Nie jesteś zalogowany.
Tylko że w takich klubach to sobie nie pogadamy za bardzo przy piwie bo głośno jest Ja mam 1 egzamin z maty ale może się uda zdążyć a jak nie to bym doszedł jakoś
Proponuję spotkać się 01.12, zamiast 08.12, ponieważ nie ma podstaw, żeby przesuwać termin, z "listy gości" wypisanych w pierwszym poście wynika, że tylko jedna osoba chciałaby za dwa tygodnie, poza tym nie mamy żadnego sztywnego organizatora, ponieważ organizatorem jest cała grupa, gdzie przeważa większość głosów, jeżeli termin nie zostanie zmieniony lub Hybrid nie uzasadni takiego wyboru, nie widzę powodu, aby się go twardo trzymać. Chyba, że większości "tu obecnych" pasuje termin 08.12, lub jest przesunięty w ramach organizacji dodatkowych atrakcji, wtedy także się zgodzę.
Wpadłem na pewien pomysł. Może byśmy tak szczegóły itd. omówili na ircu? Plusy tego będą takie, że automatycznie będzie można wysunąć swoje sprzeciwy bądź propozycje i pójdzie to o wiele sprawniej. I nie będzie takich zaskoczeń jak teraz, że data jest zmieniona, a nikt nie wie czemu.
ja też się może zjawie zobacze czy dożyje hehe w sumie mam niedaleko do tego samochodem to jakby co to do grudnia ;-)
Ja, że nie mogę 1...tom jam życzę miłej zabawy i poproszę jakieś zdjęcia ze spotkania ^^
Ok, właśnie tego sie spodziewałem, zmieniam date na 01.12, A skoro za poźno jest dla 2 osob to możemy cofnąć o godzinę.
!UPDATE!
SPRAWDZIĆ 1 POST!
Ciężka sprawa. Jak dla mnie to właśnie za wcześnie nawet bo w szkole skończę mam nadzieje koło 16. Skoro chcecie siedzieć całą noc to po co tak wcześnie??
Kurcze zapowiada sie niezla impreza Możesz dopisac mnie do listy. Ja osobiście mogę udzielić parę tutoriali na temat tworzenia grafiki w Photoshop'ie
Bo są osoby, które jeśli przyjdą na 17 to zostanie im mało czasu. A zawsze możemy po Ciebie przyjść o 17 w miejsce spotkania.
Nie no nie ma problemu bo sam trafię Najwyżej jakiś numer sobie wezmę od kogoś kto będzie na 100% i się zadzwoni gdzie siedzicie.
A właściwie o której się kończy impreza?
Ja tak samo jak Tommy, będzie kasa, to będę, ale prawdopodobniejszy dla mnie termin byłby właśnie 8.12:P
"Wszystko się może zdarzyć..." - cytując utwór Lipnickiej.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-27 00:20:21)
Z własniego doświadczenia sugureję, żeby złożyć wszystkie pomysły do kupy i ułożyc jakiś harmogram dnia/nocy
a po co nam ta fotka ?
Raczej Ace chciał pokazać, z kim wpadnie na spotkanie, dlatego dał fotkę;)
~turunks: Jakbyś czytał 1 post to byś wiedział ;] i dał swoją również.
No to ja na 90pct odpadam. Raczej będę wtedy ok 150km od Katowic :/