazitelne, czego nie można powiedzieć o Lavim, którego mam na avku:P
Osoba, o której prawie nic nie wiemy... dlatego jest ciekawa, a możne dlatego, że rzadko się pojawiała:)
Jego byt w anime jest taki, jak Xellosa w Slayersach, podobny, gdy ta najważniejsza osoba przybywa, on usuwa się w cień.
Zdecydowanie fajną postacią jest Lavi:P
No to teraz z innej beczki ale też o D.Gray-man:) Podobają się Wam moje napisy do tego anime? (na razie zrobiłem napisy do ep53 i ep54, jak nikt tego nie będzie kontynuował to może wezmę się za następne epoki)
No to teraz z innej beczki ale też o D.Gray-man:) Podobają się Wam moje napisy do tego anime? (na razie zrobiłem napisy do ep53 i ep54, jak nikt tego nie będzie kontynuował to może wezmę się za następne epoki)
No tak, trochę z innej beki, jestem surowy jeśli chodzi o to anime, Oscar coś o tym wie, jak dojdę do tych odcinków i zdecyduję się na polskie suby, to, jak coś będzie, wypiszę[kombinuje][madrala]
artisabang napisał:No to teraz z innej beczki ale też o D.Gray-man:) Podobają się Wam moje napisy do tego anime? (na razie zrobiłem napisy do ep53 i ep54, jak nikt tego nie będzie kontynuował to może wezmę się za następne epoki)
No tak, trochę z innej beki, jestem surowy jeśli chodzi o to anime, Oscar coś o tym wie, jak dojdę do tych odcinków i zdecyduję się na polskie suby, to, jak coś będzie, wypiszę[kombinuje][madrala]
eeee... zdecydujesz się na polskie suby... Masz 17 lat i oglądasz anime bez polskich subów tylko z angielskimi? Ja choć zdałem mature (skromnie się chwaląc:D) z anglika pisemną na 80% a ustną na 100% zawsze oglądam z polskimi napisami a Ty dulu bez.. (zwłaszcza, że napisy angielskie dość szybko się przewijają) jest to godne podziwu...
Taa, oscar wie. Surowy i lubi się czepiać najmniejszych szczegółów
A do Artisbang:
Co się tyczy mego kontynuowania, to już ci mówiłem, że będę nadal tłumaczył, co oczywiście nie znaczy, że ty nie możesz, jednak podałeś to jako jeden z warunków kontynuowania przez ciebie tłumaczenia
A do Artisbang:
Co się tyczy mego kontynuowania, to już ci mówiłem, że będę nadal tłumaczył, co oczywiście nie znaczy, że ty nie możesz, jednak podałeś to jako jeden z warunków kontynuowania przez ciebie tłumaczenia
O to chodzi jak będziesz nadal tłumaczył to nie wiem po co ja mam tłumaczyć coś co już jest przetłumaczone:P
~demon511, w końcu w jakimś celu tłumaczyło się to anime, głównie po to, by później oglądać bez napisów, nie raz jest tak, że trzeba odpuścić te polskie;)
Ale leprze to, niż ocena za sam ich byt[los], dzięki temu skorzysta osoba oglądająca(ja) i tłumacz(Ty):)
DGM jest uber, ale oglądam go z umiarem, bo wiem, że jak zacznę na dobre, to skończy się to na rawach:)
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-11-24 15:03:58)
Wystarczyło kilka ostatnich odcinków i moja ocena tego anime wzrosła do 7+, mam nadzieje że nie wrócą do mało ciekawych zapychaczy.
To ja powiem tak, gdyby oglądał animca 'na raz', nie czekając tydzień na odcinek, to zapewniam, że ocena, którą bym wystawił to min. 8. Po cichu liczę na jakieś inne zakończenie.:)
To ja powiem tak, gdyby oglądał animca 'na raz', nie czekając tydzień na odcinek, to zapewniam, że ocena, którą bym wystawił to min. 8. Po cichu liczę na jakieś inne zakończenie.:)
Nie tylko ty ~dulu:D
To ja mam pytanko. Ściągam serię, ale jeszcze nie widziałam żadnego epizodu (wystarczy, że na bleacha czekam co tydzień). Ile to ma mieć odcinków? Nigdzie w necie nie znalazłam informacji. Może na podstawie mangi można cios powiedzieć?
猫が大好き!!!
Manga nadal wychodzi :) ..... :P