Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam,
potrzebuję jakiejś normalnej strony z torrentami anime w HD Raw. ;p
Najbardziej zależy mi żeby było One Piece, ale jak nie będzie to trudno. ^^"
Z góry dziękuję. ;x
prawie nie ma rawów w HD, anime w HD w sumie też nie
Ostatnio edytowany przez neverar (2007-11-25 22:04:04)
Są... nie wszystko to upscale... najlepszą stronką jest tokyo-tosho.
prawie nie ma rawów w HD, anime w HD w sumie też nie
Ty lepiej przeczytaj, co napisałeś. XD
Anime w takim prawdziwym HD jest malutko.
TokyoToshokan <- tu masz pełno torrentów, rawowych i subowych.
I proszę, nie daj się uwieść hipnozie upscale. xD
Jaka to jest "normalna" strona z torrentami?
Jeśli interesuje Cie takze Rapidshare to jestem w posiadaniu parunastu aniem w HD (oraz paru w prawdziwym HD ;P)
tylko nie sciagaj anime ktore w nazwie ma HD 1280x720 lub 720p a rozmia pliku ponizej 250-280 mb bo to nie sa HD jesli chodzi o jakosc tylko rozdzialke maja duza a tak to jakosciowo nie roznia sie od SD , zobacz jak jest z serialami prawdziwy odcinek (42 min ) w HD ma powyzej 1000 MB wiec anime powinno miec ze 350mb najlepiej ( tak jak ONE PIECE HD prawie zawsze powyzej 350 HD i to jest dopiero dobra jakosc , ps ostatnio S^M wypuszcza coraz wiecej rawow w HD ( zreszta najczescie puszcza takie anime w dwoch wersjach HD i SD )
tylko nie sciagaj anime ktore w nazwie ma HD 1280x720 lub 720p a rozmia pliku ponizej 250-280 mb bo to nie sa HD jesli chodzi o jakosc tylko rozdzialke maja duza a tak to jakosciowo nie roznia sie od SD , zobacz jak jest z serialami prawdziwy odcinek (42 min ) w HD ma powyzej 1000 MB wiec anime powinno miec ze 350mb najlepiej ( tak jak ONE PIECE HD prawie zawsze powyzej 350 HD i to jest dopiero dobra jakosc , ps ostatnio S^M wypuszcza coraz wiecej rawow w HD ( zreszta najczescie puszcza takie anime w dwoch wersjach HD i SD )
Autorzy upscale się wycwanili już dawno i też robią takie po 350-400 mb, a nawet więcej:P
EDIT:
Air OP w prawie HD
Prawie? WTF?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-26 10:55:14)
Air OP w prawie HD
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Strony 1