Nie jesteś zalogowany.

7 suby Rentala już na ansi.

Możecie już pobierać napisy do 7 odcinka Clannad.
Miłego oglądania! 

Myself; Yourself 08 na ANSI.

Napisy do 8 odcinka Clannad już na ANSI. 

Dzieki za napisy do Clannad i Myself  
ps.
Clannad szybko poszedł  napisy po napisach
 napisy po napisach  Nice.
 Nice.

No to mamy dla Was jeszcze 15 suby Shounen Onmyouji 
Ostatnio edytowany przez Sagiri (2007-12-01 17:50:06)

Możecie pobierać 8 suby Goshuushou-sama Ninomiya-kun.
Miłego oglądania 

Z dniem dzisiejszym nasza grupa powiększa się o kolejną osobę, Szual. Mamy nadzieję, że dobrze będzie się nam razem pracowało i że zakończymy razem sporo projektów.  Tak, tak... Ten chłopak umie zrobić dobrą karę ^^ i nie tylko. xD
 Tak, tak... Ten chłopak umie zrobić dobrą karę ^^ i nie tylko. xD

Z dniem dzisiejszym nasza grupa powiększa się o kolejną osobę, Szual.
Która to już grupa? xDDD Widać, że Jasia wędrowniczka ciągnie dofansubingu jak muchy  xD. No offence.
 xD. No offence.

Cieślak, żebyście się na nim nie przejechali jak Ubique na Kridzie  Widziałem tylko jedne jego napisy (NHK) i było w nich sporo błędów.
 Widziałem tylko jedne jego napisy (NHK) i było w nich sporo błędów.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA 

Quithe, Szual ma być od ass i efektów, I guess.
A NHK wcale nie wyszły tak tragicznie:)

Quithe, Szual ma być od ass i efektów, I guess.
A NHK wcale nie wyszły tak tragicznie:)
Nie wiem co będzie robił, ale niech to robi dobrze, zostaje tego życzyć  

Było ich wystarczająco dużo, żeby irytowały mnie i Hiki przy oglądaniu 
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V

~Quithe: Cieślak trochę nakierował, co Szual będzie robił w grupie, chwaląc go za karaoke;)

~Quithe: Cieślak trochę nakierował, co Szual będzie robił w grupie, chwaląc go za karaoke;)
Tak, tak, widziałem na ich stronie funkcje Szuala xD Jeszcze przyjdzie mi z nim współpracować, być może xP

Starfox napisał:~Quithe: Cieślak trochę nakierował, co Szual będzie robił w grupie, chwaląc go za karaoke;)
Tak, tak, widziałem na ich stronie funkcje Szuala xD Jeszcze przyjdzie mi z nim współpracować, być może xP
Ej, cicho sza ^^

Starfox napisał:~Quithe: Cieślak trochę nakierował, co Szual będzie robił w grupie, chwaląc go za karaoke;)
Quithe, ziomek dobrze zna się na karaoke, efektach itp. Ostatnio KA bawi się w hardki, bo same suby przestały bawić.  I jeszcze jedno... Tak jak powiedział bodzio, cicho sza. xD
 I jeszcze jedno... Tak jak powiedział bodzio, cicho sza. xD

9 napisy Ninomiyi, bawcie się dobrze 

Chciałbym was poinformować, że od dnia dzisiejszego nasza grupa znowu się powiększa. ^^ Tym razem o "timingowca i efektowca", a chodzi tutaj oczywiście o Hayate. ^^

Na ansi znajdziecie już suby do Ippo 08-10. 

Kolejna osoba zasiliła szeregi KA, jest nią ~BigBang Witamy.