#1 2007-11-25 21:54:43

Sowa123
Użytkownik

Pomoc w identyfikacji anime

a wiec tak wydaje mi sie ze te anime jest bardzo stare ogladalem je majac zaledwie kilka lat.. a teraz to co pamietam:
anime jest produkcji Japonskiej tam tez rozgrywa sie akcja anime , nie pamietam czy byl to serial czy film. Akcja toczyla sie w bombardowanym miescie wszystko bylo zniszczone(budynki), anime opowiada o mlodym chlopaku z mlodsza siostrzyczka...ktorzy (tak mi sie wydaje) stracili rodzicow podczas bombardowania..pamietam scene w ktorej starszy brat dziewczynki jedzie do miasta szukac czegos do jedzenia..gdy wraca jego mlodsza siostra je..kamienie ..z glodu wydaje jej sie ze to chleb , dzieli kamyczki miedzy siebie i brata .Wdaje mi sie ze jesli ktos ogladal te anime to napewno zapamietal te scene byla dosc wzruszajaca. wiec to tyle z tego co pamietam
teraz licze na wasza znajomosc teamtu

z gory dziekuje

P.S wlasnie mi sie przypomnialo ze jego siostra byla na cos chora...to chyba bylo cos ze skora nie jestem pewien i ze byla bardzo wychudzona

#2 2007-11-25 22:01:12

chicane_miko
Użytkownik

Odp: Pomoc w identyfikacji anime

Może się mylę ale to może być "Hotaru no Haka" polski Grobowiec Świetlików ale pewności nie mam:)

#3 2007-11-25 22:09:21

Sowa123
Użytkownik

Odp: Pomoc w identyfikacji anime

to jest chyba to...nie jestem pewinien ale ten grobowiec świetlikow ..cos mi swita

to jest to...WIELKIE dziekuje...wreszcie udalo sie:) duzy + dla Ciebie

Edit moderatora:
proszę używać funkcji "edytuj", żeby nie pisać postów pod sobą.

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-11-25 22:31:12)

Stopka forum

© Animesub.info 2024