Nie jesteś zalogowany.
Z doświadczenia wiem, że do 3 osobowego (teoretycznie )pokoju wchodzi (praktycznie) no prawie 40 osób, tylko łóżka trzeba postawić na boku albo na korytarzu i musze powiedzieć że świetnie się pije, bo nie ważne ile w siebie wlejesz i tak nie ma jak upaść XD , a tak serio to jeśliby mi się udało zorganizować imprezkę, ale tak jak mówię nic nie gwarantuję, bo to będzie trudne gdyż w akademiku nie mieszkam i musiałbym "przekonać" koleżanki, to 20 osób w tę czy w tę stronę nie robi najmniejszej różnicy
W sumie to bym się na coś takiego pisał. Najlepiej skołować jeszcze ps2, a telewizor ktoś pożyczy i zrobi się turniej w tekkena...[ukryty]
Ostatnio edytowany przez Barti (2007-11-26 00:14:14)
Z doświadczenia wiem, że do 3 osobowego (teoretycznie )pokoju wchodzi (praktycznie) no prawie 40 osób, tylko łóżka trzeba postawić na boku albo na korytarzu i musze powiedzieć że świetnie się pije, bo nie ważne ile w siebie wlejesz i tak nie ma jak upaść XD , a tak serio to jeśliby mi się udało zorganizować imprezkę, ale tak jak mówię nic nie gwarantuję, bo to będzie trudne gdyż w akademiku nie mieszkam i musiałbym "przekonać" koleżanki, to 20 osób w tę czy w tę stronę nie robi najmniejszej różnicy
Hmmm jak ta impreza będzie pewna to będę musiał w jakiś sposób uświadomić "MAMUSIĘ" że nie wrócę na noc . Teraz najważniejsza sprawa to data jak ją ustalimy to zaplanuje się 100%'owy plan "Zlotu".
40 osób w jednym pokoiku było by śmiesznie
W sumie to bym się na coś takiego pisał. Najlepiej skołować jeszcze ps2, a telewizor ktoś pożyczy i zrobi się turniej w tekkena...[ukryty]
Chcecie żebym was zniszczył, zgniótł, zmieszał z błotem?? w Tekkena nie macie szans .
A tak z innej beczki jak już by była taka impreza i było by nas 40 w jednym pokoiku to jak ty chcesz tam grać ??;) Jakoś tego nie widzę.
Ostatnio edytowany przez Tronki (2007-11-26 00:57:26)
PS2? Ja mogę przynieść, tylko skołujcie Tekkena 5 bo własnego nie mam, za to przyniosę inne bijatyki i gry wyścigowe jeśli trza. jak ktoś skołuje kompa z 2 kartami dźwiękowymi lub jedną 6 kanałową i będzie umiał ją skalibrować by działały 2 mikrofony to mogę przynieść Ultrastara - nie ma to jak śpiew po pijaku
Ostatnio edytowany przez Morfi (2007-11-26 01:21:02)
Chętnie zajmę się zdobyciem tejże o oto zacnej pozycji jeśli będzie wiadomo, że mamy lokum ;]
Mnie też wpiszcie na listę chętnych, ale nie wiem czy bede na 100% .Jeżeli tylko inne moje plany nie będą kolidowały ze zlotem to chętnie wpadnę: "HEEEEEEEELOOOOOOOO..." nie będę kończył . Terminy mogą być od piątku do niedzieli.
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
Academic party będzie jeśli Sajdak załatwi pokój w tymże akademiku. Więc trzeba też coś zaplanować na wypadek gdyby nie załatwił. Czemu termin jest na 8 grudnia? Miało być przecież 1?
Ostatnio edytowany przez Barti (2007-11-26 12:48:44)
Co do przyjscia na dworzec moglbym sie pisac. Nie jestem z Katowic, ale nie jest to tez jakas skomplikowana droga do silesi.
No to myślę, że kwestia dojścia na zlot (do soboty to będziemy mieli raczej konwent) jest już załatwiona, przynajmniej jeżeli chodzi o ludzi z Rybnika, w piątek wrzucę na forum i priv godzinę przyjazdu pociągu, czyli godzinę spotkania na dworcu. Postaram się ustalić pre-zlot na ten pociąg wśród rybniczan i ludzi z okolic, żeby zbieranie i "integrowanie" grupy szło sprawniej.
Do zaproszonych proszę dopisać mojego brata.
nam (mnie i Ayi) pasuje dzień...chociaż godzina TROOOOCHE zapóźnia, miejcie litość nade mną (i AYĄ) ja boje się ciemności XD ...no i bym powiedzmy półgodziny posiedziała żeby mieć później jak wrócić
Organizator wczoraj zmienił datę. Wszelkie zastrzeżenia kierujcie do niego
Cóż, szkoda że to ma być 8.12 bo też bym wpadł.
Proponuje olać organizatora i zrobić to mimo wszystko 1.
Ewentualnie można zrobić 1 i 8 :].
Oj...widzę, że bardzo się nakręciliście na ten akademik, a tak jak mówiłem to jest nie załatwione jeszcze i tak jak mówiłem to nie będzie łatwe do załatwienia, ale żeby nie było, że po naszej typowo M&A- fanowskiej imprezce integracyjnej nie ma gdzie iść, bo to nie prawda Jeśli akademik nie wypali ( i raczej nastawcie się na tę właśnie opcję) to możliwości jest wiele, np. Spiż (zdania o tym klubie są podzielone, ale wypada choć raz tam być no i jest w centrum wiec nie ma problemu z dojazdem), Genesis (też w miarę blisko więc dojazd bezproblemowy, klub także robi wrażenie), MegaClub (może nie tak lanserski jak dwa wcześniejsze, ale za to najlepsza muza, niestety dojazd raczej kiepski), no i ostatnia opcja najmniej prawdopodobna, ale najbardziej wyczesana- przejazd do Sosnowca i zaliczenie najlepszych pubów i klubów (tych pierwszych jest zdecydowanie więcej ) i jeszcze raz podkreślam nie bierzcie akademika za pewnik, bo pewnikiem nie jest, jak będzie to powiem, a jak nie to będzie trzeba skorzystać z którejś z wymienionych przeze mnie wyżej opcji