Nie jesteś zalogowany.
Moze ktos juz mowil, moze nie, ale przeczytajcie newsa na ACP.
No to wielkie brawa dla kolegi Freemana Oby więcej takich niespodzianek w przyszłości
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Prosze poczekać, aż będę tego pewny.
Ja się tylko nie mogę doszukac tego gitsa za 20 zł
P.S.
Co do Merytorycznej treści nie mam żadnych obaw, zastanawiam się tylko jak dobrze to zrobią technicznie..
P.S.S.
Freeman, trzymam kciuki
gratulacje i trzymam kciuki
no mam nadzieje ze to wypali
btw. jak ida prace nad epkami 23-25 do 2nd ?
ara ara...
Brawo Freeman! Omeneto!
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Aaa z....biscie!!! Gratuluje Freeman i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Twojej/naszej mysli Sprawilbym sobie takie wydanie Gitsa - dobre tlumaczenie, DVD, smieszna cena - czego chciec wiecej??
Ehhh czego wiecej chciec?? Zeby takich ludzi i takich okazji bylo coraz wiecej. Powodzenia Freeman i oby IDG nie dalo ..... i nie zrezygnowalo.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No to kupujcie wszyscy to wydanie, bo jak sie dobrze sprzeda to wydadza wiecej :]
no ja na bank to kupuje
ara ara...
No niech tylko wyjdzie, to zakupie chocbym mial przez to nie pic przez miesiac
No co ty 20 zł na picie na miesiac ci starcza??? To ty jakis wytrzymały jesteś
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
ja tyz na bank kupie!
którego listopada bedzie pismo?
Ja to tam walę, zamawiam w przedsprzedaży, bo zainteresowanie jest takie, że mogę ciężko u siebie w mieście dostać.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
R4Zi3L pismo wychodzi 10 listopada
gdzie to mozna zamowic w przedsprzedarzy ?
ara ara...
http://www.oceandvd.pl/index.php Tu chociażby.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No dobra przejezyczylem sie - 2 dni bez picia gwoli scislosci
Chodzilo mi o to, na jakie poswiecenie bylbym w stanie sie zdobyc, jezeli od tego mialoby zalezec posiadanie Gitsa na DVD
No i GITS zamówiony. Troche przepłace, bo trzeba bylo doliczyć koszty przesyłki. Ale warto bo przynajmniej dostawa pewna i nie będe musiał sie martwić czy dla mnie starczy