Nie jesteś zalogowany.
Ale są to przypadki odosobnione - nie robi tego nawet PROCENT populacji ludzkiej. Pedofile i loliconi też instnieją od lat. Ale czy wszyscy wyszli na ulice i poczęli gwałcić dzieci? Nie.
Masz rację. Nie wszyscy wyszli na ulicę ze swoim pożądaniem pod pachą. Ale wolę nawet nie myśleć, ile dziewczynek lub chłopców jest wykorzystywanych przez swoich tatusiów. Chyba nie jesteś tak naiwny, żeby myśleć, że każdy "przypadek" wychodzi na jaw? Znakomita większość jest skrzętnie ukrywana i nikt nie ma o niej pojęcia. Prawda nigdy nie wychodzi na jaw.
Nie zrozum mnie źle. Ja naprawdę chcę wierzyć, że ten świat nie jest taki zły. I że Twoje zamiłowanie do loli któregoś dnia Cię nie wypaczy. Ale niestety Life is Brutal[papatki]
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
RiXeD napisał:Ale są to przypadki odosobnione - nie robi tego nawet PROCENT populacji ludzkiej. Pedofile i loliconi też instnieją od lat. Ale czy wszyscy wyszli na ulice i poczęli gwałcić dzieci? Nie.
Masz rację. Nie wszyscy wyszli na ulicę ze swoim pożądaniem pod pachą. Ale wolę nawet nie myśleć, ile dziewczynek lub chłopców jest wykorzystywanych przez swoich tatusiów. Chyba nie jesteś tak naiwny, żeby myśleć, że każdy "przypadek" wychodzi na jaw? Znakomita większość jest skrzętnie ukrywana i nikt nie ma o niej pojęcia. Prawda nigdy nie wychodzi na jaw.
Nie zrozum mnie źle. Ja naprawdę chcę wierzyć, że ten świat nie jest taki zły. I że Twoje zamiłowanie do loli któregoś dnia Cię nie wypaczy. Ale niestety Life is Brutal[papatki]
Wiesz, tak samo jest z "normalnymi" gwałtami - niewielka część wychodzi na jaw. A jakoś nikt nie krzyczy "ROZSTRZELAĆ GWAŁCICIELI!", chociaż jest ich WIĘCEJ, działają CZĘŚCIEJ i z WIĘKSZĄ BRUTALNOŚCIĄ.
Twoje poglądy są podobne do rasizmu. "On jest czarny, to znaczy że jest słabszy, głupszy, gorszy". "On jest pedofilem, to znaczy że ma mniejszą siłę woli, jest brutalny i nie potrafi panować nad instynktami".
Nie zrozum mnie źle. Ja naprawdę nie chcę wierzyć, że ludzie tacy jak ty są tak pewni swoich pomysłów, że ignorują argumenty i opinie innych. I że twoje egoistyczne poglądy nie poprowadzą cię kiedyś śladami faszystów. Ale niestety Life is Brutal[papatki].
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-11-24 21:43:06)
[
Twoje poglądy są podobne do rasizmu. "On jest czarny, to znaczy że jest słabszy, głupszy, gorszy". "On jest pedofilem, to znaczy że ma mniejszą siłę woli, jest brutalny i nie potrafi panować nad instynktami".
Jeśli klasyfikujemy to w 'rasizm', to tak, ja też jestem rasistą, i nie będę się z tym krył!
Do homoseksualistów nic nie mam, jeśli nie mam z tym nic wspólnego, to okej.
A pedofile? Nawet jeśli nie mam z tym nic wspólnego, uważam, że to chore[ostrzezenie]
I tak myśli normalny człowiek, tu nie chodzi o; 'każdy ma swoje zdanie', 'jak możesz nie liczyć się ze zdaniem innych?'. Pedofilia to nie to samo, co homo;)
Ja rasistką? Ja jestem jedynie ultramilitarystką[roftl]
Nie zrozum mnie źle. Ja naprawdę nie chcę wierzyć, że ludzie tacy jak ty są tak pewni swoich pomysłów, że ignorują argumenty i opinie innych. I że twoje egoistyczne poglądy nie poprowadzą cię kiedyś śladami faszystów. Ale niestety Life is Brutal[papatki].
Czy ja chociaż raz zignorowałam Twoją opinię? Czy moje poglądy są egoistyczne? Czy zmierzam ścieżką faszystów?
Ja jedynie wygłaszam swoje poglądy, które jak mniemam podziela większość forumowiczów. A poza tym ani razu nie powiedziałam czegoś w stylu - zrobić łapankę na pedofili i ich wyrżnąć w pięń (chociaż nie raz mi to przez myśl przeszło). Gdybym tak powiedziała, to może i nawet nieco logicznym wydawałoby się porównanie moich poglądów do poglądów rasistowskich. Ale widzę, że chłopczyku używasz tylko pustych pojęć, nie mając najmniejszego pojęcia o czym mówisz. I wikipedia Cię nie ocali. Chwal sobie loli i pedofilię do woli. Ale nie rzucaj się na ludzi, którzy tego typu "rozrywek" nie trawią.
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-11-24 21:53:10)
dziewczynom sie loli nie podoba, to akurat mnie nie dziwi....ale naprawde nie róbmy porównania, ze fan loli bedzie chcial wykorzystywać nieletnich. Jeśli ktos ma takie zapędy to i tak to bedzie robił niezależnie od tego czy ogląda anime o lolitach czy nie, a jeśli ktos jest normalny to pod wpływem anime nie zacznie gwałcić dzieci...
[URL=www.fotosik.pl][/URL]
XD Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać XD Oczywiście to nie tyczy się żadnego z was, po prostu rzuciłem to tak w związku z tematem.
"Skazany na zajebistość"
~RiXeD
Ja wiem, że na świecie istnieją najróżniejsze zboczenia, że człowiek jest z natury zły i okrutny. Ja to wiem, i ty najwyraźniej też to wiesz, ale przy okazji chcesz też najwyraźniej, żeby to wszystko zaakceptować, bo "to też jest człowiek" i "bo tak". A z mojej strony gówno prawda. Niech se będą, ale ja pewnych rzeczy akceptować nie muszę, bo po to mam rozum i wolną wolę, żeby móc dokonywać wyboru. I nie będę udawał ultratolerancyjnego człowieka neo-renesansu i nie będę z obłudą mówił, że nigdy nie jestem egoistą, bo to tylko jakieś idealistyczne mrzonki, które sobie wmawiasz (i nam przy okazji). Ktoś, kto jest pedofilem, kto w ogóle wyrządza drugiemu człowiekowi krzywdę w jakiejkolwiek innej postaci (a do tego umyślnie), jest człowiekiem (well, duh) głupszym, słabszym i gorszym. Jeśli to jest według ciebie brak tolerancji czy co tam jeszcze, to ja mam nadzieję, że to ty nigdy nie będziesz stał na czele ludzi (w żadnym wydaniu).
Jestem polakiem!! Jestem patry jotą!! I nie będziesz mi wmawiał (albo raczej większości) że pedofile są:
Normalni, mniej groźni od gwałcicieli(w końcu to dzieciom tylko robią), można z nimi normalnie żyć, i że lolicon jest to normalna kategoria anime!! Wczuj się w role ojca, który ma córeczkę 8 latek i nagle odprowadza ją do domu "Pan od Polskiego" potem twoja córka mówi ci że "PAN OD POLSKIEGO" każe sobie siadać na kolanach i się przytulać a potem głaska mnie po nóżkach co byś zrobił?? leczył go...?? JA@#$%^E tacy ludzie nie mają prawa egzystować w naszym społeczeństwie!! Mówisz o częstszych gwałtach. Młode dziewczyny czasami same prowokują prawda?? chociaż nie zawsze ale to bez znaczenia!! gwałt to gwałt a pedo to pedo tak samo loli+pedo= dzici+pedo-mózg+dziką żądze* fatysz= i co mamy?? na pewno nie x tylko pedo;)
Ostatnio edytowany przez FANSUBS (2007-11-24 22:17:13)
RiXeD napisał:Twoje poglądy są podobne do rasizmu. "On jest czarny, to znaczy że jest słabszy, głupszy, gorszy". "On jest pedofilem, to znaczy że ma mniejszą siłę woli, jest brutalny i nie potrafi panować nad instynktami".
Ja rasistką? Ja jestem jedynie ultramilitarystką[roftl]
RiXeD napisał:Nie zrozum mnie źle. Ja naprawdę nie chcę wierzyć, że ludzie tacy jak ty są tak pewni swoich pomysłów, że ignorują argumenty i opinie innych. I że twoje egoistyczne poglądy nie poprowadzą cię kiedyś śladami faszystów. Ale niestety Life is Brutal[papatki].
Czy ja chociaż raz zignorowałam Twoją opinię? Czy moje poglądy są egoistyczne? Czy zmierzam ścieżką faszystów?
Ja jedynie wygłaszam swoje poglądy, które jak mniemam podziela większość forumowiczów. A poza tym ani razu nie powiedziałam czegoś w stylu - zrobić łapankę na pedofili i ich wyrżnąć w pięń (chociaż nie raz mi to przez myśl przeszło). Gdybym tak powiedziała, to może i nawet nieco logicznym wydawałoby się porównanie moich poglądów do poglądów rasistowskich. Ale widzę, że chłopczyku używasz tylko pustych pojęć, nie mając najmniejszego pojęcia o czym mówisz. I wikipedia Cię nie ocali. Chwal sobie loli i pedofilię do woli. Ale nie rzucaj się na ludzi, którzy tego typu "rozrywek" nie trawią.
OAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA!!!! Nieeeeeheheheh, to już jest śmieszne! "nie rzucaj się na ludzi, którzy tego typu "rozrywek" nie trawią"?! HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Koleżanko, czy ja chociaż raz powiedziałem, że nie-pedofili (ew. loliconów) należy karać śmiercią? Czy kiedykolwiek powiedziałem o nich coś złego? NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE. NIE.
TO WY CHCIELIŚCIE ZABIJAĆ LUDZI O INNYCH POGLĄDACH I FETYSZACH NIŻ WASZE.
Dwie definicje SPECJALNIE dla ciebie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_(psychologia)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_(psychologia)
I taka notka: "podobne" to NIE ZNACZY "takie samo". Jeśli ktoś ci powie, że jesteś podobna do Kasi spod trzydziestki dwójki, nie czyni cię to tą Kasią, lecz tylko informuje, że rozmówcy ją przypominasz. Napisałbym tu coś o czytaniu ze zrozumieniem (ba, w ogóle o czytaniu), ale jeszcze mi się wykręcisz papierkiem na dyzortograwie albo inne dys-lekcje...
Naprawdę, od teraz posty twojego autorstwa będę ignorował, bo dyskusja z człowiekiem, który uważa że "moje zdanie jest najmojsze i mam zawsze rację" to jak walenie głową w mur. Czego chyba nikt nie lubi. Oprócz masochistów. Których należałoby wszystkich wystrzelać. Amen.
Jestem polakiem!! Jestem patry jotą!! I nie będziesz mi wmawiał (albo raczej większości) że pedofile są:
Normalni, mniej groźni od gwałcicieli(w końcu to dzieciom tylko robią), można z nimi normalnie żyć, i że lolicon jest to normalna kategoria anime!! Wczuj się w role ojca, który ma córeczkę 8 latek i nagle odprowadza ją do domu "Pan od Polskiego" potem twoja córka mówi ci że "PAN OD POLSKIEGO" każe sobie siadać na kolanach i się przytulać a potem głaska mnie po nóżkach co byś zrobił?? leczył go...?? JA@#$%^E tacy ludzie nie mają prawa egzystować w naszym społeczeństwie!! Mówisz o częstszych gwałtach. Młode dziewczyny czasami same prowokują prawda?? chociaż nie zawsze ale to bez znaczenia!! gwałt to gwałt a pedo to pedo tak samo loli+pedo= dzici+pedo-mózg+dziką żądze* fatysz= i co mamy?? na pewno nie x tylko pedo;)
Och nie, oczywiście że nie puściłbym mu tego płazem. Ale jakby tylko o tym myślał w zaciszu swego wewnętrznego ja, nic bym nie miał prawa mu zrobić.
Dlaczego wszyscy próbójecie mi wmówić, że bronię pedofili aktywnie spełniających swoje fantazje? Że próbuję bronić molestujących dzieci gwałcicieli? Pisałem raz - każdy ma prawo myśleć o czym chce. Ale jeśli już coś robi, co zasługuje na karę, to powinien być ukarany. Nie dotarło. Napisałem to drugi raz. Nic. Trzeci. Nic. [edit: pogrubiłem to, żebyście nie przeoczyli. żałuję tylko że nie ma funcji zmieniania rozmiaru fonta]
Czy to ten słynny polski syndrom "szukania sobie wroga"?
Młode dziewczyny czasami same prowokują prawda?? chociaż nie zawsze ale to bez znaczenia!! gwałt to gwałt a pedo to pedo tak samo loli+pedo= dzici+pedo-mózg+dziką żądze* fatysz= i co mamy?? na pewno nie x tylko pedo;)
Ale czy KAŻDY gwałt jest spowodowany prowokacją?
Ah, i "loli+pedo= dzici+pedo-mózg+dziką żądze* fatysz=" to po pierwsze nie jest poprawne równanie, a po drugie ostateczny wynik brzmi "WTF IS THIS SHIT".
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-11-24 22:27:05)
Pewnie mnie zaraz ktoś ojedzie że jestem pedofilem itp., ale ja loli lubię
Ja może nie tyle że lubię co mi nie przeszkadza. I nic temu do tego co lubisz.
Tak samo można powiedzieć o KAŻDYM fetyszu. Guro? "guromaniak w końcu będzie chciał bla bla bla i potnie dziewczynę na kawałki żeby zobaczyć jak to jest [wstaw odpowiednio szczegółowe opisy, od których zwijają się wnętrzności]". Gracz CSa? "Pewnego dnia wyjdzie na ulicę z bronią, zeby zobaczyć jak to jest". Gość lubi duże piersi? "Pewnego dnia zgwałci kobietę o takowych, by zobaczyć jak to jest". A czy widzimy takie przypadki? Tak. Ale są to przypadki odosobnione - nie robi tego nawet PROCENT populacji ludzkiej. Pedofile i loliconi też instnieją od lat. Ale czy wszyscy wyszli na ulice i poczęli gwałcić dzieci? Nie. Te odosobnione przypadki to osoby o słabej\uszkodzonej psychice, nie będące w stanei radzić sobie z popędami, lub nie znające podstaw, którymi rządzi się życie (chodzi tu o graczy-morderców). Nie normalne, zdrowe osoby. A te stanowią większość populacji ludzkiej. Discussion over.
Po pierwsze to co napisałeś wyżej świadczy że nie masz pojęcia co to jest logiczny przebieg zdarzeń. Ty rozumiesz sam co piszesz?
To teraz odpowiedz do tego co miało jakikolwiek sens w twojej wypowiedzi.
Ludzie którzy lubią fetysz czy guro (patrzenie się na wnętrzności czy coś, tak?) i to robią mają do tego pełne prawo. Jeśli są pełnoletni i oboje tego chcą, mogą se robić co chcą, i nikomu nic do tego. Gdyż są pełnoletni i świadomi swoich poczynań.
Problem polega na tym że dziecko 12 letnie np. czy mniejsze nie zna świata, jest podatne na sugestie i nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji swoich czynów. Lecz według ciebie to nie ma znaczenia ech szkoda słów że takie rzeczy trza tłumaczyć.
Co do reszty co mają duże piersi do gwałtu??? Głupiego udajesz czy taki się urodziłeś? No sorry, ale nie rozumiem twojej wypowiedzi, jest bezmyślna. I jeszcze zerwę ostrzeżenie od admina przez ciebie.
Gracz CS se raczej nie wyjdzie, choć matoł z gta już był i to jest Fakt. Lecz to wynika z głupoty i nie jest tym samym co pedofilia. Co prawda zabicie kogoś bo chciało się zobaczyć jak to jest w grze ile znasz takich przypadków ja słyszałem o 1 może 3 które wydarzyły się naprawdę. Ilu jest pedofilów którzy dla własnej przyjemności pastfią się nad dziećmi? Hmm grubo kilka tysięcy na całym świecie. Problem jest też taki że jak zabijesz kogoś to pomimo tragedii ta osoba umiera. A dziecko skrzywdzone za młodu do końca życia może nie zapomnieć tego co mu się stało i dzień w dzień przeżywać koszmar w snach na nowo. Z tych dwóch wolał bym zdecydowanie być zabitym przez idiotę z gta.
To teraz odpowiedz do tego co miało jakikolwiek sens w twojej wypowiedzi.
Ludzie którzy lubią fetysz czy guro (patrzenie się na wnętrzności czy coś, tak?) i to robią mają do tego pełne prawo. Jeśli są pełnoletni i oboje tego chcą, mogą se robić co chcą, i nikomu nic do tego. Gdyż są pełnoletni i świadomi swoich poczynań.Problem polega na tym że dziecko 12 letnie np. czy mniejsze nie zna świata, jest podatne na sugestie i nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji swoich czynów. Lecz według ciebie to nie ma znaczenia ech szkoda słów że takie rzeczy trza tłumaczyć.
Błąd.
Czy to samo powiesz, gdyby guromaniak rozwalił innego człowieka (płeć, wiek - to nie gra tu roli) tylko dlatego, by popatrzeć sobie na jego wnętrzności? "Jeśli są pełnoletni i oboje tego chcą, mogą se robić co chcą, i nikomu nic do tego. Gdyż są pełnoletni i świadomi swoich poczynań.", my ass.
Zakładasz, że pedofil nie jest w stanie opanować swojej żądzy. I to jest błąd. Bo tak samo można to powiedzieć o ogóle ludzkim. A gdyby tak było, ten świat cofnąłby się do epoki kamienia łupanego.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-11-24 22:39:19)
Czy to samo powiesz, gdyby guromaniak rozwalił innego człowieka (płeć, wiek - to nie gra tu roli) tylko dlatego, by popatrzeć sobie na jego wnętrzności? "Jeśli są pełnoletni i oboje tego chcą, mogą se robić co chcą, i nikomu nic do tego. Gdyż są pełnoletni i świadomi swoich poczynań.", my ass.
Zakładasz, że pedofil nie jest w stanie opanować swojej żądzy. I to jest błąd. Bo tak samo można to powiedzieć o ogóle ludzkim. A gdyby tak było, ten świat cofnąłby się do epoki kamienia łupanego.
Jakby się umiał opanować nie byłby pedofilem bo nigdy nie dopuścił by się czynu pedofilskiego. A skoro by się nie dopuścił to by nim nie był ale trudne do pomyślenia.
K**** wiek tu ma wszystko i do tego też czy druga osoba tego chce!!!! Jak jest pełnoletnia i chce by jej drugi oszołom wypruł flaki, niech se robi co chce nic mi do tego tylko, ja tego oglądać nie muszę. Jeśli z własnej woli nieprzymuszonej ktoś coś robi i jest pełnoletni jego jebana sprawa, może nawet dupy pedałom dawać, nic mi do tego.
Dzieci nie mają świadomości o świecie nie zdają sobie sprawy z tego co robią i jakie niesie to za samo konsekwencje, a jak już napisałem wyżej. Działanie pedofila na dziecko może, dręczyć dziecko do końca życia może, sprawić że życie stanie się piekłem więc mi nie truj farmazonów.
A co do lolicon to moim zdaniem nie jest złe bo to fascynacja dzieckiem ale tylko fascynacja w różnym tego słowa znaczeniu nie koniecznie jakaś totalitarna.
Edit: Wulgaryzm nie zauważyłem
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-11-24 23:27:13)
RiXeD napisał:Czy to samo powiesz, gdyby guromaniak rozwalił innego człowieka (płeć, wiek - to nie gra tu roli) tylko dlatego, by popatrzeć sobie na jego wnętrzności? "Jeśli są pełnoletni i oboje tego chcą, mogą se robić co chcą, i nikomu nic do tego. Gdyż są pełnoletni i świadomi swoich poczynań.", my ass.
Jakby się umiał opanować nie byłby pedofilem bo nigdy nie dopuścił by się czynu pedofilskiego. A skoro by się nie dopuścił to by nim nie był ale trudne do pomyślenia.
Kurwa wiek tu ma wszystko i do tego też czy druga osoba tego chce!!!! Jak jest pełnoletnia i chce by jej drugi oszołom wypruł flaki, niech se robi co chce nic mi do tego tylko, ja tego oglądać nie muszę. Jeśli z własnej woli nieprzymuszonej ktoś coś robi i jest pełnoletni jego jebana sprawa może nawet dupy pedałom dawać, nic mi do tego.
Dzieci nie mają świadomości o świecie nie zdają sobie sprawy z tego co robią i jakie niesie to za samo konsekwencje, a jak już napisałem wyżej. Działanie pedofila na dziecko może, dręczyć dziecko do końca życia może, sprawić że życie stanie się piekłem więc mi nie truj farmazonów.
A co do lolicon to moim zdaniem nie jest złe bo to fascynacja dzieckiem ale tylko fascynacja w różnym tego słowa znaczeniu nie koniecznie jakaś totalitarna.
v
v
v
v
Pisałem raz - każdy ma prawo myśleć o czym chce. Ale jeśli już coś robi, co zasługuje na karę, to powinien być ukarany. Nie dotarło. Napisałem to drugi raz. Nic. Trzeci. Nic.[/b]
Następny raz mi się nie chce pisać, więc tylko zacytuję.
also,
lol @ "czyn pedofilski"
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-11-24 23:16:36)
Czego ty nie rozumiesz? Tak, ludzie nie są w stanie opanować swojej żądzy. W przypadku normalnych ludzi wynikiem tej żądzy jest kupa radochy i czasem dzieci (bywa, że już bez radochy), co ma przy okazji dość wymierne odbicie w trwaniu gatunku ludzkiego. Są też żądze, które dają ludziom kupę radochy, przy czym nie ma skutku w postaci dziecka, bywa za to skutek taki, że jeśli sąsiad się dowie o twoich zabawach, to ci już pewnie ręki nie poda. I są takie żądze, których realizacja wyrządza innym ludziom krzywdę. Gdzie tu widzisz jakiś problem? Pytam - co chcesz udowodnić w kwestii pedofilii w swoich postach? Bez żadnych GTFO, STFU i innych fajnych zbitek (za które zgodnie z zasadami forum grozi ci warn), tylko prosta odpowiedź, bo nam zarzucasz brak argumentów, a sam się miotasz we wszystkie strony bez ładu i składu. Jaki ma sens ta historyczna przypowiastka? Że niby jeśli teraz nie zaakceptujemy pedofilii i innych guro coś tam, to zatrzymamy się w rozwoju???
[b]Dlaczego wszyscy próbójecie mi wmówić, że bronię pedofili aktywnie spełniających swoje fantazje? Że próbuję bronić molestujących dzieci gwałcicieli? Pisałem raz - każdy ma prawo myśleć o czym chce.
Zawsze się zaczyna od myślenia o czymś. To tylko myślenie, nikomu nie szkodzi. O, ludzie już się przyzwyczaili, że to "tylko myślenie", to może teraz przyjmą, że "pozytywna pedofilia"(SIC!) jest też OK. No dajcie spokój, przecież to pozytywna pedofilia! No, to teraz przejdźmy do konkretów. Żydów do gazu, inteligentów do piachu, dzieciaki do wyra.
A w kwestii technicznej - jeśli cytujesz posta na pół strony, to jakoś na niego odpowiedz. ^ to nie jest odpowiedź, jest to za to naruszenie regulaminu.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-11-24 23:27:57)
Pedofilia to nie tylko wstrętni, grubi panowie uganiający sie za przedszkolakami.
Np. seks parki 16 i 14 lat to w świetle prawa pedofilia, Romowie mają problemy z polskim prawem, bo u nich śluby i ich "konsumpcja" tyczą dziewczyn mających mniej niż 15 lat - też pedofilia wg prawa.
Jak któregoś z panów uwiedzie dziewczyna i okaże się, że ona jeszcze z gimnazjum, to też można mieć nietęga minę
W drugą stronę też to działa, ostatnio znajoma (dwadzieściakilka lat) przespała się z chłopakiem - okazało sie, że miał 16 lat. Ja dawałem mu powyżej dwudziestki a to taki młodzik! Kilkanaście miesięcy niej by miał i szanowna pani magister byłaby pedofilką
Ostatnio edytowany przez filippiarz (2007-11-24 23:34:06)
RiXeD napisał:Zakładasz, że pedofil nie jest w stanie opanować swojej żądzy. I to jest błąd. Bo tak samo można to powiedzieć o ogóle ludzkim. A gdyby tak było, ten świat cofnąłby się do epoki kamienia łupanego.
Czego ty nie rozumiesz? Tak, ludzie nie są w stanie opanować swojej żądzy. W przypadku normalnych ludzi wynikiem tej żądzy jest kupa radochy i czasem dzieci
Ewentualnie brutalny gwałt z morderstwem.
Że niby jeśli teraz nie zaakceptujemy pedofilii i innych guro coś tam, to zatrzymamy się w rozwoju???
Whaaaaaaaaaa? Eeeeeeeeeh? Coooooooooo? Takie rozumowanie jest kompletnie poza granicami moich możliwości. Skąd ty wytrzasnąłeś taką teorię? Ja bym w życiu na to nie wpadł.
Ach, no i znowu mi wmuszacie jakiś tekst. Tym razem to "pozytywna pedofilia". Nie ja to napisałem, lecz ~Freeman, post numer #208415. W tym temacie.
Następny raz już mi się pisać nie chce. Neeeeeeext!
also,
CZYTAJ! - to naprawdę pożyteczna czynność! Dzięki niej dowiesz się wielu ciekawych rzeczy! Nie martw się, nie wyrosną ci od tego włosy na oczach! Każdy inteligentny człowiek to robi!
Hehe dobre z tą panią magister w sumie ja się mogę pozwolić jakieś dziewczynie wykorzystać może być 18 nie będę wybredny żeby nie było
RiXeD ty nie rozumiesz człowieku z jednej strony pozbawiasz ludzi wolnej woli. Tobie się to nie podoba guro czy fetysze ale jak robią to ludzie dorośli i za zgodą obojga to nie robią sobie krzywdy. To może się nie podobać ci, gorszyć cię lub może być odrażające. Lecz oni to robią dobrowolnie i mają swiadomość swoich czynów i nie krzywdzą się na wzajem!!!!!!!
Z drugiej strony twierdzisz że pozwalanie pedofilom na pozbawianie wolności dzieci jest dobre no do czego to doszło. Nie ma pozytywnego pedofila, gdyż stajesz się pedofilem kiedy krzywdzisz jakieś dzieci, robisz czyny które są zakazane, jak choćby oglądanie zdjęć z dziećmi które uprawiają seks. I nie truj mi że taki pedofil nie zrobi dziecku krzywdy, bo już ku jego uciesze ktoś zrobił krzywdę dzieciom robiąc te fotki. A on prędzej czy później zrobi krzywdę dziecku i ja tak twierdze o.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-11-24 23:48:31)
Hehe dobre z tą panią magister w sumie ja się mogę pozwolić jakieś dziewczynie wykorzystać może być 18 nie będę wybredny żeby nie było
RiXeD ty nie rozumiesz człowieku z jednej strony pozbawiasz ludzi wolnej woli. Tobie się to nie podoba guro czy fetysze ale jak robią to ludzie dorośli i za zgodą obojga to nie robią sobie krzywdy. To może się nie podobać ci, gorszyć cię lub może być odrażające. Lecz oni to robią dobrowolnie i mają swiadomość swoich czynów i nie krzywdzą się na wzajem!!!!!!!
Z drugiej strony twierdzisz że pozwalanie pedofilom na pozbawianie wolności dzieci jest dobre no do czego to doszło. Nie ma pozytywnego pedofila, gdyż stajesz się pedofilem kiedy krzywdzisz jakieś dzieci, robisz czyny które są zakazane, jak choćby oglądanie zdjęć z dziećmi które uprawiają seks. I nie truj mi że taki pedofil nie zrobi dziecku krzywdy, bo już ku jego uciesze ktoś zrobił krzywdę dzieciom robiąc te fotki. A on prędzej czy później zrobi krzywdę dziecku i ja tak twierdze o.
Jeszcze raz - CP (children porn - takiego skrótu będę używał - nawyk z 4chan) jest nielegalne. Tak więc posiadanie\oglądanie\wspieranie jego twórców jest karalne. Nie mówię tu już o moralności takiego zachowania. Wszystko zgadza się z moimi wcześniejszymi wypowiedziami - myślenie nie podlega karze, zaś czyny tak.
Stary, to ty czytasz bez zrozumienia. A rzucać się na człowieka można również słownie, co ty robisz w stosunku do każdego, kto ma inne zdanie niż ty.
myślenie nie podlega karze, zaś czyny tak.
Twoje myślenie przydałoby się poddać cenzurze.[rip]
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-11-25 00:01:16)
Freeman napisał:RiXeD napisał:Zakładasz, że pedofil nie jest w stanie opanować swojej żądzy. I to jest błąd. Bo tak samo można to powiedzieć o ogóle ludzkim. A gdyby tak było, ten świat cofnąłby się do epoki kamienia łupanego.
Czego ty nie rozumiesz? Tak, ludzie nie są w stanie opanować swojej żądzy. W przypadku normalnych ludzi wynikiem tej żądzy jest kupa radochy i czasem dzieci
Ewentualnie brutalny gwałt z morderstwem.
I ty mi każesz czytać?
Sam sobie przeczytaj, bo najwyraźniej ci coś umknęło:
I są takie żądze, których realizacja wyrządza innym ludziom krzywdę.
Przeczytaj dokładnie (bo już kilka razy je przeoczyłeś), przemyśl, postaraj się zrozumieć. Jak napisałeś, to wymaga inteligencji, ale wierzę, że dasz radę, w końcu tyle znasz angielskich słówek, że to musi o czymś świadczyć.
Freeman napisał:Że niby jeśli teraz nie zaakceptujemy pedofilii i innych guro coś tam, to zatrzymamy się w rozwoju???
Whaaaaaaaaaa? Eeeeeeeeeh? Coooooooooo? Takie rozumowanie jest kompletnie poza granicami moich możliwości. Skąd ty wytrzasnąłeś taką teorię? Ja bym w życiu na to nie wpadł.
Nie wątpię. I "a jednak". Będzie schemat:
------->
Jaki ma sens ta historyczna przypowiastka? Że niby jeśli teraz nie zaakceptujemy pedofilii i innych guro coś tam, to zatrzymamy się w rozwoju???
Tak się rzucasz, miotasz, że już sam nie wiesz, o co ci chodzi, piszesz te "neeeext" rodem z piaskownicy, ale jakoś na konkretne pytanie nie potrafisz odpowiedzieć, czy podać jakiegoś konkretnego argumentu, tylko "już mi się pisać nie chce".