Nie jesteś zalogowany.
Winged napisał:RiXeD napisał:Po prostu za bardzo lubię kulturę `netową (konkretnie: 4chanową) by powstrzymać się od przenoszenia jej do RL.
A dziewczyny na to lecą?
Nie, wręcz przeciwnie. Ale ja to po prostu lubię.
Uff, czyli mam szansę.
Witaj w klubie
Nazwijmy go klubem łosia.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Maniack napisał:Witaj w klubie
szkoda, że nie mogę już do niego należeć
wariackie anime
Winged napisał:Maniack napisał:Witaj w klubie
szkoda, że nie mogę już do niego należeć
Szczerze nad tym ubolewam
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-09-01 17:09:34)
Suzumiyę obejrzeć wypada, podobnie jak Evangeliona. Rzecz obowiązkowa. Nie ma obowiązku pokochać.
PS. Nie wróciłem na stałe.
Ufff... to żeś mnie uspokoił .
Haruhi jest mega to fakt , ale sposób rysowania postaci jest d dla mnie do zaakceptowania .
Wyglądają okropnie !
RiXeD napisał:PS. Nie wróciłem na stałe.
Ufff... to żeś mnie uspokoił .
Haruhi jest mega to fakt , ale sposób rysowania postaci jest d dla mnie do zaakceptowania .
Wyglądają okropnie !
Jedni wolą kobiety, drudzy dżinsowe komplety.
Czy to prawda, że w drugim epku główna bohaterka czyta sobie w którymś momencie drugi tom Hyperion Cantos, a konkretnie "Fall of Hyperion"? Mógłby ktoś zapodać screena?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-11-25 23:17:33)
tak, to prawda ale nie czyta jej główna bohaterka
Ostatnio edytowany przez neverar (2007-11-25 23:45:56)
Freeman, to jest w trzecim epku. Poza tym nie główna postać, ale jedna z głównych.
[URL=www.fotosik.pl][/URL]
"Skazany na zajebistość"
Wielkie dzięki Za screena i sprostowania Hmm, w takim układzie wychodzi na to, że trza to będzie obejrzeć...
Oglądaj, bo seria zacna Dwójeczka jest na szczycie mojej listy oczekiwanych, ale wzmianek o dacie wypuszczenia nie ma.
"Skazany na zajebistość"
Hmm, w takim układzie wychodzi na to, że trza to będzie obejrzeć...
Masz dość specyficzne kryterium doboru anime do oglądania. P.S. tik, tak, tik, tak.
Co do Haruhi, czy ktoś ma w planach przetłumaczenie dodatkowych scen? Bo tak sobie czekam, i czekam, i czekam....
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Co do Haruhi, czy ktoś ma w planach przetłumaczenie dodatkowych scen?
Ma
"Skazany na zajebistość"
Ludzie o co chodzi w tym anime?
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Freeman napisał:Hmm, w takim układzie wychodzi na to, że trza to będzie obejrzeć...
Masz dość specyficzne kryterium doboru anime do oglądania. P.S. tik, tak, tik, tak.
Co do Haruhi, czy ktoś ma w planach przetłumaczenie dodatkowych scen? Bo tak sobie czekam, i czekam, i czekam....
o jakie dodatkowe sceny chodzi bo nie słyszałem o nich,moglibyście podać nazwy albo link do ściągnięcia
liia napisał:Freeman napisał:Hmm, w takim układzie wychodzi na to, że trza to będzie obejrzeć...
o jakie dodatkowe sceny chodzi bo nie słyszałem o nich,moglibyście podać nazwy albo link do ściągnięcia
Can you hear me, Major Tom?
W wydaniu DVD są podobno dodatkowe sceny (czy też więcej gadania) i suby do TV-rypów nie pasują do DVD-rypów. Linki do Muła znajdziesz tu, o ile się zalogujesz.
buba2222 napisał:liia napisał:Masz dość specyficzne kryterium doboru anime do oglądania. P.S. tik, tak, tik, tak.
Can you hear me, Major Tom?
W wydaniu DVD są podobno dodatkowe sceny (czy też więcej gadania) i suby do TV-rypów nie pasują do DVD-rypów. Linki do Muła znajdziesz tu, o ile się zalogujesz.
to chodzi o to
S1 Making Clip 01 & TVCM
S2 Making Clip 02
S3 Making Clip 03 & Nekoman
i tak dalej do 8
????
Oglądaj, bo seria zacna Dwójeczka jest na szczycie mojej listy oczekiwanych, ale wzmianek o dacie wypuszczenia nie ma.
A nowelki czytałeś?
Co do S2, musimy przeczekać CLANNAD... Tak jak wcześniej przeczekaliśmy Kanon... Potem dopiero mogą być ewentualne plotki :\
Też o tym słyszałem (o Clannadzie mówię). Co do nowelek, to nie czytałem (czasu wiecznie brak), choć mam linki, które podawałeś, i kiedyś pewnie wezmę się za lekturę.
"Skazany na zajebistość"
Pogrzebałem chwilkę, i nie znalazłem nic nowego. KyoAni milczy na temat Sezonu 2. Jedyną nadzieją będzie ostatni ep CLANNAD, na końcu którego zobaczymy zapowiedź ich następnej serii. I miejmy nadzieję, że będzie to Haruhi przekonująca nas do obejrzenia, bo inaczej "polecą głowy"