Nie jesteś zalogowany.
Ja bym bardzo prosił o przetłumaczenie 3 ostatnich odcinków Honey and Clover II ponieważ tłumaczenie tej serii zostało porzucone
To ja pytam czy ma ktoś w planach ten tytuł:Strait Jacket, wie, wiem, na razie są rawy, wiem, że nie da się z nich tłumaczyć(no, da się:P). Jeśli nikt nie ma go w planach, to niech ktoś fajny:D to przetłumaczy:)
Dzia!
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-11-26 13:43:27)
a czy kolejne napisy do Ghost Hound w koncu wyjdą ? No i zapowiadane do Blue Drop ?
~turunks,[ej]!
Anime tłumaczone, nie wiem po co to pytanie[brakslow]
przeciez wiem, ze są tłumaczone, nie o to pytam.....chodzi o to, ze jakis czas temu były posty, ze juz w zasadzie przetłumaczone są całe odcinki owych anime....no wiec po prostu zapytuje, kiedy mozna sie ich spodziewać...
~turunks, tu prosimy o coś, co przetłumaczone nie jest w ogóle, albo oficjalnie porzucone, z takimi pytaniami to do autora:)
Było by super gdyby ktoś zrobił napisy do anime Saishuu Shiken Kujira, albo jak ktoś ma to może przesłać na jula601@o2.pl ^___^ z góry dzieki ;3
Poprosiłbym o Hitman REBORN, do tej pory zostały przetłumaczone 3 epki
Ja również podłączam sie pod tą prośbę xD
Teraz, gdy już dorośliśmy wiemy, że wieczność nie istnieje...
|
|
Ayu taught me... there's nothing that love can't save.
For everyone... Deep Love.
qduaty85 napisał:Poprosiłbym o Hitman REBORN, do tej pory zostały przetłumaczone 3 epki
Też bym się nie obraził, gdyby były do tego polskie, dobre, suby. Ale pewnie nie ma co na to liczyć, bo seria jest długa...
LadyVampire666 napisał:qduaty85 napisał:Poprosiłbym o Hitman REBORN, do tej pory zostały przetłumaczone 3 epki
Też bym się nie obraził, gdyby były do tego polskie, dobre, suby. Ale pewnie nie ma co na to liczyć, bo seria jest długa...
I naprawdę bardzo dobra, początek taki sobie, nic specjalnego, ale w okolicach 20 peka robi się naprawdę niezłe:)
Szkoda, że Krusty nie ma już czasu na napisy, miejmy napisy, że jeszcze go 'odzyskamy':P
A ja dołączam się do prośby dulu o Strait Jacekt. Mam nadzieję, że jak wyjdzie jakiś hardek, to znajdzie się dobra dusza, która to przetłumaczy
To ja pytam czy ma ktoś w planach ten tytuł:Strait Jacket, wie, wiem, na razie są rawy, wiem, że nie da się z nich tłumaczyć(no, da się:P). Jeśli nikt nie ma go w planach, to niech ktoś fajny:D to przetłumaczy:)
Dzia!
Ja mam to w planach Czekam tylko na jakiś hardsub.
dulu napisał:To ja pytam czy ma ktoś w planach ten tytuł:Strait Jacket, wie, wiem, na razie są rawy, wiem, że nie da się z nich tłumaczyć(no, da się:P). Jeśli nikt nie ma go w planach, to niech ktoś fajny:D to przetłumaczy:)
Dzia!
Ja mam to w planach Czekam tylko na jakiś hardsub.
Nawet nie wiesz, że już masz korektorów w postaci mnie i Hiki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dzia!
A ja dołączam się do prośby dulu o Strait Jacekt. Mam nadzieję, że jak wyjdzie jakiś hardek, to znajdzie się dobra dusza, która to przetłumaczy
Karasu z KA bierze się za to.
dulu napisał:To ja pytam czy ma ktoś w planach ten tytuł:Strait Jacket, wie, wiem, na razie są rawy, wiem, że nie da się z nich tłumaczyć(no, da się:P). Jeśli nikt nie ma go w planach, to niech ktoś fajny:D to przetłumaczy:)
Dzia!
Sayuri napisał:A ja dołączam się do prośby dulu o Strait Jacekt. Mam nadzieję, że jak wyjdzie jakiś hardek, to znajdzie się dobra dusza, która to przetłumaczy
Karasu z KA bierze się za to.
To pewnie ja będę korektę robił
"Skazany na zajebistość"
A może ktoś skończy excel saga tłumaczyć i dragon ball prosze
No to extra, tylko się nie pozabijajcie, kochani:P
Hmmm, niezła konkurencja:D
czy będą napisy do Orphen Revenge:D:D:D
Ghost hound....
Gigantic Formula...
Over drive...
ef - a tale of memories...
To by było na tyle a w szczególności gigantic formula bo jakoś mnie wciągło ) te cztery tytuły nikt nie tłumaczy ;(( Mam nadzieje że ktoś się znajdzie z góry dzięki za ciężką prace...
UcheJ człowieku opanuj się napisy do over drive były wypuszczone jakiś tydzień temu więc co ty chcesz by były tłumaczone dzień w dzień epek? ;/dalszych tytułów nie znam więc nie wiem jak z nimi ale ef - a tale of memories też chyba jest tłumaczone i co trochę wychodzą suby :/